Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Sekreter

Antalya
  • 28.08.2018
  • 500 - 1000

İş Tanımı

40 yaş altı deneyimli, diksiyonu düzgün, temizliğe önem veren, çalışkan, uzun süre çalışabilecek sekreter / yardımcı eleman aranmaktadır.  (Bahçede büyük ırk köpek beslenmektedir. Korkanların başvurmaması rica olunur. Köpeğin sabah akşam gezdirilmesi - temizlik yapılması -  çay kahve servisi - yemek yapılması iş tanımı içerisindedir. )

 

 


Aranan Nitelikler


1.40 Yaş Altı

2.Kendine güvenen

3.Giyimini özen gösteren

4.İyi derecede Bilgisyar kullanan ;ofis programlarına hakim..

5.Temizliğe önem veren

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İNNOVA GRAFİK REKLAM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Antalya - Kepez
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Antalya - Muratpaşa
Son 1 Ay
BİRİKİM OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM HİZ. A.Ş.
Antalya
Son 1 Ay
BAŞVUR
MEDWORLD SAĞLIK KLİNİĞİ
Antalya
12.02.2024
Asel Grup inşaat mimarlık mermer
Antalya
12.02.2024
BAŞVUR
Antalya - Konyaaltı, Antalya - Konyaaltı, Antalya - Kepez, Antalya - Kepez, Antalya, Antalya - Konyaaltı
7.01.2024
BAŞVUR
ATG HOTELS
Antalya - Serik
Bugün
BAŞVUR
GALERİ KRİSTAL
Antalya - Serik
Bugün
BAŞVUR
ROYAL HOLİDAY PALACE HOTEL
Antalya - Aksu
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

IŞILDAR OTOMOTİV İNŞAAT TURİZM DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LTD.ŞTİ

Işıldar Şirketler Grubu / Kuşaklar Boyu Güven

-Işıldar Şirketler Grubu; kuruluşu 1977 yılında olup bugüne kadar farklı alanlarda faaliyet gösteren köklü bir aile şirketidir. Halen; otomotiv, motosiklet ve motosiklet aksesuarları, engelli araçları, tarım makineleri, inşaat malzemeleri imalatı, beyaz eşya ve eğitim sektöründe faaliyet göstermektedir.

-Grubun ana felsefesi; günün gelişen ürün ve anlayışını kendi değerleri ile yoğurup daima insan ve onun ihtiyaçlarına odaklanarak  çözümler üretmek ve yeniliğin öncüsü olmaktır. Değişik sektörlerde yıllar içinde gelişen tecrübelerini, bugün APACHI, TGB ve IŞILDAR markalı ürünleri ile sunmaktadır. Güçlü satış organizasyonu, geniş bayi ve servis ağı ile ATV, Traktör, Motosiklet, Tarım Makineleri, UTV motor ve e-bisiklet ürünleriyle sektöründe saygın yerini almıştır. Amacı, yüksek kaliteli ürünleri yeni dizaynları uygun fiyatla son tüketicisine ulaştırmak ve ihtiyaç duyulan her türlü satış sonu desteğini en üst düzeyde tutmaktır.

-Grubun hedefleri;  yatırım yaptığı alanların dünyanın öncü işletmeleri ve değerli markaları arasında yerini alması için bitmeyen yenilenme azmi ile yoluna devam etmektir. Bu uğurda yeni yatırım ve Ar–Ge faaliyetleri kesintisiz devam etmektedir.

MİSYONUMUZ
  • ATV ve motosiklet sektöründe, öncü olan firmamızın misyonu, ülkemizde ihtiyaç duyulan ATV, traktör, motosiklet ve elektrikli araçları, dünyada üretilen en son model ve teknolojiler ile rekabet edebilecek şekilde üretmektir. Bu süreçte; Türkiye’de sektörün ihtiyaçlarını gerçekçi olarak analiz ederek, ekonomik ve çevreye uyumlu olunmasına dikkat ederek, son tüketicinin ihtiyaçlarını karşılamaktır.
VİZYONUMUZ
  • Türkiye’de her kurum ve bireyin motorlu araç ihtiyacını karşılamak ve bu araçları kullananların, hayatlarında bir çözüm ortağı olarak var olmak.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları