Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

ÖN MUHASEBE VE SEKRETERYA

Ankara
  • 9.09.2017
  • 200 - 500

İş Tanımı

Ön muhasebeden anlayan, iyi derecede bilgisayar kullanmayı bilen; microsoft ofis programları (word,excel) kullanabilen, diksiyonu düzgün, düzgün not alabilecek, aile şirketimizde çalışacak bayan eleman alınacaktır.

Aranan Nitelikler

Şaşmaz'da ofisimizde çalışacak deneyimli, prezentabl, diksiyonu düzgün, iyi derecede bilgisayar kullanmayı bilen, iyi derecede ön muhasebe bilen, 22-35 yaş arası, bakımlı bayan eleman alınacaktır. Performansa göre maaş artımı yapılacaktır. Yeni bir iş.com üzerinden başvuru yaptıktan sonra; randevu için Çağla Hanım ile görüşebilirsiniz. Lütfen başvuru yapmadan aramayınız. Tel: 0539 712 82 43

(Batıkent-Etimesgut-Sincan-Eryaman-Elvankent bölgesinde oturan tercihimizdir)

Çalışma günleri ve saatleri: Pazartesi - Cuma: 08:00 - 18:00 / Cumartesi: 08:00-13:00

Adres: DÖKMECİ SANAYİ SİTESİ 2492.CAD 5 BLOK NO:20-21 ŞAŞMAZ/ANKARA
(DOĞUŞ OTOMOTİV VOLKSWAGEN PLAZA ARKASI)

Yetkili kişi birebir görüşme talep edecektir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

AVRASYA KİTAP DAĞITIM A.Ş.
Ankara - Çankaya
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
Ankara
14.02.2024
ASRIN PARK HOTEL
Ankara
Bugün
BAŞVUR
SERÜVEN RESTORAN
Ankara - Çankaya
Bugün
Ankara
Bugün
BAŞVUR
Ankara
Bugün
BAŞVUR
MİRAY YAYINLARI
Ankara
Bugün
BAŞVUR
ÖZ-ESER İNŞ.TAAH.VE TİC.LTD.ŞTİ
Ankara - Çankaya
Bugün
Ankara - Çankaya, Ankara - Yenimahalle
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
Ankara - Çankaya
Bugün
BENZER TÜM İLANLAR

GLORAN YANGIN SÖNDÜRME SİSTEMLERİ

 irmamız 1972 yılında, Celal ORAN tarafından kurulmuştur.

1981 yılında GLORAN YANGIN SÖNDÜRME CİHAZLARI ünvanı ile pazarlama firması kurarak bu konuda da faaliyete devam edilmiştir.

Dede’ den torun a geçen hizmet anlayışı ile,1972 yılından itibaren yangın söndürme cihazlarımızda, ABC FUREX, ABC ELINEX ve ABC-E MEGAVİT marka ithal yangın söndürme tozları kullanarak kalitemizden ödün vermedik.

Yangın söndürme ve Eğitimin; insan can ve mal kaybının önlenmesinin en önemli temel ilkesi olduğunu hiçbir zaman aklımızdan çıkarmadan, hizmet anlayışımızı manevi yönden de sürdürmekteyiz.Yönetim kadromuzun tamamı aile fertleri olup, Aile firması olarak halkımıza kusursuz hizmet vermeye devam edeceğiz.

Yangın söndürme firması olarak;Yüksek teknolojiyi takip etmekteyiz,Piyasa şartlarında değil..Doğruluk,dürüstlük ortamlarında mücadelemizi sürdürmekteyiz.Yangın söndürme mesleğini yaparken;Bu işin insan ve can güvenliğinin önemli bir parçası olduğunu,topluma hizmet ve allah korkusunun vicdana yansıması olduğunun bilincindeyiz.PİYASA yangın söndürücüsü dediğimiz,Yangın söndürme cihazlarında hile yapıp ABC Kuru kimyevi toz yerine mermer tozu,Köpük yerine ;deterjan koyup kamuoyunu haksız kazançla aldatan, şarlatan firmalara mesleğin onur ve şerefini korumak için herzaman rakip olmaktayız.

NFPA standartlarına uygun olarak hava solunum cihazlarının, dalgıç solunum tüplerinin ve yangın merdivenlerinin testlerini ve ölçümlerini yapmaktayız.

Bundan başka firmamızın eğitim salonlarında yangın eğitimi, söndürme ve kurtarma eğitimleri de slayt şeklinde verilmektedir, Sinevizyon, video projeksiyon, görsel materyaller kullanılmaktadır. Eğitim sonrası Söndürme tatbikatları yapılmaktadır.Yapılan testte başarı gösterenlere sertifika verilmektedir.

Firmamız gelişen sektörde kendini yenileyerek GLORAN OTOMATİK ALGILAMA VE SÖNDÜRME SİSTEMLERİ ile DAVLUMBAZ SÖNDÜRME SİSTEMLERİ teknolojilerini uygulamaya başlamıştır.

Fabrika, otel, apartman ve iş yerlerinizin yangına karşı önlemleri konusunda; danışmanlık, montaj, tatbikat, proje ve servis hizmetlerimizden ÜCRETSİZ olarak da faydalanabilirsiniz. TSE, ISO 9002, CE ve TÜV belgeli ürünlerimizle sizlere daha kaliteli ve güvenli hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları