Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

PCB TASARIM PERSONELİ

İstanbul Anadolu Yakası
  • 31.12.2018
  • 200 - 500

İş Tanımı

Şirketimiz, kardeş şirketi ATEK Elektronik Sensör Teknolojileri A.Ş. ile birlikte makinaların otomasyonunda kullanılan Elektronik Pozisyon Kontrol Sensörlerinin ve bunların bağlandığı Digital Ölçü Kontrol Cihazlarının Araştırma - Geliştirmesini, Üretimini ve bunların yurtiçinde ve yurtdışında satışını yapmaktadır. 

Ayrıca dünya markası olmuş bazı Avrupa merkezli Endüstriyel Sensör imalatcısı firmaların da Türkiye Distribütörlüğünü yürütmektedir.

Güçlü ekibi ve sağladığı güven sayesinde alanında Türkiye'de lider konuma sahip olan şirketimizin Elektronik AR-GE bölümünde PCB Tasarım Personeli olarak görev alacak çalışma arkadaşı arıyoruz. 

 

Yapacağı ana faaliyetler şunlar:

  • Altium Designer ile PCB çizimi,
  • Araştırma ve Geliştirme faaliyetlerine katkı sağlamak,
  • Numune kartları üretecek, numune kartlara SMD ve dip malzemelerini dizecek

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin ve Meslek Yüksek Okullarının Elektronik veya ilgili bölümlerinden mezun,
  • Altium Designer ile devre çizimi konusunda en az iki yıl deneyimli
  • Numune kartların SMD ve dip malzemelerini dizebilecek
  • En az teknik dokümanları inceleyecek düzeyde İngilizce bilen
  • Sorumluluk sahibi, düzenli ve disiplinli çalışan, 
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Erkek adayların askerliğini yapmış ve

 

Tuzla KOSB Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikamıza Servislerimizin bulunduğu Tuzla, Gebze, Darıca, Çayırova, Pendik, Kurtköy, Orhanlı, Aydınlı, İçmeler, Kaynarca ve Kartal bölgelerinde ikamet eden arkadaşların müracaatlarını bekliyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ÖZGEN GRUP ELEKTRİK ELEKTRONİK VE İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
IDEA MAKİNA İMALAT SAN VE TİC LTD ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Bugün
BAŞVUR
VOLVAC PAKETLEME VE GIDA MAKİNALARI SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Bugün
BAŞVUR
EKİNCİLER VE ORTAKLARI İNŞ. VE TİC. A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası - Beykoz
Dün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze
Dün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Bursa, Aydın, Bilecik, Sakarya, Manisa, Tekirdağ - Çorlu, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Ergene, Yalova, Çanakkale, Eskişehir
Son 1 Hafta
BAŞVUR
AVİNAL YAZILIM
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Son 1 Hafta
ASSİST TEKNİK MEKANİK İNŞAAT SAN VE TİC.LTD ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
15.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ALFA ELEKTRONİK SENSÖR A.Ş.

-Alfa Elektronik, 2002 yılından bu yana pozisyon kontrol sensörleri ve ölçüm cihazları alanında tartışmasız Türkiye lideridir. Dünyanın en iyileri ile çalışmayı ilke edinen Alfa Elektronik olarak, “lineer pozisyon cetvelleri, açısal pozisyon sensörleri ve endüstriyel potansiyometrelerin” üretimini yapan ve konusunda tartışmasız dünya lideri olan Alman Novotechnik ve İsviçreli Contelec firmalarının Türkiye distribütörü olarak sizlere hizmet veriyoruz. Ayrıca analog ve dijital sayıcı, numaratör, indikatör, takometre, enkoder, manyetik şerit bant imalatçısı İtalyan Fiama, basınç sensörü konusunda İsviçreli Trafag, seviye sensörleri ve akışkan ölçerler konusunda uzakdoğunun parlayan yıldızı Tayvanlı Finetek, plastik ve polimer işlemede yüksek teknolojili otomasyon çözümlerinde dünya markası Alman Gneuss firmalarının da Türkiye temsilciliğini yapıyoruz.

-Dünyada ve Türkiye’de makine imalatçılarının doğrusal veya dairesel hareketleri hassas ölçmede ve pozisyon kontrolü için kullandıkları lineer mesafe ölçme cetvelleri, manyetik şerit ve bantlar, rotary sensörler, ipli sensörler, enkoderler ve potansiyometrelerimiz çok kaliteli ve uzun ömürlüdür. Ürünlerimiz arasında temaslı veya temassız (potansiyometrik, indüktif veya magnetostriktif prensiple) olarak çalışan çok çeşitli cetvel modellerimiz vardır. Çok geniş kullanım alanı olan pozisyon sensörlerimiz özellikle enjeksiyon makinelerinde strok ölçümü ve kontrolünde; kumaş, kablo veya streç film sarımlarında gerginlik (tansiyon) kontrolünde; paketleme ve dolum makinelerinde, metal işleme makinelerinde, mermer, ağaç, alüminyum ve plastik işleme makinelerinde, preslerde ve çeşitli üretim makinelerinde otomasyon işlemleri, mesafe ve açı ölçümü, konum tespiti ve pozisyon kontrolü için kullanılmaktadır. Ayrıca ölçülen değerlerin gösterilmesi ve pozisyon kontrolü için kullanılan dijital gösterge indikatörleri/ölçü kontrol cihazları da sunulmaktadır.Gücünüze güç katmak için, bütün otomasyon çözümlerinizde, geleceğinizde biz de varız!

Misyonumuz;
  • Doğru kalite/fiyat oranını sağlayarak geniş ürün yelpazesi ile tüketici beklentilerini en üst düzeyde karşılamak ve bunu yaparken ekonomik ve ahlaki ilkelere bağlı, topluma ve çevreye saygılı, araştıran, öğrenen ve kendini su¨rekli geliştiren, farklılıklar yaratan bir “teknoloji” şirketi olmak.
Vizyonumuz;
  • Bulunduğumuz sektörde, dünya çapında en iyi ve yenilikçi şirketlerden biri olmak, ürün ve hizmet kalitemizle daha geniş kitlelere ulaşmak ve daima tüketicinin birinci tercihi olmak.
Değerlerimiz;
  • Güvenilirlik
  • Sürdürülebilirlik
  • Müşteri odaklılık
  • Kalite ve Yenilikçilik
  • Çeviklik
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları