Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Ar-Ge Müdürü

İstanbul Anadolu Yakası
  • 30.06.2020
  • 50 - 100

İş Tanımı

Steril parenteral solüsyon ilaç üretimi ve satışı alanında faaliyet gösteren, yurt içi ve yurt dışı pazarlarında güçlü olan kurumsal, yabancı sermayeli kurumda görevlendirilmek üzere aşağıdaki iş tanımına uygun çalışacak Ar-Ge Müdürü aranmaktadır.

İş Tanımı 

  • Bilim ve Teknoloji laboratuvarından beklenen yeni ürün analitik çalışmalarını zamanında ve başarılı bir şekilde sonuçlandırılmasından sorumludur. 
  • Sorumlu olduğu laboratuvar ve firma vizyonuna uygun araştırma ve geliştirme konularında çalışma yapar ve öneri sunar.
  • Firma hedeflerini destekleyen araştırma geliştirme faaliyetlerine öncülük eder. 
  • Planlamadan uygulama aşamasına kadar yeni ürün transferi için tanımlanmış analizlerin ve laboratuvar faaliyetlerinin sürecini denetler. 
  • Yeni teknoloji, ürün ve üretim sürecini şirket işleyişine dahil eder.
  • Araştırma projelerinin kapsamını değerlendirir, araştırmaların planlanan zaman ve bütçe dahilinde sonuçlanmasını sağlar.
  • Sorumlu olduğu laboratuvar çalışmaları için yıllık bütçeleri hazırlar, onay sonrası takibini yapar.
  • Görevi ile ilgi prosedür ve teknikleri uygular ve ekibine uygulatmaktan sorumludur.
  • Araştırma ve geliştirmenin tüm aşamalarını raporlar ve ilgili birimlere sunar.
  • Kimyasal analitik metot validasyonu, analitik metot transferi, analitik metot verifikasyonu ve stabilite çalışmalarının şirketin politikası, müşteri talepleri ve anlaşmaları doğrultusunda yapılmasını, bu çalışmalara ait maliyet çalışmalarının yapılmasını sağlar ve çalışma öncesi ilgili birimleri müşteri ile ticari mutabakatın sağlanması için bilgilendirir.
  • Analiz Metot Validasyon ve Transfer çalışmalarının onaylı protokollere göre yürütülmesi ve zamanında hatasız raporlanmasından sorumludur. Bu doğrultuda ekibine liderlik yapar.
  • Ürün stabilite çalışmalarının güncel kurallara gore yürütülmesi için literatürleri takip eder. Stabilite protokollerinin tasarımında aktif rol oynar. Hazırlanan protokollerin onaylanmasını sağlar. Stabilite protokollerinin ve çalışmalarının zamanında yapılarak raporlanması için ekibine liderlik eder.
  • Ürünlerinin yeni uygulamalara uyumlu hale getirilmesi konusunda ilgili departmanlarla koordineli olarak çalışır.
  • Üretime alınacak yeni ürünlerin proses ve hammadde standartlarını belirler.
  • Projeler ile ilgili mühendislik çalışmalarına liderlik eder veya ekip çalışmalarına katılım sağlar; sektör, üretim veya imalat teknikleri ile ilgili ileri teknolojileri, AR-GE çalışmalarını takip eder.
  • Firmanın en iyi uygulamaları tasarlama ve yürütme yeteneğini geliştirir.
  • Yeni girişimlerin zamanında teslim edilmesini sağlamak için ilgili departmanlar koordineli olarak çalışır.
  • Araştırma projelerinin kapsamını değerlendirir ve zamanında ve bütçe dahilinde olmasını sağlar.
  • Sorumlu olduğu departmandaki makine ve teçhizatın sürekli bakım ve kalibrasyon etkinliğini sağlamak için sistem oluşturur. Makine ve teçhizatın servis anlaşmalarının düzenli olarak yürütülmesini sağlar. Aynı zamanda departman hedeflerine ulaşmak üzere eleman ve techizat ihtiyaçları için bütçe hazırlar, onaylanmış bütçenin takibinden sorumludur.
  • Sorumlu olduğu departmanda yer alan tüm donanım, cihaz ve ekipmanların kuralına uygun ve güvenli bir şekilde kullanılmasını sağlayacak tedbirleri alır / aldırır.
  • Bölümü ile ilgili sapma ve değişiklik taleplerini Kalite Güvence Müdürlüğüne bildirir/ bildirilmesini sağlar, sisteme adaptasyonu için takibini yapar ve aksiyonların kapatılmasını sağlar.
  • Bölümü ile ilgili iç ve dış denetim aksiyonlarını ve DOF’lerini takip eder terminlere uygun zamanda kapatılması için organizasyon yapar.
  • Planlamadan uygulama aşamasına kadar yeni ürün geliştirme sürecini denetler.
  • Yeni ürün, yeni teknoloji, konsept ve malzemelerin geliştirilmesi ve kullanılması konusunda takımı ile birlikte aktif rol alır.

Aranan Nitelikler

Genel Nitelikler

Üniversitelerin Kimya, Kimya Mühendisliği bölümlerinden mezun, 
Benzer bir pozisyonda 5 yıl ve üzeri deneyime sahip,
Tercihen ilaç sektöründe laboratuvar yönetimi deneyimine sahip,
İyi seviyede ingilizce bilgisine sahip,
Dinamik, motivasyonu yüksek, sonuç odaklı çalışabilen

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Aydın - Nazilli, Aydın, Balıkesir, Manisa, Tekirdağ - Ergene, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Çerkezköy, Yalova, Bursa, Bilecik, Eskişehir, Çanakkale, Denizli
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Bursa, Balıkesir, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Kocaeli, Bursa - Gemlik, Yalova, Çanakkale, Manisa, Sinop, Edirne
Bugün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Ergene, Yalova, Bursa, Balıkesir, Manisa, Çanakkale, Antalya, Bilecik, Sakarya, Eskişehir, Düzce
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Çerkezköy
Bugün
BAŞVUR
İZ BASKI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
21.02.2024
BAŞVUR
İZ BASKI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
13.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

AS/NEXIA TÜRKİYE-AS BAĞIMSIZ DENETİM VE YMM A.Ş.-AS CPA & AUDITING CO.

AS/NEXIA TÜRKİYE

AS/Nexia Türkiye bağımsız denetim, mali danışmanlık, tasdik hizmetleri, kurumsal finansman, iç denetim ve yapılandırması, yönetim danışmanlığı, vergi uyuşmazlıkları ve outsourcing alanlarında Türkiye'nin seçkin firmalarına hizmet veren uzman bir denetim ve danışmanlık kuruluşudur.

Merkezi İstanbul olmak üzere;
· Adana,
· Ankara,
· Bursa,
· Gaziantep, 
· Denizli ve İzmir’de

bulunan toplam sekiz ofis ve 250 ortak ve çalışanı ile hizmetlerini yürütmektedir. Bunun yanı sıra 1994 yılında açılan Moskova Ofisi 30'un üzerinde uzman kadrosu ile Rusya Federasyonu'nda faaliyet göstermekte olup önemli Türk firmalarına mali danışmanlık, denetim, muhasebe hizmetleri vermeye devam etmektedir.

-AS/Nexia Türkiye, denetim ve danışmanlık alanlarında uzun yıllardan beri Türkiye'de faaliyet gösteren tanınmış, saygın, konularında uzmanlaşmış tecrübeli profesyoneller tarafından kurulmuş ve 1 Mayıs 2007 tarihinden itibaren Dünya sıralamasında ilk 10 büyük denetim firması arasında yer alan Nexia International'in Türkiye üyesi olmuştur.

-Hızla büyüyen ve daha kuruluş aşamasında Türkiye'nin en büyük denetim ve danışmanlık kuruluşu arasında yer alan AS/Nexia Türkiye'nin temel prensibi; kurumsallaşmış yapısı ile uluslararası ve ulusal meslek etiğine bağlı kalarak yerli ve yabancı, bireysel ve kurumsal tüm müşterilerine en üst kalitede mali danışmanlık ve denetim hizmetleri sunmaktır. Bu amaçla AS/Nexia Türkiye, gerek vergi gerekse bağımsız denetim dallarında iyi eğitim görmüş uzman personel ile hizmet vermeyi ilke olarak kabul etmiştir
 

AS/NEXIA TURKEY

-AS/Nexia Turkey is a professional auditing and consultancy company serving the leading firms in Turkey by giving independent auditing , financial advisory,full certification,corporate finance, designing and providing internal auditing, management consultancy, tax dispute services.
AS/Nexia Turkey executes its services with 8 offices country-wide with more than 250 partners and staff. Its Head Office is located in İstanbul and branches are located in Adana,Ankara,Bursa,Gaziantep,Denizli and İzmir. Moreover Moscow Office ,active since 1994, with more than 30 specialist staff giving financial consultancy, auditing and accounting services for leading Turkish Companies operating in Russian Federation.

AS/Nexia Turkey is established by distinguished,respected and experienced professionals in audit and consultancy sector and became a member of Nexia International,a world- wide network ranking top ten, as of 1 May 2007.

Nexia International is a well known worldwide auditing and consulting company located in 97 country operating with 620 offices and 23.000 employees.

The main principle of AS/Nexia Turkey which grows rapidly and ranking 5th in Turkey in its establishment period , is to provide high quality audit,tax and financial counsulting services to its national,international,individual and corporate clients with its instituonalized structure by implementing national and international ethics of business. In order to achieve this AS/Nexia Turkey adopts serving with eligible staff in their profession who are well-trained as a principle.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları