İş Tanımı
AVİNAL – İstanbul (Anadolu Yakası) için Mimar & Mühendis İhtiyacı
Biz "İnşaat Proje Yönetim” içeriğindeki, teknik ofis hizmetlerini, yatırımcı adına yürütmekte olan bir Müşavirlik firmasıyız.
Dünyada "5 Boyutlu İnşaat Proje Yönetimi" olarak tanımlanan hizmetleri, 3D-4D-5D-6D BİM teknolojileri ile ve bir ERP sistematiği içinde uygulamaktayız.
Bu sıralarda üzerinde çalışmakta olduğumuz projeler nedeni ile Mimar & Mühendis arkadaşlara ihtiyacımız bulunmaktadır.
Web sitesi adresimizde göreceğiniz "5D İnşaat Proje Yönetimi" sistematiği sizin için bir anlam ifade ediyorsa, sizinle görüşmek isteriz.
Biz "İnşaat Proje Yönetim" konusunda bir ERP yazılımının kurucusu ve sahibiyiz. Mimari ve inşaat projelerinde, Metraj amaçlı olarak, 3 boyutlu çizim tekniğinde olan AllPlan ile, mekanik ve elektrik projelerinde ise Revit MEP programı ile çalışmaktayız. Bizimle çalışacak arkadaşlar öncelikle ve hızlı bir şekilde "AllPlan” kullanımı konusunda ve Avinal ERP içeriğinde metraj-keşif-teklif hazırlama ve Primavera ile planlama konusunda eğitileceklerdir.
Bu Pozisyonlar için başvuracak arkadaşların, özelikle proje ve şantiye deneyimlerinin olması tercih sebebimizdir.
Müracaatta bulunacak arkadaşların, "Kariyer Hedefleri” ile ilgili beklenti ve planlarını da yazılı olarak ifade etmelerini arzu ederiz.
Hakkımızda kapsamlı bilgi edinmek isteyen arkadaşların web sitemizi dikkat ile incelemelerini ve kariyer hedefleri ile çakışıyor ise bize başvurmalarını dileriz.
CV nizi göndermeden evvel lütfen bu bağlantıdaki videoyu izleyiniz. https://www.youtube.com/watch?v=Brz6BadhZMo
Aranan Nitelikler
Aday arkadaşlardan ilk beklediğimiz tecrübe ve hakimiyet şu konulardadır.
** Proje okuma ve uygulamada tecrübeli
** Teknik Ofis hizmetlerinde çalışmış
** Sigara kullanmayan