Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

SAP Sistem Kalite Güvence Yöneticisi

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 29.01.2007
  • 0 - 20

İş Tanımı

Çalık Holding Bilgi Sistemleri SAP bölümünde görevlendirilmek üzere;

* Tüm SAP süreçlerinin standardizasyonunu yürütebilecek, dokümente edebilecek, güncelleyebilecek,
* SAP ekibi ile şirket çalışanları arasındaki koordinasyonu sağlayabilecek,
* SAP sistemindeki problemleri tesbit edip çözüm planlarını hazırlayabilecek,
* Şirketlerde meydana gelen süreç değişikliklerini SAP üzerinde uyarlanmasını sağlayabilecek Sistem Kalite Güvence Yöneticisi yöneticisi aramaktayız.

Aranan Nitelikler

* Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun,
* Kalite güvence ve süreç yönetimi konusunda minimum 2 yıl tecrübeli,
* ERP ve SAP konusunda deneyimli,
* İyi düzeyde İngilizce bilgisine sahip,
* Bay adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Son 1 Hafta
BAŞVUR
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Son 1 Hafta
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Dün
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Çalık Holding A.Ş


ÇOK-SEKTÖRLÜ BİR YAPI

Tekstil, inşaat, finans, enerji ve ticaret alanlarında faaliyet gösteren 16 iştirake sahip Çalık Holding ülkemizin köklü ve saygın çok-sektörlü gruplarındandır. Grubun yatırım ve üretim faaliyetleri Türkiye (Malatya) ve Türkmenistan'da yapılanmıştır.

Çalık Holding iştirakleri küresel pazarlarda aranan, saygın ve rekabetçi ürünlere sahiptir. Grubun toplam ticaret hacmi 2001 yılının sonunda 301 milyon dolara ulaştırmıştır.

Güncel teknolojik donanıma sahip yatırımları, yetkin kadrosu, kurumsallaşma yönündeki sağlam adımları ve gelişmiş kalite anlayışı Grubun en önemli rekabet unsurlarını oluşturmaktadır. Tüm yatırım, üretim ve ticaret faaliyetlerinde çevre ve insan sağlığı konusunda yüksek bir bilinç ve duyarlılıkla hareket eden Çalık Grubu, Türk kültür ve sanatı ile milli değerlerin korunması konusundaki örnek çalışmaları ile de farklılaşmaktadır.

Çalık Holding, profesyonel yapısı ve çözüme yönelik hizmet anlayışı ile Türkiye'nin saygın ve örnek şirketleri arasındaki yerini pekiştirmeye devam edecektir.

Tekstil, Grubun geleneksel ve en geniş iş sahasıdır. 2001 yılında 20. yılını kutlayan Çalık Holding'in en büyük iş sahası tekstildir. Denim kumaş üretimi alanında bir dünya markası olan Grup, Malatya ve Türkmenistan'da bulunan tesisleri ile pamuk ipliğinden konfeksiyona çeşitli tekstil ürünlerinde dünya ölçeğinde rekabet gücüne sahiptir. Küresel boyutta kurulan stratejik iş ve ticari ortaklıkları, Çalık Holding'e geniş bir coğrafyada dünya pazarlarına ulaşma kabiliyeti kazandırmaktadır.

İnşaat ve enerji Grubun büyümeyi hedeflediği diğer sektörlerdir. Ulusal pazarındaki faaliyetlerine ek olarak Türkmenistan'da büyük ölçekli inşaat projeleri üstlenmiş bulunan Grup, Türkiye'de elektrik üretimi ve elektrik dağıtımının yanında doğal gaz dağıtımı ve toptan satımı gibi konularda da çalışmalarını yürütmektedir.

Finans sektöründe yenilikçi çözümler 1999 yılında kurulan Çalıkbank, Grubun finans sektöründeki girişimidir. Geleneksel yatırım bankacılığı ürün ve hizmetlerini, e-ticaret çözümleri ile harmanlayan Banka ülkemiz finans sektörünün saygın bir üyesidir.

Ticaret sektörü: Grubun değer yaratım zincirini tamamlayan halka Grup ulusal ve uluslararası pazarlarda, 20 yıllık reel sektör üretim tecrübesi ile desteklediği zengin bir ticari geleneğe ve bilgi birikimine sahiptir.

Çalık Holding değişen küresel konjonktüre uygun olarak, ticaret sektöründeki köklü deneyimini çağdaş e-ticaret uygulamaları ile birleştirmeyi ve bu suretle ulusal pazarın merkez noktasını oluşturacağı bir coğrafyada lider ve piyasa yapıcı olmayı hedeflemektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları