Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Vasıfsız Eleman

Ankara
  • 11.09.2018
  • 1000+

İş Tanımı

Canlar Boru elektrik tesisat sistemlerinin en saygın üreticilerinden biri olarak yirmi yılı aşkın süredir ülkemize ve yurtdışına hizmet vermektedir. Elektrik tesisat boruları ve ek parçaların üretiminde modern tesisat metodlarının gelişimine ciddi katkılarda bulunmuş olan kuruluşumuz 17.000 m2 kapalı, 38.000 m2 açık alan üzerine kurulu Ankara Yenikent Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikasında üretimine devam etmektedir. Ayrıca pazarlama ve idari departmanları Ankara merkezli olmak üzere Türkiye’nin 5 bölgesinde bayilikleri mevcuttur. Kuruluşumuz 120’ye yakın çalışanı, 500’ü aşkın ürün çeşitliliğiyle uygun fiyat politikası ve güvenilir kalite çizgisiyle boru ve ek parçalarında bütünsel çözümler sunarak sizlere hizmet vermektedir.

Aranan Nitelikler

Plastik boru ve ek parçaları üretimi yapan fabrikamızda makinalarda yetiştirilmek üzere , lojistikte çalışmak üzere , genel fabrika işleri yapmak üzere vasıfsız eleman aramaktayız. Yeteneği olan vasıfsız elemanlar plastik makinaları hakkında eğitimler verilerek yetiştirilecektir. Makina harici elemanlar genel temizlik için , makinacılara yardımcı olmak için fabriakda genel işlerle ilgilenecektir. Bir diğer departmanımız olan lojistik bölümünde boru yüklemelerinde çalışılacaktır. Fabrikamız Ayaş yolu üzeri ,hemen Yenikent çıkışındadır. Sincan-etimesgut-fatih-eryaman-yenikent-batıkent güzergahlarında servislerimiz mevcuttur. Skk,yemek,yol ve dolgun ücret sağlanmaktadır. Başvurularınızı beklemekteyiz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Ankara - Yenimahalle
20.01.2024
BAŞVUR
CECELİ GRUP
Ankara - Sincan
9.02.2024
BAŞVUR
PANEL POLİÜRETAN A.Ş.
Ankara - Gölbaşı
Bugün
BAŞVUR
BALÇIK Isı Elemanları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi
Ankara - Kazan
Bugün
Argis ilaç
Ankara
Bugün
BAŞVUR
NETELSAN ELEKTRİK ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SAN.TİC.A.Ş.
Ankara - Sincan
Son 1 Ay
BAŞVUR
YİĞİT AKÜ SAN ve TİC.AŞ.
Ankara - Sincan
Son 1 Ay
BAŞVUR
Ankara - Çankaya
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

CANLAR BORU PROFİL PLS.İNŞ.MAK.NAK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

           Canlar Boru elektrik tesisat sistemlerinin en saygın üreticilerinden biri olarak yirmi yılı aşkın süredirülkemize ve yurt dışına hizmet vermektedir.Elektrik tesisat boruları ve ek parçaların üretiminde modern tesisat metodlarının gelişimine ciddi katkılarda bulunmuş olan kuruluşumuz 12000 m2 kapalı, 23000 m2 açık alan üzerine kurulu Ankara Yenikent Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikasında üretimine devam etmektedir.Ayrıca pazarlama ve idari departmanları Ankara merkezli olmak üzere Türkiyenin 5 bölgesinde bayilikleri mevcuttur.Kuruluşumuz 160 a yakın çalışanı, 500 ü aşkın ürün çeşitliliğiyle uygun fiyat politikası ve güvenilir kalite çizgisiyle boru ve parçalarında bütünsel çözümler sunarak sizlere hizmet vermektedir.

http://www.canlarboru.com

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları