Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Genel Başvuru

Ankara
  • 2.07.2014
  • 1000+

İş Tanımı

Dünya standartlarında sağlık hizmeti sunmak hedefiyle 1974 yılında kurulan Özel Ankara Güven Hastanesi, modern tıbbın gereklerini, yılların tecrübesi ile birleştirerek hastalarına aktarmaya devam ediyor. Her alanda sunduğu yüksek kalitede hizmet, hasta sayısını ve talebi artırmakta; artan talep hastalarımıza olan sorumluluğumuzu yükseltmektedir. Küçük bir hastane olarak 1974 yılında başlayan hikayemiz, konusunda uzman hekim, hemşire ve yardımcı sağlık personeli kadrosuyla, 40.000 m2 alanda, 254 yataklı, 11 ameliyathanesi olan büyük bir genel hastane konseptine ulaşmıştır. Geldiğimiz noktanın gururu, bizi daha fazla çalışmaya yöneltmekte, hedeflerimizin çıtasını yükseltmektedir. Önceliğimizin, hastamızın bize duyduğu GÜVEN olduğunu unutmadan yolumuza devam ediyoruz.
Eğer siz de 'Güven' ailesine katılmak istiyorsanız, güncel özgeçmişiniz ile birlikte bu ilana başvuru yapabilirsiniz. Genel Başvuru ilanına yapılan başvurular, aday veritabanımızda saklı tutulacak ve niteliklerinize uygun pozisyonlar oluşması durumunda ihtiyaçlar doğrultusunda değerlendirmeye alınacaktır.

Firmamıza göstermiş olduğunuz ilgi ve güvene teşekkür ederiz.

Benzer İlanlar

Ankara - Yenimahalle
Bugün
BAŞVUR
Ankara - Çankaya
Bugün
YILDIZLAR OKULU
Ankara, İzmir, Düzce, Malatya, Aksaray
Bugün
BAŞVUR
AYDIN KURS
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
NESİBE AYDIN OKULLARI
Ankara, Konya, Kocaeli, Gaziantep, Diyarbakır, Antalya, Mersin(İçel)
Bugün
BAŞVUR
İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
Türkiye
13.02.2024
BAŞVUR
PİRAMİT DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ / Mystery shopping worldwide
Türkiye
2.02.2024
BAŞVUR
Finans Invest / Finans Yatırım Menkul Değerler AŞ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Bursa
30.11.2022
BAŞVUR
QNB Finansbank
Türkiye
30.11.2022
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ANKARA GÜVEN HASTANESİ

Dünya standartlarında sağlık hizmeti sunmak hedefiyle 1974 yılında kurulan Özel Ankara Güven Hastanesi, modern tıbbın gereklerini, yılların tecrübesi ile birleştirerek hastalarına aktarmaya devam ediyor. Her alanda sunduğu yüksek kalitede hizmet, hasta sayısını ve talebi artırmakta; artan talep hastalarımıza olan sorumluluğumuzu yükseltmektedir. Küçük bir hastane olarak 1974 yılında başlayan hikayemiz, konusunda uzman hekim, hemşire ve yardımcı sağlık personeli kadrosuyla, 40.000 m2 alanda, 254 yataklı, 11 ameliyathanesi olan büyük bir genel hastane konseptine ulaşmıştır. Geldiğimiz noktanın gururu, bizi daha fazla çalışmaya yöneltmekte, hedeflerimizin çıtasını yükseltmektedir. Önceliğimizin, hastamızın bize duyduğu GÜVEN olduğunu unutmadan yolumuza devam ediyoruz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları