Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Genel Müdür

İzmir
  • 24.08.2012
  • 200 - 500

İş Tanımı

Medya sektöründe faaliyet gösteren, yenilikçi, sektörde fark yaratan şirketimiz IMP MEDYA’da bizimle çalışacak “GENEL MÜDÜR” arıyoruz.

Genel Müdür, bütçe takvimine uygun olarak işletme bütçesinin yapılmasından ve bütçe hedeflerinin realize edilmesinden sorumlu olacak, satış, maliyet, net gelir, büyüme faktörleri çerçevesinde değerlendirip Yönetim Kurulu’na bilgi verecektir.
Şirket uzun ve kısa vadeli programların hazırlanıp geliştirilmesinde Yönetim Kurulu’na yardımcı olacak, plan ve program hazırlıklarını yönlendirerek sağlıklı bilgi akışını sağlayacaktır.
Müşteri memnuniyetini, şirket vizyon, misyon ve kalite politikasını çerçevesinde sağlayarak sürekli hale getirecektir. Müşteri ilişkilerini ve bununla ilgili faaliyetleri kapsayan ve kısa vadeli işletme programlarını departman yöneticileri ile birlikte yorumlayarak icra edecektir. Tespit edilmiş hedeflere ulaşmak için gereken emirleri verip ve uygulamayı izlecektir.
Performans ölçümleri ve bu sonucu değerlendircek kriterlerin tespitini gerçekleştirecektir.
Şirkette ayrıca Satış ve Pazarlama görevi de tam yetkiyle yapacaktır.

Aranan Nitelikler

• Üniversitelerin İktisat, İşletme, Uluslararası İlişkiler, Basın-Yayın, Radyo-Televizyon bölümlerinden mezun ,
• Min. 4 yıl tercihen medya sektöründe Genel Müdür veya Gen. Müd. Yard. olarak görev yapmış, üst düzey yönetim ve koordinasyon becerisi yüksek,
• Satış, pazarlama, finans, insan kaynakları, turizm, yatırım yönetimi, reklam, ajans, medya vb. konularında bilgi birikimine sahip,
• İleri düzey ingilizce bilgisine sahip ve ikinci dil bilen,
• Temsil yeteneği ve iletişim yönü kuvvetli,
• Vizyon sahibi, planlama ve çözümleme becerisi yüksek,
• Dürüst, çalışkan, genç, dinamik, personel motivasyonuna önem veren ve buna yönelik çalışmalar gerçekleştirebilecek Genel Müdür arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

DRD HOTELS
İzmir - Çeşme
Son 1 Ay
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Ergene, Yalova, Bursa, Balıkesir, Manisa, Çanakkale, Antalya, Bilecik, Sakarya, Eskişehir, Düzce
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

NİMOKS DIŞ TİCARET ve DANIŞMANLIK LTD.ŞTİ