Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Pazarlama ve Satış Temsilcisi

Ankara
  • 8.03.2017
  • 200 - 500

İş Tanımı

Canlar Boru elektrik tesisat sistemlerinin en saygın üreticilerinden biri olarak yirmi yılı aşkın süredir ülkemize ve yurtdışına hizmet vermektedir. Elektrik tesisat boruları ve ek parçaların üretiminde modern tesisat metodlarının gelişimine ciddi katkılarda bulunmuş olan kuruluşumuz 12.000 m2 kapalı, 15.000 m2 açık alan üzerine kurulu Ankara Yenikent Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikasında üretimine devam etmektedir. Ayrıca pazarlama ve idari departmanları Ankara merkezli olmak üzere Türkiye’nin 5 bölgesinde bayilikleri mevcuttur. Kuruluşumuz 150 ye yakın çalışanı, 500’ü aşkın ürün çeşitliliğiyle uygun fiyat politikası ve güvenilir kalite çizgisiyle boru ve ek parçalarında bütünsel çözümler sunarak sizlere hizmet vermektedir.
Tanımı yukarda yapılan iş yerimiz için OFİS İÇİNDE PROJE TAKİP VE TEKLİF DEPARTMANLARINA PAZARLAMA TEMSİLCİLERİ ARAMAKTAYIZ

Aranan Nitelikler

*SİNCAN ilçesinde 150 kişinin çalıştığı fabrikamız bulunmaktadır.ARAMAKTA OLDUĞUMUZ PERSONEL OFİS İÇİNDE ÇALIŞILACAKTIR. SAHAYA ÇIKIP AKTİF PAZARLAMA YAPILMAYACAKTIR.

*Portföyümüzdeki inşaat firmalarının satınalma müdürlerine TELEFON,FAX VE MAIL YOLUYLA firma tanıtımı yapılacaktır.
*TÜRKİYE ÇAPINDAKİ İNŞAAT FİRMALARI İLE GÖRÜŞÜLEREK AKTİF PAZARLAMADAKİ ŞATIŞ TEMSİLCİLERİNE RANDEVU ALINACAKTIR. AKTİF SATIŞ TEMSİLCİLERİ BU PERSONEL TARAFINDAN YÖNLENDİRİLECEKTİR.

*FİRMALARIN Şantiye ya da ofisLERİNDEKİ YETKİLİLERE numune,katalog,promosyon YOLUYLA tanıtım yapılacaktır.
- HERHANGİ OFİS İÇİ İŞTE EN AZ 3 YIL ÇALIŞMIŞ OLUNMASI GEREKMEKTEDİR. PERSONELİN ÖNCEDEN HANGİ GÖREVLERDE ÇALIŞTIĞINDAN ZİYADE GİRİŞİMCİ VE İNSAN İLİŞKİLERİ İYİ OLMASI KRİTERDİR.
-TEKLİF DEPERTMANIMIZDA GÖREV ALINDIĞI TAKDİRDE MÜŞTERİLERE MAIL VE FAX TOLUYLA TEKLİF HAZIRLAYIP SİPARİŞLERİNİ ALINACAKTIR.
-YAKLAŞIK 2 AYLIK OFİS İÇİ BİLİMSEL TEKNİKLERLE PAZARLAMA EĞİTİMİ VERİLECEKTİR. PAZARLAMA EKİBİMİZ 15 KİŞİDEN OLUŞMAKTA OLUP EKİP RUHUYLA ÇALIŞMAKTADIR.
- 23 İLA 40 YAŞ ARASINDA BAY VE BAYAN TERCİHİMİZDİR
-BAYLAR İÇİN ASKERLİK BİTİRİLMİŞ OLMALDIR.
-EHLİYET ZORUNLULUĞU YOKTUR.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

METRO ELEKTRİK MÜHENDİSLİK TAAH. SAN. ve TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, Ankara
Dün
Mitasan Büro Makineleri İth.Tic.ve San. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Beykoz, Ankara - Çankaya
Son 1 Ay
BAŞVUR
SER AYDINLATMA ELEKTRİK MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Türkiye
20.03.2024
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Ankara
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
Ankara, Antalya - Aksu
Dün
Ankara
Dün
Ankara
Dün
Amerikan Kültür Dil Okulu
Ankara, Ankara - Etimesgut
Dün
GYMFIT SPORTİF HİZMETLER SAN VE TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, Ankara, Bursa - İnegöl, Eskişehir, Konya
Dün
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Bursa
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

CANLAR BORU PROFİL PLS.İNŞ.MAK.NAK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

           Canlar Boru elektrik tesisat sistemlerinin en saygın üreticilerinden biri olarak yirmi yılı aşkın süredirülkemize ve yurt dışına hizmet vermektedir.Elektrik tesisat boruları ve ek parçaların üretiminde modern tesisat metodlarının gelişimine ciddi katkılarda bulunmuş olan kuruluşumuz 12000 m2 kapalı, 23000 m2 açık alan üzerine kurulu Ankara Yenikent Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikasında üretimine devam etmektedir.Ayrıca pazarlama ve idari departmanları Ankara merkezli olmak üzere Türkiyenin 5 bölgesinde bayilikleri mevcuttur.Kuruluşumuz 160 a yakın çalışanı, 500 ü aşkın ürün çeşitliliğiyle uygun fiyat politikası ve güvenilir kalite çizgisiyle boru ve parçalarında bütünsel çözümler sunarak sizlere hizmet vermektedir.

http://www.canlarboru.com

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları