Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Otel Satış Müdürü

İstanbul Avrupa Yakası
  • 2.03.2020
  • 200 - 500
Kemer Country Hotel  Otel Satış Müdürü İş İlanı

İş Tanımı

Dünyanın sayılı metropollerinden biri olan İstanbul’ da, mimarisi Autoban imzası taşıyan, şık ve konforlu bir yaşam alanı. Kemer Country Hotel İstanbul, her detayı incelikle düşünülmüş 28  odasıyla sizi eksiksiz bir konaklama deneyimine davet ediyor. Kemer Country Hotel İstanbul, şehir merkezinin yanı başında 7000 m 2’ lik bir alanın içerisinde; dört bir yanını saran bahçeler ve orman, seçkin sanat eserleri, eşsiz lezzetler, golf, binicilik, havuz, tenis ve bedeninize iyi gelecek daha bir çok aktivite seçeneğiyle sizi bekliyor. Kemer Country Hotel İstanbul, Göktürk’ te, İstanbul’un doğal kalabilmiş en güzel noktalarından birinde Kemer Country Club içerisinde yer alıyor. Göktürk, tertemiz havası, kuş sesleri, çiçek kokuları ve Belgrad Ormanı’nın doğal güzelliği ile büyüleyici bir İstanbul yerleşimi. Yeni İstanbul Havalimanı' yla arasında  sadece dakikalar olmasına rağmen son derece dingin ve huzurlu bir atmosfer sunan Göktürk, eşine sadece Türkiye’de değil, dünyada nadir rastlanabilecek bir konum olarak öne çıkıyor.

28 odası ile misafirlerine hizmet veren Kemer Country Hotel İstanbul otelimizde, işini seven ve yaptığı işi iyi yapan kadrosu içerisinde görev alacak; Tecrübeli, uyumlu, iletişime, öğrenmeye ve  kendini sürekli geliştirmeye açık, dinamik, dikkatli çalışma arkadaşları arıyoruz.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin İşletme, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik bölümlerinden mezun,
Benzer pozisyonda en az 5 yıl deneyimli,
İyi derecede İngilizce bilen,
Acente ve şirket portföyüne sahip,
Fiyat ve doluluk stratejisi belirleyebilecek,
Bütçe doğrultusunda satış yapabilecek,
Online kanalları takip edebilecek,
Yönetim ve eğitim becerileri yüksek,
Raporlama konusunda deneyimli,
Analitik düşünme yeteneği olan, 
Problem çözme ve karar alabilme konusunda yetkin,
İletişim becerisi kuvvetli, 
Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış.

" Satış Müdürü " arayışımız bulunmaktadır.

Özet Bilgiler

KEMER YAPI VE TURİZM A.Ş.Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
Turkcell A Grup Telekom Kurumsal Çözüm Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
Dün
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Girne Amerikan Dil Kursu
İstanbul Avrupa Yakası - Avcılar
Bugün
BAŞVUR
OTTOMARE HOLIDAYS TURİZM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Lisan Akademi Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Son 1 Hafta
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası, Tekirdağ
Son 1 Ay
RAMADA GOLDEN HORN
İstanbul Avrupa Yakası
12.02.2024
BENZER TÜM İLANLAR

KEMER YAPI VE TURİZM A.Ş.

Kemer  Country Hotel İstanbul,

-Dünyanın sayılı metropollerinden biri olan İstanbul’ da, mimarisi Autoban imzası taşıyan, şık ve konforlu bir yaşam alanı. Kemer Country Hotel İstanbul, her detayı incelikle düşünülmüş 28  odasıyla sizi eksiksiz
bir konaklama deneyimine davet ediyor.

-Kemer Country Hotel İstanbul, şehir merkezinin yanı başında 7000 m 2’ lik bir alanın içerisinde; dört bir yanını saran bahçeler ve orman, seçkin sanat eserleri, eşsiz lezzetler, golf, binicilik, havuz, tenis ve bedeninize iyi gelecek daha bir çok aktivite seçeneğiyle sizi bekliyor.

-Kemer Country Hotel İstanbul, Göktürk’ te, İstanbul’un doğal kalabilmiş en güzel noktalarından birinde Kemer Country Club içerisinde yer alıyor. Göktürk, tertemiz havası, kuş sesleri, çiçek kokuları ve Belgrad Ormanı’nın doğal güzelliği ile büyüleyici bir İstanbul yerleşimi.

-Yeni İstanbul Havalimanı' yla arasında  sadece dakikalar olmasına rağmen son derece dingin ve huzurlu bir atmosfer sunan Göktürk, eşine sadece Türkiye’de değil, dünyada nadir rastlanabilecek bir konum olarak öne çıkıyor.

http://www.kemercountry.com/tr/hotel

Kemer Country Club İstanbul,

Köklü geçmişini daima kendini yenileyen bir anlayışla buluşturan, dünya standartlarında bir yaşam kulübü. Belgrad Ormanları’ nın yemyeşil ve uçsuz bucaksız doğası içerisine konumlandırılmış Kemer Country Club; üyeleri için hayattan keyif alabilecekleri özel ve ayrıcalıklı anlara yer açıyor. Golf, tenis, binicilik gibi spor kulüplerinin yanı sıra; kongre, organizasyon, sanat eserleri ve Kemer Country Hotel’in benzersiz konaklama tesisleriyle yaşamınıza zenginlik katacak rafine bir kültür, sizi Kemer Country Club’ da karşılıyor.

www.kemercountry.com

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları