Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satış ve Pazarlama Uzmanı

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Türkiye
  • 3.02.2016
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

 

   Taha Gümrük Müşavirliği, 20 yılı aşkın süredir dinamik ve deneyimli kadrosu, güçlü teknolojik alt yapısı ile “Gümrük Müşavirliği ve Dış Ticaret Danışmanlığı” faaliyetlerini sürdürmektedir. Firmamızın ana prensipleri; mevzuatı anlık takip ederek müşterilerini bilgilendirmek, güven, ticari sırların korunması, mutlak müşteri çıkarlarının gözetilerek kaliteli hizmetten ödün vermemektir.

    Hizmet verdiği alanda en iyi olma gayesiyle tükenmeyen arayışları ve yeni çözümler üreten yapısı ile TAHA Gümrükleme; kanunların öngördüğü hukuki zorunlulukların tamamını yerine getirerek, müşterilerinin kendisine devretmiş olduğu sorumluluğun gereklerini en iyi şekilde yerine getirmeyi misyon edinmiştir.

   TAHA, her departmandaki eğitimli, genç, dinamik personel kadrosuyla ülkemizin önde gelen kuruluşlarına hizmet veriyor olmaktan gurur duymaktadır. Ana felsefe olarak kaliteli hizmeti anlayışımız doğrultusunda pazarlama  departmanızımın sorumluluk ve yetksini alacak mevcut işletme portföyümüzü genişletecek pazarlama ve satış sorumlusu olarak görev alacak ,mesai arkadaşları aramaktayız.

Aranan Nitelikler

Gümrük Müşavirliği Firmamızın,

  • Mevcut Pazar içerisinde hizmet satışımızı geliştirecek,

  • Pazarlama ve Satış stratejisini kurgulayıp uygulayabilecek,

  • İletişimde ve insan ilişkilerinde yetkin,ifade yeteneği kuvvetli,dinamik,girişimci sonuç odaklı çalışan,

  • Tercihen hizmet sektöründe en az 2 yıl satış deneyimi olan,

  • Avrupa yakasında ikamet eden,Bayan Pazarlama satış yetkilisi aranmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
ALTE ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
GERÇEK OTO
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Turkcell A Grup Telekom Kurumsal Çözüm Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
11.03.2024
BAŞVUR
MEDEX ELEKTRONİK TİCARET VE HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

TAHA GÜMRÜK MÜŞ.LTD.ŞTİ.

Taha Gümrük Müşavirliği, 20 yılı aşkın süredir dinamik ve deneyimli kadrosu, güçlü teknolojik alt yapısı ile “Gümrük Müşavirliği ve Dış Ticaret Danışmanlığı” faaliyetlerini sürdürmektedir. Firmamızın ana prensipleri; mevzuatı anlık takip ederek müşterilerini bilgilendirmek, güven, ticari sırların korunması, mutlak müşteri çıkarlarının gözetilerek kaliteli hizmetten ödün vermemektir. Hizmet verdiği alanda en iyi olma gayesiyle tükenmeyen arayışları ve yeni çözümler üreten yapısı ile TAHA Gümrükleme; kanunların öngördüğü hukuki zorunlulukların tamamını yerine getirerek, müşterilerinin kendisine devretmiş olduğu sorumluluğun gereklerini en iyi şekilde yerine getirmeyi misyon edinmiştir. TAHA, her departmandaki eğitimli, genç, dinamik personel kadrosuyla ülkemizin önde gelen kuruluşlarına hizmet veriyor olmaktan gurur duymaktadır. Ana felsefe olarak kaliteli hizmeti kendisine ilke edinmiş ve bu konuda her türlü modern yatırımlarını tamamlamıştır. Gümrük Müşavirliği sektöründe “en iyiye ulaşma yolunda” sürekli araştırmalar yapan ve yeni çözümler üreten Taha Gümrük Müşavirliği Ltd. Şti. ; mevzuatın öngördüğü hukuki zorunlulukların ve formalitelerin tamamını en kısa zamanda ve doğru bir şekilde yerine getirerek müşterilerinin güvenini kazanmıştır. Firmamız, mesleki açıdan etik değerlere ve prensiplere bağlı kalmayı ilke edinmiştir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları