Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İnşaat Mühendisi

İzmir
  • 28.05.2015
  • 200 - 500

İş Tanımı

Güçlen İnşaat San. Ve Tic Ltd Şti 1989 yılında kurulmuş Kıyı ve Deniz inşaatlarında faaliyet gösteren İzmir merkezli bir firmadır. Firmamız Türkiye nin birçok yerinde Kıyı ve deniz inşaatları kapsamında liman, iskele, marina, rıhtım, dolfen gibi uygulamalar yapmaktadır. Bu inşaatları yapmakta kullanılan kazık çakma dubaları, vinçli dubalar, servis dubaları ve çeşitli tekneler gibi yüzer ekipmanları bulunmaktadır. Bu sektörde yer almak ve bu konuda kendini geliştirmek isteyen, vizyon sahibi, uzun yıllar şirketini benimseyerek, hizmet ederek önemli görevler almayı hedefleyen inşaat mühendisleri arıyoruz. İlk görev olarak Aliağa Petkim de bulunan şantiyemizde şantiye şefi olarak görev yapacak olan aday inşaat mühendis, ileriki aşamalarda gerektiğinde merkez ofis te çalışmalara katkı sağlayacak ve planlama doğrultusunda yeni şantiyelerde görev verilebilecektir.

Aranan Nitelikler

İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun, Tercihen izmirde ikamet eden, seyahat engeli olmayan, en az 2 yıl tecrübeli, şantiye saha işleri ve hakediş konularına hakim, autocad, ms project, excel, word kullanabilen ,tercihen ingilizce bilen öğrenmeye açık, vizyonu olan 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ENGİN GRUP ŞİRKETLER GRUBU
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Kastamonu, Kütahya
Son 1 Hafta
BAŞVUR
EGEFER ISI SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.
İzmir
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Güçlen İnşaat San ve Tic ltd şti.

Güçlen İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 1989'dan beri faaliyet gösteren, deniz yapılarında uzmanlaşmış bir şirkettir.

Kuruluşundan itibaren gerek özel sektörde, gerekse kamu sektöründe temel yapılar, fore kazık ve çakma kazık, liman, iskele, marina, sanayi rıhtımları ve diğer deniz altı ve üstü yapı projelerini başarıyla tamamlamıştır.

Merkezi İzmir'de bulunan firma üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizin kıyı şehrinde kazık çakım dubalarıyla ve kapsamlı makine parkıyla hizmet vermektedir. Kaliteden asla ödün vermeden sağlam yapılarıyla güvenirliği yakalamıştır. Gelecekte de aynı kalite ve profesyonel çalışma anlayışıyla ülkesine hizmet etmeye devam edecektir.
 


 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları