Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Dizayn Ofis Mimarı

Ankara
  • 23.08.2016
  • 200 - 500

İş Tanımı

  • İş programına uygun olarak uygulama proje üretimi, kontrolü ve dağıtımının yapılması,
  • İmalat gruplarından gelen sorunların takibi ve çözümlenmesi,
  • Dizayn birimin sorumluluğunda olan uygulamaya yönelik tüm proje süreçleri çözümlerine hâkim olunması,
  • Proje süperpozelerinin yapılması.
  • Sorumluluğunda olan kısımlarla ilgili ekip koordinasyonun sağlanması.  

Aranan Nitelikler

Şirketimizin Ankara’da yapımını üstlendiği üstyapı projesinde görevlendirilmek üzere,

  • Üniversitelerin Mimarlık bölümlerinden mezun,
  • Tercihen üst yapı projelerinde 5-7 yıl tecrübesi bulunan,
  • İyi düzeyde İngilizce bilen,
  • MS Office ve Autocad programına hâkim,
  • Tercihen Revit Architecture programına hâkim,
  • Mimari, elektrik, mekanik, statik projelerin birbiriyle uyumu ve yürütülmesini sağlayabilecek,
  • Uygulama Projeleri ve detay çözümlerine hâkim,
  • Tercihen büyük uygulama projelendirmesinde ve saha dizayn ofisinde çalışmış,
  • Yapı malzemeleri konusunda bilgi sahibi,
  • Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek,
  • Organizasyon becerisi gelişmiş, takım çalışmasına yatkın,
  • Ankara’da ikamet eden/edebilecek,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,

“Dizayn Ofis Mimarı” aramaktayız.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Mono Mimarlık Müh.Müş.Ltd.Şti
Ankara - Çankaya
Son 1 Ay
BAŞVUR
BOYUT MAKET SANAYİ LTD. ŞTİ.
Ankara - Çankaya
Son 1 Ay
BAŞVUR
Vezir İnşaat Ticaret A.Ş.
Ankara
Son 1 Ay
BAŞVUR
Vezir İnşaat Ticaret A.Ş.
Ankara
Son 1 Ay
BAŞVUR
UTES TASARIM REKLAM LTD ŞTİ
Ankara - Çankaya
Son 1 Ay
BAŞVUR
PARK KENT MOBİLYALARI SAN.TİC.A.Ş.
Ankara
12.02.2024
TRCON İNŞAAT PROJE MÜŞ.A.Ş.
Ankara - Çankaya
12.02.2024
BAŞVUR
EMAY ULUSLARARASI MÜHENDİSLİK VE MÜŞAVİRLİK A.Ş
Ankara
12.02.2024
BAŞVUR
EMAY ULUSLARARASI MÜHENDİSLİK VE MÜŞAVİRLİK A.Ş
Ankara - Çankaya
9.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Rönesans Holding

RÖNESANS HOLDİNG VE GRUP ŞİRKETLERİ


Rönesans Holding A.Ş. inşaat, gayrimenkul yatırım ve enerji üretim faaliyetlerine odaklanmış; Türkiye, Bağımsız Devletler Topluluğu ,Orta Doğu ve Afrika Bölgesini içeren coğrafyada çalışmalarını sürdüren  şirketler topluluğudur.
 

Rönesans’ın temelleri 1993 yılında, Erman Ilıcak tarafından kurulan ve bugün Rönesans Holding’in lokomotif şirketi olan Rönesans İnşaat ile atılmıştır. Rusya’nın St.Petersburg kentinde kurulan Rönesans İnşaat, etkin yönetim anlayışı ve doğru stratejilerle kısa zamanda yeni pazarlara açılmayı başarmış ve bugün REC Uluslararası inşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. ünvanıyla anılan uluslararası bir müteahhitlik firması niteliği kazanmıştır.
 

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Erman Ilıcak’ın sürekli gelişime inanarak, kaliteden ödün vermeksizin yarattığı üstün başarı öyküsünün simgesi olan Rönesans Holding, bugün ana müteahhit ve yatırımcı olarak 4 farklı kıtada alışveriş merkezleri, ofisler, oteller, karma yapılar, ağır sanayi tesisleri (çimento fabrikaları, petro-kimya tesisleri, gübre fabrikaları, metalurji tesisleri, enerji üretim tesisleri vb.), altyapı tesisleri (havaalanları, marinalar vb.), hafif üretim tesisleri, kimyasal ve ilaç üretim tesisleri, yiyecek ve içecek işleme tesisleri, araba ve makine fabrikaları, devlet binaları ve enerji santralleri inşa etmektedir.


Türkiye, Rusya, Türkmenistan, Ukrayna, Avusturya, Azerbaycan, Libya, Irak, Suudi Arabistan ve Katar’da faaliyetlerini sürdüren Rönesans İnşaat, Bağımsız Devletler Topluluğu, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerini kendine hedef pazarlar olarak belirlemiştir.


Rönesans Holding, yeni pazarlarda daha emin adımlarla ilerleyebilmek için Avusturya’nın ikinci büyük inşaat şirketi olan PORR AG’nin bir kısım hissesini sermaye artışına katılmak suretiyle satın almış ve mevcut/büyüyen pazarlarda altyapı inşaatları konusunda faaliyet göstermek üzere %50-50 oranında hissesini paylaştığı bir ortak şirket kurmuştur. Böylece üstyapı inşaatlarının yanı sıra altyapı projelerini de portföyüne katarak faaliyet alanını genişletmiştir.
 

2000 yılında gayrimenkul yatırımlarına başlayan Rönesans Holding, 2006 yılında Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’yi  kurarak tüm gayrimenkul yatırımlarını tek bir çatı altında toplamıştır. Rönesans Gayrimenkul, Türkiye ve Rusya’da çoğunlukla ticari gayrimenkul projelerini geliştirmekte ve yatırım yapmaktadır. Türkiye ve Rusya’da en büyük AVM, ofis ve karma iş merkezi portföylerinden birine sahip olan ve geliştirme aşamasındaki arsaları hariç 13 adet tamamlanmış, 10 adet inşaası devam eden varlığı bulunan Rönesans Gayrimenkul, kurulduğundan bu yana yaklaşık 1,6 Milyar Dolar tutarında bir aktif büyüklüğe (gayrimenkul portföyüne) ulaşmıştır.


Rönesans Holding, büyüme planları doğrultusunda 2007 yılında enerji yatırım kolunu kurmuştur. Bu doğrultuda Rönesans Enerji Üretim A.Ş. “Rönesans Enerji” ile yenilenebilir enerji projelerine yatırım yapmaya başlamıştır. Şirket’in ilk hidroelektrik santral projesi olan 15 MW kurulu güçteki Yalnızca HES, Eylül 2009’da üretime başlamıştır. Rönesans Enerji’nin yapımı devam etmekte olan toplam 78 MW kapasiteli dört yeni hidroelektrik santral projesi daha bulunmaktadır. 735 MW hidroelektrik santrali de geliştirme aşamasındadır. Şirket 2014 yılına kadar bu yatırımlarını tamamlayarak hidroelektrik santrallerinden elde ettiği gücü 113 MW’a çıkarmayı hedeflemektedir. Ayrıca 2 adet toplam 1290 MW kurulu güce sahip doğalgaz çevrim santrali de geliştirme aşamasındadır.
 

2008 yılında Rönesans İnşaat, Rönesans Gayrimenkul ve Rönesans Enerji, yeniden yapılanma çalışması kapsamında Rönesans Holding A.Ş. çatısı altında toplanmıştır.

Türkiye’nin ikinci, dünyanın ise 69. en büyük uluslararası müteahhitlik firmasını bünyesinde barındıran Rönesans Holding’in sıra dışı başarı öyküsünün ardında yatan temel unsur doğruluk, dürüstlük ve kaliteden ödün vermeksizin koruduğu kurumsal itibarıdır.
 

Genel merkezi Ankara, Türkiye’de bulunan Rönesans Holding’in 30’u aşkın bölgede 14.000’i kendi bordrosunda kayıtlı olmak üzere, daimi taşeronlarıyla birlikte yaklaşık 20 binden fazla çalışanı bulunmaktadır.


Grubun tüm şirketleri için geniş bilgi www.ronesans.com web site adresinden alınabilir.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları