Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Bilgi İşlem Uzmanı

İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli Gebze
  • 26.10.2017
  • 200 - 500

İş Tanımı

Pendik E-5 üzerinde bulunan ATM Şirketler Grubu Genel Müdürlük binamızda görev alarak, Bilgi İşlem Uzmanı olarak çalışarak sistemimiz daha uyumlu hale getirmek, gelişimini sağlamak.

Atm Grup Bünyesi içerisinde kullanılan Windows Server 2008 leri baştan kurabilecek; Yapılandırmasını yapabilecek; Actice Directory yapısını kurup kullanıcı yönetimini sağlayacak. Yedeklemeleri belirli süreler çerçevesinde organize edecek. * Şirket içerisinde network kablolama yapabilecek (internet veya telefon hattı çekebilecek) * Kullanmış Olduğumuz kamera cihazlarından istenildiğinde veri alabilecek; kamera cihazlarının yönetimini yapabilecek. * Kullanmış Olduğumuz Güvenlik duvarı üzerinde kullanıcıların internet yetki tanımlarını yapabilecek; problem çıktığında sorunu giderebilecek. * Access Point, Adsl Modem kurulumlarını yapabilecek; sorun çıktığında çözebilecek. * Sisteme destek çağrısı düştüğünde; uzak masaüstü ile ilgili kişinin bilgisayarına bağlanıp sorunu çözebilecek. * Çorlu Lokasyonumuzda bulunana Atm Nissan ve Atmaş Hyundai Plazalarımızdaki personellerimizin sorunları ile ilgili sisteme gelen destek kayıtlarının takibini yapıp gerektiğinde ilgili plazada yerinde destek verebilecek. * Network yazıcıların kurulumu, yapılandırması ve geçici problemleri çözebilecek bilgi sahibi olması. * Üçüncü firmalarla ilişkilerin koordinasyonu ve kontrolüne destek vermek.


Birbirini tamamlayan başarıya odaklanmış bir takımla çalışmaya yeni teknolojilerinin takipçisi verilen işleri zamanında ve eksiksiz yerine getirecek ,takım çalışmasına yatkın, profesyonel çalışma kurallarını benimsemiş,firmasına ve işine sadık çalışma arkadaşları arıyoruz

Aranan Nitelikler

Grubumuzun serverlarının, bilgisayarlarının ve bilimum donanımsal ürünlerin bakım ve tamirinden sorumlu olarak:

Windows Server konusunda bilgi sahibi,
Donanımsal Network sistemleri kurabilen,
Pc ve bileşenlerini konularında bilgi sahibi,

Aktif arac kullanabilen,


Anadolu Yakasında ikamet eden,
Erkek ise askerliğini tamamlamış,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Anadolu Yakası - Beykoz
Dün
YEDİYOL HOLDİNG
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Hafta
İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
26.03.2024
British Town Dil Okulları
Kocaeli - İzmit
3.11.2023
BENZER TÜM İLANLAR

ATM Şirketler Grubu

20 Yılı aşkın süredir Otomotiv sektöründe farklı markaların Yetkili Bayiliğini yapmakta olan ATM Grup, ana iş kolunun haricinde inşaat, ithalat ve distribütörlükler ile iş hayatına devam etmektedir. 120'yi aşkın personeli ve 2 plazasıyla sektörünün öncü kuruluşlarındandır.

Gelişime açık, vizyoner grubuzun bünyesinde barındırdığı markalar:HYUNDAI, NISSAN'dır.

 

www.atmgrup.net 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları