Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Cafe bar iç mekan tasarım ve 3 d modeleme, Autocad , sketcup , photoshop , coreldraw gibi programları kulanabilen ekip arkadaşları arıyoruz.

Aranan Nitelikler

3 D modeleme programı kulanabilen  Autocad , sketcup , photoshop , coreldraw gibi programları kulanabilen ekip arkadaşları arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Z EĞİTİM GRUBU
İzmir - Konak
Son 1 Ay
BAŞVUR
RADİKAL EĞİTİM KURUMLARI
İzmir
26.03.2024
BAŞVUR
FORTES MÜHENDİSLİK
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir - Bergama, İzmir, İzmir - Güzelbahçe, Giresun, Trabzon, Trabzon - Akçaabat, Ordu - Ünye, Ordu - Ünye, Rize - Ardeşen, Rize, Manisa - Salihli, Manisa - Akhisar, Manisa - Kırkağaç, Manisa, Muğla - Milas, Aydın - Kuşadası, Balıkesir - Edremit, Balıkesir - Edremit, Balıkesir - Ayvalık, Kocaeli - Gebze, Kocaeli, Bursa, Bursa - Orhangazi, Bursa - Karacabey, Antalya, Afyon, Konya - Akşehir, Konya
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa, Edirne
26.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

NB TASARIM REKLAM ELEKTRİK İNŞAAT TAH.LTD.ŞTİ.

19 yıllık deneyimimizle ve tecrübeli ekibimizle NB Tasarım olarak siz değerli müşterilerimize hizmet etmekten mutluluk duymaktayız. Mekanik, elektrik, elektronik ve telekomünikasyon alanlarında tümleşik çalışmalar yaparak, bir çok alanda tek firma ile çalışma yürütmenize olanak sağlamayı hedeflemekteyiz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları