Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Mobilya Dekorasyon Öğretmeni

Ankara
  • 30.05.2013
  • 0 - 20

İş Tanımı

Firmamız "solid surface" sektöründe imalat ve montaj yapan, sektörün en eski firmalarındandır. Perakende pazarında olduğu kadar toplu işlerde ve proje işlerinde de aktif olarak çalışmaktadır. Firmamızın 2012 cirosu 5.000.000 TL dir. Büyüyen ve devamlı gelişen pazara cevap verebilmek ve müşteri memnuniyetine odaklı çalışmaktadır.

Aranan Nitelikler

Küçük ve basit bir banko imalatından çok detaylı duvar kaplamaları veya yurtdışı montajlı projelerde bir sorumluğu baştan sona taşıyabilen, autocad ortamında imalat projeleri hazırlayabilen bunların imalatını kontrol edebilen. Sevk öncesi kalite ve proye uygunluk kontrolü yapabilen ve montaj sonrası müşteriye teslimini yapabilen. Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, takım çalışmasına yatkın, pratik düşünen, çözüm üreten, sorumluluk alabilen.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Son 1 Hafta
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Kroki İç Mimarlık San. ve Tic. Ltd. Şti.

 Kroki İç Mimarlık; kurulduğu 1992 yılından bu yana iç mimari projelendirme ve iç mimari taahhüt konularında, üstlendiği tüm projelere getirdiği güvenilir çözüm ve üretimleri ile faaliyet göstermektedir.
Kroki İç Mimarlık güvenilir proje ve uygulamaları sonucunda, ilk olarak “DU PONT” ürünü “CORIAN” marka solid surface’in üretim uygulamalarındaki performansı ile pek çok zorlu projeye imza atmıştır.

1998 yılından itibaren daha kaliteli üretim için makineleşme konusunda büyük çaplı yatırımlar yapılmış ve yapılmaktadır. Kroki İç Mimarlık, hizmette kusursuzluk ilkesi ile satış, üretim ve satış sonrası hizmetleri ile müşterilerinin beklentilerine cevap vermektedir.
2002 yılından itibaren ise yine doğal mineral ve akrilik esaslı bileşime sahip solid surface kaplama malzemesi olan “POLICOR” markası ile yoluna devam etmektedir.
2007 yılından itibaren “POLICOR” ’un yanı sıra yepyeni bir marka olan “KROKI SURFACES” devreye girmiştir. “KROKI SURFACES” , Kroki İç Mimarlığın bir markasıdır ve projelerde kullanılan plakalar yurtdışından direkt ithalatçı olarak ithal edilmektedir. Bu ürün % 100 akrilik reçinelidir ve 10 yıl garantilidir.
2008 yılında yapılan yatırım neticesinde akrilik eviye-lavabo döküm tesisi devreye girmiş ve aylık 300 adet kapasiteye ulaşılmıştır. Akrilik lavabolar ve eviyelerin tezgahla mükemmel entegrasyonu sayesinde müşteri memnuniyeti daha da pekişmiştir.
Firmamız 2009 yılı itibarı ile “LG HAUSYS” ürünü “HI-MACS” marka % 100 akrilik reçine ve doğal mineral içerikli natural acrylic stone yetkili imalatçısı ve Quality Club üyesi olmuştur.
Daima hizmet kalitesine eşdeğer ürünlerin, üretimlerin ve projelerin sözcüsü olan Kroki İç Mimarlık, bugün üstün özelliklere sahip “POLICOR” , “LG HI-MACS” ve “KROKI SURFACES” markalarını sizlere ulaştıran tüm aracılarında güvenilir temsilcisidir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları