Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Medikal Satış Temsilcisi

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli Gebze
  • 25.03.2015
  • 20 - 50

İş Tanımı

Sahip olduğu SPY teknolojisi ile açık cerrahiden laparoskopik ve robotik cerrahiye kızılötesi görüntülemede en ileri teknolojiye sahip Novadaq Technologies Inc. firmasının temsciliğini yapıyoruz.

Kızılötesi Fluoresan görüntüleme konusunda sektörün öncüsü SPY ve Pinpoint sistemlerini sağlık sistemimizin hizmetine sunduk.

SPY sistemi vasküler görüntüleme, doku perfüzyonu ve lenfatik görüntüleme ihtiyacı duyulan başta Meme Cerrahisi, Kalp ve Damar Cerrahisi, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi olamak üzere Genel Cerrahi, Yara Yanık Tedavi ve Diybetik Ayak Poliklinikleri gibi farklı branşlarda uzun yıllardır kullanılmaktadır.

PİNPOİNT sistemi ise aynı teknolojinin minimal invaziv cerrahide kullanılabilmesi amacı ile üretilmiştir.Bu teknoloji aynı zamanda da Vinci robotik cerrahi sistemi için de Novadaq tarafından üretilmekte olup Genel Cerrahi, Jinekolojik Cerrahi ve Ürolojik Cerrahi operasyonlarında kullanılmaktadır.

2015 Ylında DermaCELL Acellular Dermal Matrix i kapanmayan diyabetik ayak yaraları, yanık ve meme onarımında allograft ihtiyacını giderebilmek için ülkemize getirmek için çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz.

Aranan Nitelikler

Kendi programını yapabilmek

Öğrenmeye hazır olmak

Eğitim geçmişi ne olursa olsun medikal satış ve klinik destek konusunda ilerlemek istemek

Sigara içmiyor olmak

Çevreye ve doğaya duyarlı olmak

İnsan ve hayvan sever olmak

Sabırsız olmamak

Uzun süreli projelerden yılmamak

Pratik zeka sahibi olmak 

Mutlaka İngilizce bilmek

Esnek çalışma saatlerine hazırlıklı olmak

 

 

 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
ALTE ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
GERÇEK OTO
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Turkcell A Grup Telekom Kurumsal Çözüm Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
11.03.2024
BAŞVUR
Turkcell A Grup Telekom Kurumsal Çözüm Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Kiypo Yuksek Teknoloji Saglik Hizmetleri A.S.

 2004 yılında İşletme Yüksek Lisansı bitirme projesi olarak kağıda dökülen KİYPO 2013 yılı ortasında kurucusu Volkan UYANIK tarafından İstanbul Ticaret Odasına kaydettirilerek projeden gerçek hayata geçirilmiş oldu.

İlk iş kolu olarak en tecrübeli olduğumuz yüksek teknolojik değeri olan sağlık sistemleri alanında çalışmayı tercih ederek Kiypo Yüksek Teknoloji Sağlık Sistemleri A.Ş.ni kurduk.

Sahip olduğu SPY teknolojisi ile açık cerrahiden laparoskopik ve robotik cerrahiye kızılötesi görüntülemede en ileri teknolojiye sahip Novadaq Technologies Inc. firmasının temsciliğine başladık.

Bir çok yabancı ve yerli firmaya gönüllü danışmalık yaparak yeni birlikteliklere destek olduk.

Amacımız sektörde uzun yıllar emek harcamış ancak kendi işini yapabilme fırsatını yakalayamamış çalışma arkadaşlarımızla sinerji yaratarak; bilgili, ahlaklı, değerleri olan ve başarmanın tadını çıkartabilecek yeni iş ortamları oluşturmaktır.

Sağlığımız, bilgi birikimimiz ve çalışkan olmak en önemli sermayemizdir.

Kızılötesi Fluoresan görüntüleme konusunda sektörün öncüsü Novadaq Technologies Inc. ile imzalanan tek yetkili distribütörlük anlaşmasıyla 2013 Temmuz ayından itibaren SPY ve Pinpoint sistemlerini sağlık sistemimizin hizmetine sunduk.

SPY sistemi vasküler görüntüleme, doku perfüzyonu ve lenfatik görüntüleme ihtiyacı duyduğunuz başta Meme Cerrahisi, Kalp ve Damar Cerrahisi, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi olamak üzere Genel Cerrahi, Yara Yanık Tedavi ve Diybetik Ayak Poliklinikleri gibi farklı branşlarda uzun yıllardır kullanılmaktadır.

?PİNPOİNT sistemi ise aynı teknolojinin minimal invaziv cerrahide kullanılabilmesi amacı ile üretilmiştir.Bu teknoloji aynı zamanda da Vinci robotik cerrahi sistemi için de Novadaq tarafından üretilmekte olup Genel Cerrahi, Jinekolojik Cerrahi ve Ürolojik Cerrahi operasyonlarında kullanılmaktadır.

2015 Ylında DermaCELL Acellular Dermal Matrix i kapanmayan diyabetik ayak yaraları, yanık ve meme onarımında allograft ihtiyacını giderebilmek için ülkemize getirmek için çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları