Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İşyeri Hekimi

İstanbul Avrupa Yakası
  • 5.06.2020
  • 0 - 20

İş Tanımı

Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi (OSGB) de İşyeri Hekimi olarak çalışacak,

Aranan Nitelikler

  • İşyeri hekimi sertifikasına sahip,
  • İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden,
  • Ekip çalışmasına adapte olabilecek,
  • Tam zamanlı yada yarı zamanlı çalışabilecek,
  • Tercihen tecrübeli,
  • Bay/Bayan

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ÖZEL ENTEGRE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
27.02.2024
BAŞVUR
ANADOLU HASTANELERİ SİLİVRİ
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Dün
Climed
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, Antalya, Gaziantep
Dün
ÖZEL DUYGU HASTANESİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Gaziosmanpaşa
Son 1 Hafta
BAŞVUR
YENİ HUZUR TIP MERKEZİ
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DİVRİK SAĞLIK İŞLETMELERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
16.11.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ARIN OSGB

İş sağlığı ve güvenliği alanında koruyucu ve önleyici sağlık hizmeti ve güvenli çalışma ortamı yaratılmasında işverenlerin ihtiyaç duyduğu veya duyabileceği tüm hizmet alanlarında onların yanında olmaktadır. Gezici Sağlık ünitesi ile iş yerlerinde çalışma ortamının şartlarına uygun olarak Çalışanlara sağlık raporlarının verilmesi hizmetini uzun yıllardan bu yana tam donanımlı araç ile yürütmektedir. Arın OSGB bünyesinde çalışan profesyonel iş ye
İş sağlığı ve güvenliği alanında koruyucu ve önleyici sağlık hizmeti ve güvenli çalışma ortamı yaratılmasında işverenlerin ihtiyaç duyduğu veya duyabileceği tüm hizmet alanlarında onların yanında olmaktadır. Gezici Sağlık ünitesi ile iş yerlerinde çalışma ortamının şartlarına uygun olarak Çalışanlara sağlık raporlarının verilmesi hizmetini uzun yıllardan bu yana tam donanımlı araç ile yürütmektedir.

Arın OSGB bünyesinde çalışan profesyonel iş yeri hekimleri ve iş güvenliği uzmanları ile ilimizin kurumsal firmalarına hizmet vermektedirler. Şirketimiz iş sağlığı/güvenliği konusunda uzman, tecrübeli ve yetkin kadrosu ile bu sektörde hizmet vermektedir.

Kurumsal Sorumluluk

ARIN OSGB olarak misyonumuz, müşteri beklentilerini, ulusal ve uluslar arası yasal mevzuat çerçevesinde, gelişmiş çağdaş ülkelerde verilmekte olan hizmetleri içerecek mükemmel çözümlerle karşılayarak büyümek.

Kurumsal Kimliğimiz

Kurumsal kimliğimiz, İş Sağlığı ve Güvenliği hususunda işletme ve Ülke, Çevre konusunda ise küresel sorumluluğumuzdur. Bilgilerimiz ve çözümlerimiz daha iyi bir işletme, ülke ve dünyanın yaratılmasına yardım etmektedir" Biz insanlarımızı, işletmelerimi ve çevremizi korumaya kararlıyız. Kurumsal kimliğimiz küresel sorumluluğumuzdur.


Gizlilik Politikamız

ARIN OSGB olarak önceliklerimizden biri de, bireysel ve işletmesel bilgilerinizin güvenliğini sağlamaktır.

Paydaşlarımız

Müşteriler

Kendilerine rekabet avantajı sağlayacak güçlü ve güvenilir bir iş ortağına ihtiyaç duyar.

Çalışanlar

Sürdürülebilir bir iş ortamında, kendilerine kişisel ve profesyonel gelişimleri açısından
mükemmel fırsatlar sunan bir şirket ortamında çalışmak ister.

Tedarikçiler

İşlerini etik kurallara uygun olarak yürüten, güvenilir, uzun vadeli bir iş ortağına ihtiyaç duyar.

Toplumlar

Şirket ve çalışanlarından etik ve sorumlu davranış bekler.

“Faaliyetlerimizi Paydaşlarımız ile Güvene dayalı bir ilişki içerisinde yürütmekteyiz”ri hekimleri ve iş güvenliği uzmanları ile ilimizin kurumsal firmalarına hizmet vermektedirler. Şirketimiz iş sağlığı/güvenliği konusunda uzman, tecrübeli ve yetkin kadrosu ile bu sektörde hizmet vermektedir. Kurumsal Sorumluluk ARIN OSGB olarak misyonumuz, müşteri beklentilerini, ulusal ve uluslar arası yasal mevzuat çerçevesinde, gelişmiş çağdaş ülkelerde verilmekte olan hizmetleri içerecek mükemmel çözümlerle karşılayarak büyümek. Kurumsal Kimliğimiz Kurumsal kimliğimiz, İş Sağlığı ve Güvenliği hususunda işletme ve Ülke, Çevre konusunda ise küresel sorumluluğumuzdur. Bilgilerimiz ve çözümlerimiz daha iyi bir işletme, ülke ve dünyanın yaratılmasına yardım etmektedir" Biz insanlarımızı, işletmelerimi ve çevremizi korumaya kararlıyız. Kurumsal kimliğimiz küresel sorumluluğumuzdur. Gizlilik Politikamız ARIN OSGB olarak önceliklerimizden biri de, bireysel ve işletmesel bilgilerinizin güvenliğini sağlamaktır. Paydaşlarımız Müşteriler Kendilerine rekabet avantajı sağlayacak güçlü ve güvenilir bir iş ortağına ihtiyaç duyar. Çalışanlar Sürdürülebilir bir iş ortamında, kendilerine kişisel ve profesyonel gelişimleri açısından mükemmel fırsatlar sunan bir şirket ortamında çalışmak ister. Tedarikçiler İşlerini etik kurallara uygun olarak yürüten, güvenilir, uzun vadeli bir iş ortağına ihtiyaç duyar. Toplumlar Şirket ve çalışanlarından etik ve sorumlu davranış bekler. “Faaliyetlerimizi Paydaşlarımız ile Güvene dayalı bir ilişki içerisinde yürütmekteyiz”
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları