Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Elektrik Elektronik Teknisyeni

İstanbul Anadolu Yakası
  • 20.04.2018
  • 200 - 500

İş Tanımı

Ajans Press, 1953 yılında Bunt Kupür Derleme Firması adıyla kuruldu. Uzun yılların birikimine işaret eden bu tarih, gazetecilik alanındaki büyük atılımların yaşandığı yıllara da denk düşüyor. Medya sektöründeki gelişmelere paralel bir biçimde kendini yenilemeyi başaran firmamız, 1975 yılında Erol Özkan tarafından satın alındı ve ismi Ajans Press olarak değiştirildi. Ajans Press, sadece birkaç yıl içinde sektörün öncüsü haline geldi. 1992 yılında Ajans Press'in yönetimini Mehmet Ali Özkan devraldı. Bu tarihte anonim şirket kuruluşu ve isim tescili gerçekleşti. 1992'den beri firmamız yoluna Ajans Press Medya Takip Merkezi A.Ş. olarak devam etmekte.

Özel televizyonların açılmaya başladığı 1993 yılında, hizmet çeşitliliğini arttıran Ajans Press, televizyon takibi ile birlikte medya analiz ve ölçümleme yenilikleriyle sektörel liderliğini ve birikimlerinden güç alan yenilikçi özünü pekiştirdi. Medya takip sektörünün en saygın uluslararası örgütleri olan Uluslararası Kupür Büroları Federasyonu (FIBEP), Uluslararası Radyo Televizyon Takip Derneği (IABM) ve Uluslararası İletişim Ölçme ve Değerlendirme Birliği (AMEC) üyeliklerine imza atarak, dünyanın önde gelen medya takibi şirketlerinin arasına girdi. Kaliteli ve hızlı bilgi için ülkemizi uluslararası camiaya, uluslararası camiayı da ülkemize taşıyan bir köprü oldu. Tüm dünya medyasını takip edebilecek teknolojik alt yapısı, dinamik ve cesur bakış açısıyla büyümeyi sürdüren Ajans Press 1999 yılında televizyon ve radyo takip sonuçlarını internet üzerinden raporlamaya başladı.

Aranan Nitelikler

Şirketin genel elektrik-elektronik ihtiyaçlarını karşılayacak,
Bilgisayardaki basit Power Supply, Monitör, Ekran kartı, Ana kart arızalarını tamir edebilecek
Bilgisayar toplayabilecek, işletim sistemi kurabilecek, yazıcı kurulumu yapabilecek derecede bilgisayar/donanım bilgisi olan,
Tercihen elektrik/elektronik bölümünden mezun (meslek lisesi mezunu veya tekniker)"Sistem Destek Uzman Yardımcısı" aranmaktadır.

İstanbul/Kadıköy'de çalışabilecek, ulaşım sorunu olmayan, askerlikle ilişiği bulunmayan erkek adayların başvurması rica olunur.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
TOYOTA İSTİF MAK. AŞ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Antalya, Gaziantep, Kocaeli
Son 1 Ay
BAŞVUR
EVRE OTOMASYON VE GÜVENLİK TEKNOLOJİLERİ SAN. TİC. A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Son 1 Ay
BAŞVUR
Türkiye
18.02.2024
BAŞVUR
ALTE ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
SİLTAŞ SİLİS KUMLARI SAN. VE TİC. A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
ATG HOTELS
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
TATBAK MAĞAZACILIK LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Bugün
BAŞVUR
ANPA GROSS MAĞAZACILIK A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Bugün
BAŞVUR
ÖZEL ERDEM HASTANESİ
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Ajans Press Group

Türkiye’nin lider medya takip şirketi olan Ajans Press, “Medyadaki Gözünüzsloganıyla, kurulduğu 1953 yılından bu yana birçok kuruluş ve şahısa medya takip ve ölçümleme hizmeti vermektedir.

Bünyesinde bulunan Ajans Press Teknoloji, PRNet Araştırma ve Ajans Press Kurye ile birlikte Ajans Press Group olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları