Bu ilan yayından kaldırılmıştır.
Pro SMT Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şti. Teknik Satış Yetkilisi – İstanbul Anadolu Yakası İş İlanı

İş Tanımı

İş

Elektronikte üretiminde kullanılan yurtdışı menşeili malzemelerin kurumsal müşterilere toptan satışı.

Kimya, metalürji, malzeme, elektrik, elektronik mühendisliği bölümlerinden mezunsanız, teknik satış tecrübeniz ve İngilizceniz varsa bu pozisyona başvurabilirsiniz. Yeni teknolojileri öğrenme, insanlar ile kolay iletişim kurma becerinize güveniyorsanız hemen başvurun.

Ne Yapacaksınız

İçlerinde Türkiye’nin en büyük elektronik üreticisinin de bulunduğu müşterileriniz ile sürekli canlı temas halinde olacaksınız. İngilizce manuel, şema ve ürün teknik bilgilerini okuyup özümseyerek, çıkarımda bulunacaksınız. Bu bilgilerden müşteri ihtiyaçlarına ilham veren pazarlama malzemeleri hazırlanmasına yardımcı olacaksınız.

Satış analizlerinden kendinize sonuç üreterek dört elle müşteri takibi yaparken bir yandan da yeni müşteriler kazanmak için tutkulu etkinliklerin baş aktörü/aktristi olacaksınız. Sorumlu olduğunuz ürün gruplarını ekip içinde en iyi bilen olmanın heyecanını yaşayacaksınız.

Sattığınız ürünlerin stok stratejilerini belirleyecek, Yurt dışındaki tedarikçileriniz ile görüşecek, konuşacak, yazışacak ve geri bildirimlerde bulunacaksınız. Sorumluluğunuzdaki konularla ilgili raporlar hazırlayıp takım üyelerine sunum yapacaksınız.

Pro SMT Şirketi

İçlerinde Türkiye’nin gururu, en büyük elektronik üreticilerinin de bulunduğu şirketler ProSMT müşterisidir. Elektronik üretim makineleri ve bu makinelerin kullandığı yedek parça ve sarf malzemelerinin satışını yapıyoruz.

Teknik servis desteği konusunda Yamaha Motor Avrupa’dan bu yıl “En Değerli Servis” ödülünü aldık. Yamaha "Dünya Robot Teknisyenleri Yarışmasında" geçen yıl Japonya Hamamatsu’da Avrupa’yı temsil ettik.

Bu başarıyı sürdürmemize katkıda bulunacak, kendisini en üst seviyeye çıkarmaya hevesli çalışma arkadaşları arıyoruz.

Neden Başvurmalısınız

Global firmalarca tanınmış kariyer hedeflerini gerçekleştirin. Bu coğrafyadaki en seçkin elektronik üreticilerini tanıyın. Uygun bir maaş ve ek imkânlara sahip olun. Her gün yeni insanlar ile tanışın. Her gün yeni bir şey öğrenin. Yurt dışı ve yurt içi seyahatler yapın. Farklı yerler görün. Maaş haricinde aylık Multinet yemek kartı avantajınız olsun. Özel günlerde ek ikramiyeler alın. Yapılan işe ve kıdeme göre şirket arabanız olsun.

İşyeri Konumu

İstanbul merkez ofisimiz Kartal Adnan Kahveci Metro durağının bitişiğindedir. Anadolu yakasında özellikle E5 (D100)’e yakın herhangi bir yerden ofisimize toplu taşım araçları ile ulaşılabilmektedir. Ayrıca Kurtköy-Pendik personel servisimiz vardır. Araba ile İstanbul Asya yakasından her yerden ofisimize yaklaşık yarım saatte ulaşılabilmektedir.

Aranan Nitelikler

Biz Ne Arıyoruz

Çabuk uyum sağlamanız için 3 yıllık satış tecrübeniz olması gereklidir. Kimya, metalürji ve malzeme bilimi dallarında lisans dereceniz, endüstriyel sarf malzemeleri ve hammaddelerinin teknik satışı deneyiminiz tercih sebebidir.

Bu iş için İngilizce bilgisi olmazsa olmaz diyebiliriz.

Bşarı için mutlaka yoğun çalışma temposunda sürdürülebilir bir titizlik ve sıkı takip yeteneği gerekiyor.

Yurt içi ve yurt dışı seyahate engel bir durumunuz da olmamalı. Seyahat etmekten ve yeni insanlar ile tanışmaktan zevk duymalısınız. İstabul Anadolu yakasında ikamet ediyor olmalısınız.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ALTE ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
SEEWORLD TÜRKİYE
İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Bugün
BAŞVUR
Hill Sağlık Hizmetleri Satış Pazarlama Ltd.Şti.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Gaziantep
Bugün
BAŞVUR
ARTEMİZ TEMİZLİK SOSYAL HİZMETLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BENZER TÜM İLANLAR

Pro SMT Elektronik A.Ş

Pro SMT Elektronik
ProSMT Elektronik anahtar teslim elektronik üretim hatları tedarikçisidir. Elektronik üretim hatlarını ölçeklendirir, kurar, devreye alır ve sonrasında servis desteklerinin verir.
Dünyanın en hassas SMD dizgi robotlarından, gözle görülemeyecek hızda çalışan, yarı iletkenlerin ve güç elektroniği elemanlarının bağlantı tellerini takan makinelere kadar...

Çalışan Kadrosu
Bir Pro SMT Elektronik çalışanı için bu tip makinelerin tüm özelliklerini, çalışmasını ve programlamasını bilmek ve Türkiye'nin en ileri üretim ve arge kuruluşlarında bu makineleri kurup çalıştırmak, eğitimlerini vermek ve bakımlarını yapmak gündelik sıradan işlerdendir.
Bu nedenle ProSMT çalışanlarının neredeyse tamamı, beyaz yakalı, yüksek tahsillidir ve iyi seviyede yabancı dil bilgisine sahiptir.

Firma Kültürü
Teknolojik ürünlerde ülkemizin dünya ile rekabet edebilmesinin verdiği heyecanla çalışıyoruz. Siz de bu heyecanı işinize yansıtabileceğinizi düşünüyorsanız hemen iş başvuru formunuzu bize iletin.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları