Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı/Uzman Yardımcısı

  • 2.01.2019
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

Denim imalatı ve ihracatı gerçekleştiren firmamız İnsan Kaynakları Departmanında görevlendirilmek üzere Bordro ve Özlük İşler Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.
 

Üniversitelerin İşletme, İktisat, Maliye, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri vb. bölümlerinden mezun,Bordrolama, özlük işleri ve SGK uygulamaları konusunda en az 3 yıl deneyimli,MS Office programlarını ileri düzeyde kullanabilen, Sentez bordrolama ve personel takip sistemi programlarında bilgi sahibi, Emniyet bildirimleri hazırlayabilecek, 4857 sayılı İş Kanunu, 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile teşvik ve güncel mevzuata hakim,Analitik düşünebilen, sonuç odaklı, İletişimi güçlü, ekip çalışmasına yatkın, Askerlikle ilişiği olmayan, Sigara kullanmayan. Bay/Bayan çalışma arkadaşları arıyoruz. Avcılar, Esenyurt, Beylikdüzü ,Bağcılar,Bahçelievler civarında ikamet eden /edebilecek adayların başvuruları beklenmektedir.

Aranan Nitelikler

Çalışanlara ait günlük Puantaj kontrollerinin ve aktarımlarını yapılması, Aylık maaş hesaplamalarını yapmak ve tüm maaş bordrolarını düzenlemek, tahakkuk işlemlerinin hatasız ve zamanında gerçekleştirilmesi,İlgili aya ait icmal ve diğer raporların hazırlayarak mutabakat işlemlerinin gerçekleştirilmesi, Yıllık izinlerin takibini yapmak, izin karşılığını hesaplamak, Aylık SGK bildirgelerini ve listelerinin, E-bildirgelerin hazırlaması SGK primlerinin ödenmesinin sağlanması,İşten ayrılan personelin kıdem ve ihbar tazminat hesaplamalarını yapmak, İşe giriş-çıkış bildirimlerini yapmak,Personel ve özlük işlemlerinin tüm yasal süreçlerinin ve bildirimlerinin yerine getirilmesini sağlamak,Disiplin süreçleri ile ilgili evrakların hazırlanması ve takip edilmesi, Alt işveren evraklarının arşivlenmesi ve aylık takip edilmesi, Tüm yasal mevzuatların takibinin yapılması, süreçlerin mevzuatlara uygun olarak zamanında yürütülmesi, özlük işlemleri kapsamındaki diğer tüm yasal bildirimlerin yapılması ve takip edilmesi,SGK, İş Kurumu vb. resmi kurumlarla ilgili evrakların düzenlenmesi ve süreçlerin SGK ve İş Hukuku mevzuatlarına uygun olarak yürütülmesiÇalışan izinlerinin yasal mevzuatlar ve şirket prosedürleri doğrultusunda kullanılmasının sağlanması, sistem ve dosya üzerinden takibinin yapılması.Talep edilen raporların hazırlanması.  
 
Akkuş Tekstil Avcılar Genel Merkezinde İnsan Kaynakları Müdürlüğünde  görevlendirilmek üzere ‘’ “BORDRO ve ÖZLÜK İŞLERİ UZMANI / UZMAN YARDIMCISI’’ adaylarının başvurularını bekliyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Vital Fulya Turizm A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası
Dün
GÜRAY GAYRİMENKUL GELİŞTİRME İNŞAAT A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
BARCELO HOTEL GROUP TÜRKİYE
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Dün
LEGACY OTTOMAN HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Dün
LEGACY OTTOMAN HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
AVANTGARDE HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

AKKUŞ TEKSTİL SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

1993 yılında tekstil sektörüne giren Akkuş, kısa zamanda attığı büyük adımlarla sektörün öncü şirketlerinden biri durumuna geldi.

1993 yılında başlanan uzun soluklu yürüyüş, inançla ve geniş bir vizyonla yapılan atılımlar sonrası, bir başarı hikayesine dönüştü.

Denim Jean markasıyla, eski Doğu Bloğu ve Arap ülkelerinde saygın bir Türk markası olarak iz bırakan Akkuş Tekstil, 2000’li yıllarda Avrupa ülkelerine yöneldi.

Avrupa’nın 30 ülkesine ihracat yapan şirket, Monter markasını Avrupalıların tercih ettiği bir marka konumuna yükseltti.

Tasarımdan dikime, ARGE çalışmalarından paketlemeye kadar üretimin her aşamasını kendi makine parkında geçekleştiren şirket, ihracat başarılarıyla bugün Türkiye’nin ses getiren önemli bir şirketi pozisyonunda. 2006 yılında kurulan üretim tesisi ve bugünkü dev fabrikanın temellerinin atılması, Akkuş Tekstil’in yükselişinin hız kazandığını en önemli göstergesiydi.

İstanbul'da kurulan modern tesisler sonrası, Mardin'de açılan fabrikayla beraber yapılan üretim, Akkuş Tekstil'i İSO'nun Türkiye'deki en büyük 500 şirketi arasına yerleştirdi. Yılda 3.000.000 parça denim üretimiyle, Türkiye’nin ilk 10 şirketi arasında yer alan Akkuş Tekstil, İstanbul’da 15.000, Mardin’de 3000 m2 kapalı alanı ve 320 çalışanıyla hem istihdama, hem de nitelikli tekstil üretimine katkıda bulunuyor.

Özellikle kadının çalışma yaşamına katılması amacıyla, ağırlıklı olarak kadın işçileri istihdam eden Akkuş Tekstil, sosyal sorumluluk konusundaki bu yaklaşımıyla girişimcilere örnek oluyor. .
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları