Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Muhasebe Uzmanı
AK-AY GIDA MÜH. İNŞ. TUR. PAZ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
Ankara
12.02.2024
Firmanın Tüm İlanları

Aşçı

Ankara
  • 2.07.2019
  • 200 - 500

İş Tanımı

Akay Grup turizm sektörüne ilk  2007 yılında, Rescate Butik Otel ile Ankara’da adım atmıştır. Ankara Çankaya bölgesinde bulunan Rescate Butik Otel;  5 yıldızlı otel standartlarına sahip olup özellikle VIP profile hitap eden gerçek bir butik oteldir. 25 odalı olan bu otelde, SPA merkezi, toplantı-organizasyon salonu, restoran ve barı bulunmaktadır. Akay Grup Ankara’da bulunan Rescate butik otel ile %85 doluluk oranı ile yüksek misafir memnuniyeti sağlamış ve bu başarılı deneyimden sonra memleketleri de olan Van’a Van’ın ilk beş yıldızlı otelini açma kararı almıştır.

2011 yılında Van’ın ilk beş yıldızlı oteli olarak açılan Rescate Hotel Van  toplam 190 yatak kapasitesine,700 kişilik kongre-balo salonuna, 4 ayrı toplantı salonuna, Restoran ve Barlarına, SPA Merkezine,  tekneye, faytona ve limuzinine varıncaya kadar birçok ayrıcalıklı hizmeti bünyesinde bulunduran 5 yıldızlı  bir oteldir.

11.000 m2 alana ve geniş orman manzarasına sahip Rescate Hotel Asia, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 15 dakika mesafede olup, sınırsız bir hizmet anlayışıyla misafirlerini ağırlamaktadır. Toplam 124 odası; konferans, toplantı, seminer ve davetler için son teknoloji ekipmanları ile dizayn edilmiş farklı büyüklüklerde 3 salonu, SPA’sı ve 200 araçlık otoparkı ile Ümraniye’de fark yaratıyor.

 

Rescate Butik Hotel Ankara da görev alacak “Aşçı” arıyoruz.

Aranan Nitelikler

  • En az 2 yıllık aşçılık deneyimi olan, tercihen otellerde çalışmış,
  • Tercihen Meslek Lisesi veya MYO Aşçılık bölümü mezunu, 
  • İnsan ilişkileri ve iletişim gücü yüksek,
  • Hijyen kurallarına dikkat eden, temizliğe ve titizliğe özen gösteren, 
  • Dinamik, yaratıcılık yönü kuvvetli, takım çalışması yapabilen,
  • Yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen,
  • Bay adaylar için Askerlik hizmetini tamamlamış,
  • Ankara’da ikamet eden,

 

Adayların başvurularını bekliyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Meyra Palace Hotel
Ankara - Çankaya
Dün
İngiliz Kültür Anaokulu
Ankara
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Aşiyan Koleji
Ankara - Çankaya
17.02.2024
BÜYÜK KOLEJ
Ankara - Çankaya
26.01.2024
BAŞVUR
British Culture Fine Arts
Ankara
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ANADOLU HOTELS ESENBOĞA THERMAL
Ankara
Son 1 Ay
BAŞVUR
ANADOLU HOTELS ESENBOĞA THERMAL
Ankara
Son 1 Ay
BAŞVUR
Hilton Ankara
Ankara
Son 1 Ay
BAŞVUR
ANADOLU HOTELS ESENBOĞA THERMAL
Ankara
13.02.2024
BAŞVUR
ANADOLU HOTELS ESENBOĞA THERMAL
Ankara
13.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

AK-AY GIDA MÜH. İNŞ. TUR. PAZ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

-Yaklaşık 50 yıldır ticari hayatını sürdüren şirketimiz ilk faaliyetine 1972 yılında Akay Pazarlama olarak hizmet vermeye başlamıştır. İlk faaliyet gösterdiği bölge, aynı zamanda yönetim kurulu başkanı Kurtuluş Akay’ın memleketi de olan Van’da Anadolu Efes ürünleri ve PepsiCo ürünleri ile olmuştur. Bölgede tanınan ve sevilen işadamı memleketinde birçok ilki gerçekleştirmiş ve ciddi yatırımlar yaparak ticari faaliyetini devam ettirmiştir.

-Gelişen ve değişen ekonomik gelişmeleri yakından takip eden şirket zaman içinde cirosunu büyütmüş ve faaliyet alanlarını genişletmiştir. 1994 yılında konusunda dünyanın en prestijli markası olan Philip Morris ile iş ortaklığı yapmış ve Van’da tütün ürünleri satış ve dağıtımı yapmaya başlamıştır.

-2001 yılında Ak-Ay Gıda firmasını kurarak şirketin ticari hayatı limited şirket olarak devam etmektedir.

-Ankara, Akay Grup için başarılara imza atmak adına iyi bir fırsat oldu. Genel Merkezini Ankara’ya taşıyan şirket ilk turizm faaliyetine butik otel olan Rescate Otel ile Ankara'da başladı. Turizm alanında hizmet vermek hem  Akay Grup için hem de turizm sektörü için başarılı sonuçlar getirdi. Yüksek memnuniyet düzeyini yakalamak için hep en iyisini uyguladı. Bu alanda hizmet etmeye ileri ki yıllarda Van ve İstanbul’da da devam etmesi hedefine ulaştığının göstergesidir.

-Bölgesel büyümenin yanı sıra Türkiye’nin her yerinde ticari faaliyetlerini sürdürmek isteyen şirketin 3. Turizm yatırımı ise İstanbul Anadolu yakasında 2012 yılında Rescate Otel Asia olarak hizmete açtığı iş dünyasının kalbinde yer alan oteliyle olmuştur. Accor Grubu ile iş ortaklığı imzalayan şirket ismini 2018 yılında Mercure Otel Ümraniye olarak değiştirmiştir. İş dünyası için cazibe merkezi olan bölgede yoğun talep görmektedir.

-Distribütörlük faaliyetlerinde büyüme hedeflerine ise ara vermeden devam eden şirket 2018 yılında Karaman ve 2019 yılında Konya illerinin Philip Morris distribütörlüğü ile, memnuniyet odaklı çalışma prensibi ve güçlü ekibiyle kısa zamanda bölgenin takdirini toplamış yüksek memnuniyet düzeyine ulaşmıştır. 

Misyonumuz;
  • Bulunduğumuz sektörlerde örnek ve öncü şirket olmak.
Vizyonumuz;
  • Bulunduğumuz sektörlerde sürdürülebilir büyümeyi hedefleyerek, fark yaratan uygulamalarla satış ve hizmet kalitesini artırmak, müşteri memnuniyetini sürekli kılmak, çevreye duyarlı ve sorumluluklarının bilincinde olmak vizyonumuzdur.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları