Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Catering Operasyon Yöneticisi

Eskişehir
  • 12.11.2018
  • 100 - 200

İş Tanımı

Eskişehir Şehir Hastanesinde görevlendirilmek üzere; Üniversitelerin tercihen Gıda Mühendisliği, İşletme, Beslenme ve Diyetetik gibi ilgili bölümlerden mezun “Catering Operasyon Yöneticisi” aramaktayız.

Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin uygulanması ve sürekli iyileştirme çalışmalarının yapılması, Kendisine bağlı ekibin ve üretim ile birlikte çalışan tüm bölümlerin koordine bir şekilde çalışmasından sorumlu olunması, (Kalite, pazarlama, satınalma vb. ) Toplam kalite yönetiminin gereklerinin yerine getirilmesinde aktif rol oynanması, Üretim planının hazırlanması, zamanında ve tam miktarda kalite standartlarına uygun olarak üretimin gerçekleştirilmesi, Verimlilik arttırma ve maliyet azaltmaya yönelik tüm çalışanların yönetilmesi, Hastanenin kapasite kullanımının takibi, potansiyel kapasitenin arttırılması için çalışmaların yönetilmesi, Verimliliği ve kaliteyi artırmak için sürekli yeni gelişmeleri ve literatürü takip ederek gerekli sistem ve yöntemlerin belirlenmesi, Kendisine bağlı ekibin etkin ve başarılı olarak yönetilmesi ve çalışan bağlılığı faaliyetlerinin yürütülmesi, Çalışanların bilgi ve beceri seviyesinin yüksek tutulmasının sağlanması, geliştirilmesi ve performanslarının takip edilmesi.

Aranan Nitelikler

  • Alanında en az 7 yıl tecrübeli. 
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim yeteneği güçlü, gelişime açık, ekip yönetimi tecrübesi bulunan, 
  • Analitik becerisi güçlü, sonuç odaklı ve ekip çalışmasına yatkın, 
  • Planlama ve organizasyon kabiliyeti yüksek, 
  • Gıda Güvenliği, Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi sistemleri ( ISO 9001-2000-22000) konusunda deneyimli, 
  • MS Ofis programlarını çok iyi düzeyde kullanabilen, raporlama yeteneğine sahip, 
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış. 
  • Aktif olarak araç kullanabilen. 
  • Esnek çalışma saatlerine ve yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Türkiye
27.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Ales Gıda

Söz konusu gıda ve beslenme olunca kalite bir ayrıcalık değil, sorumluluktur! 1939 yılından beri içinde olduğumuz gıda sektöründe hep bu inançla hizmet vermeye çalıştık. Gıda ticareti yaparak başladığımız serüvenimiz gıda üretimi ve dağıtımı olarak devam etti. Uzun bir süredir de insan sağlığı ve hijyeni ön planda tutarak toplu yemek hizmeti veriyoruz. ALES Gıda olarak gücümüzü geçmişimizden alıyor, adımlarımızı hep geleceğe doğru atıyoruz.

Lezzet, hijyen ve kalite olmazsa olmazlarımız! Personelimizin titiz çalışması standartlarımızı hep en yüksekte tutmamızı sağlıyor. Bu standartlar ile sunmuş olduğumuz toplu yemek ve gıda hizmetleri sektörde bir kaç konuda öne çıkmamızı sağladı:

Son 5 yılın günlük yemek sunulan kişi sayısı en fazla büyüme gösteren catering firmasıyız.Son 5 yılın personel istihdam sayısı en fazla büyüme gösteren catering firmasıyız.Türkiye’nin çalışan personel sadakati en yüksek catering firmasıyız.

Her gün hedeflerimizi daha yukarılara koyuyor, her işimize özveri katıyoruz!

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları