Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

UĞURLU KARİYERİM

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 27.02.2015
  • 1000+

İş Tanımı

- Tedarikçilerle ilgili operasyonel süreçleri yönetmek, ürün kayıtları gibi platformla ilgili konularda oluşabilecek sorunlara çözüm üretmek, tedarikçilerin platformla ilgili sorularında yardımcı olmak
- Ürün kaydından ürün satışına kadar olan tüm süreci yönetmek; organizasyon listesini hazırlamak, internet sitesinde yer alacak fotoğraf kalitesini kontrol etmek
- Alt kategorilerin arama sonuç sayfasını yönetmek, listeleri önceliklendirmek, banner'ların girişini gerçekleştirmek
- Kampanyalarla ilgili operasyonel aktiviteleri hazırlamak, arama sonuç sayfasındaki gerekli düzenlemeleri gerçekleştirmek

Aranan Nitelikler

Yeni mezunlar aranıyor !

Eğer sen de yeni mezun olmuşsan, e-ticaret sektörüne ilgi duyuyorsan, kendini Doğuş Grubu gibi kurumsal bir yapıda geliştirmek istiyorsan, genç, dinamik, enerjik, büyüyen ekibimiz içinde yetiştirilmek üzere yerini almak istiyorsan sana kaçırılmayacak bir fırsat sunuyoruz !!!

30.000 üzerinde çalışanı ve 126 şirketi ile Türkiye'nin en büyük şirket gruplarından olan Doğuş Grubu ile 52.000 çalışanı ve 100 milyar dolar üzerinde geliriyle Kore'nin en büyük üçüncü grubu olan SK Telecom iştiraki SK Planet ortaklığı ile kurulan e-ticaret şirketimiz n11.com'da yerini almaya hazır ol!

 - Staj süremiz 6 ay olup, bu sürecin sonunda performansından memnun kalınan adaylar ilgili pozisyonlarda işe alınacaktır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ANADOLU HASTANELERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri, İstanbul Avrupa Yakası - Avcılar, Zonguldak - Ereğli
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Bugün
BAŞVUR
MOVENPICK HOTEL İSTANBUL ASIA AIRPORT
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Dün
MOVENPICK HOTEL İSTANBUL ASIA AIRPORT
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Dün
MOVENPICK HOTEL İSTANBUL ASIA AIRPORT
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Dün
İSTANBUL AKADEMİ EĞİTİM HİZM.TİC.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Birinci Hospital
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Marriott Hotel Şişli
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
GORRION HOTEL ISTANBUL
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

n11.com

 N11.COM

Doğuş Grubu ile Kore'nin en büyük 3. grubu SK Planet ortaklığı ile kurulmuş, Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu olmayı hedefleyen e-ticaret şirketidir. n11.com; elektronikten tekstile, mutfak gereçlerinden Türkiye’nin nadide el sanatlarına kadar farklı ihtiyaç ve zevklere hitap eden milyonlarca ürün, alışveriş yaptıkça kazandıran yapısı ile üyelerine yeni bir alışveriş deneyimi sunmaktadır. n11.com, müşteriler tarafında güven ve kolaylık, mağazalar tarafında ise işbirliği ve e-ticareti geliştirme odaklı bir yaklaşım izlemektedir.

Ortaklardan Doğuş Grubu, 1951 yılında kurulmuş olup başarılı geçmişiyle Türkiye'nin önde gelen grupları arasında yer almakta ve hizmet sektöründe bölgesel lider olma vizyonuyla hareket etmektedir. Grup; finans, otomotiv, inşaat, medya, turizm ve hizmetler, gayrimenkul ve enerji olmak üzere yedi sektörde faaliyet göstermektedir.

Doğuş Grubu, 150'yi aşkın şirketi ve 30 binin üzerindeki çalışanı ile hizmet verdiği müşterilerine; üstün teknoloji, yüksek marka kalitesi ve dinamik bir insan kaynağı sunmaktadır. Doğuş Grubu, markalarının değerini sadece Türkiye sınırları içinde değil, bölgesel ve küresel ölçekte de yükseltmeyi hedeflemektedir. Grup, özellikle hizmet sektöründe bölgesel bir lider olma vizyonunu ortaya koymaktadır.

Doğuş Grubu, hizmetlerini her zaman için müşteri memnuniyeti ve güven ilkelerini temel alarak sunmaktadır. Bunun sonucunda da dünya ölçeğinde saygın markalar yaratarak, Türkiye'yi bütün dünyada temsil etmektedir. Finansta BBVA (Banco Bilbao Vizcaya Argentaria, S.A.), otomotivde Volkswagen AG ve TÜVSÜD, medyada CNBC, MSNBC ve Condé Nast ve turizmde Hyatt International Ltd. ve HMS International Hotel GmbH (Maritim) gibi büyük küresel oyuncularla sağladığı sinerji de bu sürece çok önemli katkılarda bulunmaktadır. Son olarak, global spor, moda ve eğlence şirketi IMG ile Türkiye'de bir ortaklık anlaşması imzalamıştır.

Diğer ortağımız, SK Planet ise Ekim 2011’de SK Telecom’un yan kuruluşu olarak ortaya çıkmıştır. Kurulduğu ilk günden beri, platform işindeki rekabet içerisinde güvenli şekilde büyümeyi ve müşterilere yeni değerler ve deneyimler katmayı hedeflemektedir.
Açık platform bağlı olarak, SK Planet, lokasyon bazlı hizmetler, yeni medya, ticaret & reklam, iletişim & sosyal ağ servisleri, müzik, internet & finans portalları ve araştıra&geliştirme gibi hizmetlerde iş alanı oluşturmakta ve bu kapsamda değer oluşturmaktadır. Ana hizmet alanları, T Store, T Map, hoppin, 11st ve T ad’tir.
İştiraklerinden örnekler;

· SK İletişim, Cyworld ile geniş bir iletişim ağı sağlamaktadır. (Kore’nin lider sosyal network servisidir.)
· Kore’nin en büyük müzik şirketi LEON Eğlence, MelOn hizmetini sağlamaktadır.
· Commerceplanet, Kore’de dağıtım devrimini gerçekleştirerek, e-ticaret sektöründe lider konuma ulaşmıştır.
· PAXNet güvenlik ve finans alanlarında uzman lider internet portalı olmuştur.
· Mad Smart, TicToc isimli mobil messenger sistemini oluşturmuştur. Bu system sosyal network servisi ve mesajlaşma servisini birleştirmektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları