Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Rehberlik Öğretmeni

Ankara
  • 6.08.2016
  • 1000+

İş Tanımı

ALFA AKADEMİ KOLEJİ - REHBERLİK ÖĞRETENİ

Aranan Nitelikler

ÜNİVERSİTELERİN PDR, FELSEFE, SOSYOLOJİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN, REHBERLİK ÖĞRETMENLİĞİNDE DENEYİMLİ, OFİS PROGRAMLARINA HAKİM, ÖLÇME DEĞERLENDİRME VE SUNUM YAPABİLEN REHBER ÖĞRETMENLER ALINACAKTIR.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Ortadoğulular Eğitim Kurumları
Ankara - Mamak
Son 1 Hafta
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
Özel Pursaklar Karacan Kişisel Gelişim Kursu
Ankara - Pursaklar
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Ankara - Çankaya
Son 1 Hafta
İEF EĞİTİM FABRİKASI
Ankara - Yenimahalle
Son 1 Hafta
BAŞVUR
MEKTEBİM OKULLARI
Ankara - Etimesgut
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Ankara - Etimesgut
Son 1 Ay
BAŞVUR
AYDINLIKEVLER KURS MERKEZİ
Ankara - Altındağ
Son 1 Ay
BAŞVUR
Ankara - Yenimahalle
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

ALFA EĞİTİM KURUMLARI

Tarihçe

 2001 yılında etüt merkezi olarak kurulmuş olan Alfa Grup Eğitim Kurumlarımız 2007 yılında Batıkent semtinde küçük ve sıcak bir binada Alfa Grup Dershanesi olarak yola devam etmiştir. Az sayıda öğrenci ile başladığımız bu yolda emek, çalışma ve disiplinin yoğun bir şekilde uygulanmasıyla öğrencilerimizin de severek geldiği bir aile ortamı oluşturulmuştur.

Donanım ve birikimlerimizin bir sonucu olarak öğrenci nüfusumuzun da hızlı artışı ile eğitim ve öğretimimize Çakırlar’daki ikinci şubemizi de ekleyerek devam edilmiştir. 2011 yılında tüm dershanelerimiz Meydan (Anıt)’a taşınmış olup, yeni binası ve yeni yüzü ile tek bir çatı altında buluşmuştur. Temel Lise ve dershanemiz halen Batıkent’te eğitim vermektedir.

2013 yılında Alfa Akademi Koleji’ni de açarak bu yıla kadar olan tüm bilgi, tecrübe ve çalışmalarımız koleje aktarılmış olup, üniversite yolundaki tüm öğrencilerimize kaliteli bir eğitim sunulmaktadır. Alfa Akademi Kolejimiz Ortaokul ve Anadolu Lisesi şeklinde Etimesgut/Şaşmaz semtinde eğitim vermektedir.

Kurucularının da birer eğitimci olmalarından dolayı kendi sistemini geliştirerek bu günlere gelmiş olan kurumumuz taklitten uzak bir şekilde güçlü öğretmen kadrosuyla ilerlemektedir. Alanlarında güçlü ve çalışkan öğretmenlerimizin olması kaçınılmaz bir şekilde öğrencilerimizi başarıya götürmektedir.

Öğrencilerimizin öncülüğünde kurulmuş olan Alfa Derneği sıcak bir aile ortamı diyaloğunun bir kanıtıdır. Alfa-Der’in her yıl düzenlediği buluşmalarla geleneksel Alfa Ailesi günleri hatırlanmakta ve anılmaktadır.


Varlık Nedenimiz (Öz görevimiz)

Güçlü bir akademik başarının yanı sıra zamanını etkin kullanarak bilimi seven, okuyan, yeniliklere açık, ‘başarabilirim’ duygusunu tanıtarak kendi öz disiplini ile öğrenmeyi öğreten, yabancı dillere hakim, sporun ve sanatın bütünleştirici doğasını içselleştirebilen, analizci yaklaşımla çözüm üretebilen, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında çağı yakalayabilen, saygı, sevgi ve güvene sahip değerlerimizi içselleştirmiş yeni nesiller yetiştirmek.

Vizyonumuz (Öz görüşümüz)

Bizimle yola çıkan herkese değer katan geleneksel anlayışla çağdaş yönetim becerilerini bütünleştiren, sürdürülebilir ve disiplinli eğitim sistemi ile ülkemizi gelişmiş medeniyetler seviyesine çıkarmayı hedef alan öncü bir eğitim kurumu olmak.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları