Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Yabancı Dil Öğretmeni

İzmir
  • 15.12.2015
  • 100 - 200

İş Tanımı

www.hacettepeakademi.com.tr

İzmir Karşıyaka'da 2005 yılından bu güne kadar M.E.B. onaylı yabancı dil kursu olarak faaliyet sürdüren kurumumuz, merkez ve şube olmak üzere 2 ayrı binamızda kişiye özgü bire bir özel ders ve maksimum 4 kişilik özel gruplara esnek programlar ile Türkçe, İngilizce, Almanca, Rusça, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Çince dil öğretim hizmeti sunmaktadır.

Öğretim sistemimiz,  7 yaşından 70 yaşına kadar her yaş grubuna hitap etmektedir. Öğrenim gören ağırlıklı meslek gruplarımız, Sağlık Bakanlığı Personelleri, TSK Personelleri, Adalet Bakanlığı Personelleri,Banka Personellerinden oluşmaktadır.

Kurumumuzda görev alacak öğretmen adaylarının, Öğretmenlik, Dil Edebiyatı Bölümü, Mütercim Tercümanlık Bölümü, Filoloji Bölümü mezunu olmaları şarttır. İzmir ili dışından başvuru yapanlar ve farklı meslek gruplarından, sadece dil bildiği için öğretmenlik başvurusu yapanlar değerlendirmeye alınmamaktadır. 

Başvuru yapan adaylar arasından, belirtilen kursiyer portföyümüz doğrultusunda öğretim hizmeti sunabilecek donanıma sahip adaylara ön görüşme için randevu verilecektir.

 

İş tanımı:

Özel Ders ve Maksimum 4 Kişilik Özel Gruplarda  7 yaş grubundan 70 yaş grubuna kadar Yabancı Dil öğretim hizmeti sunabilecek İngilizce, Almanca, Rusça, İspanyolca Öğretmenleri aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

* DİL BÖLÜMÜ MEZUNU  

* EN AZ 2 YIL ÖĞRETMENLİK TECRÜBESİ OLAN

* EN AZ 1 YIL GÖREV ALABİLECEK

* İLETİŞİM GÜCÜ YÜKSEK

* DİSİPLİNLİ

* İDEALİST

* KARŞIYAKA İLÇESİNDE  VEYA ULAŞIMI KOLAY İLÇELERDE İKAMET EDEN

* İŞ BAŞVURUSUNDA BULUNDUĞU KURUM HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLAN 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

İzmir Hacettepe Akademi Profesyonel Dil Kursları

2005 yılından bugüne İzmir yabancı dil kursları arasında yer alan kurumumuz bire bir özel ders ve maksimum 4 kişilk özel gruplar sistemi ile , Yabancılar için Türkçe, İngilizce, Almanca, Rusça, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Çince öğretim hizmeti sunmaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları