Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

TEKSTİL TASARIMCI

İstanbul Anadolu Yakası
  • 11.11.2019
  • 100 - 200

İş Tanımı

Tekstil Tasarımcı;

Aranan Nitelikler

Güzel sanatlar mezunu ve/veya Tekstil tasarım mezunu
Yeni mezun olabilir. (Yetiştirilmek üzere)
Çizim yeteneği yüksek, hayal gücü kuvvetli.
Araştırmacı.
Yenilik ve yeni fikirler üretebilecek yapıda.
Ekip çalışmasına uygun, paylaşımcı.
Fikir alışverişine açık.
Photoshop ve Corel Draw programlarını kullanabilen
Yurtdışı seyahat engeli olmayan 

Görüşmeye çağrı yapılan adayların;
   - iş görüşmesine gelirken yaptıkları çizim tarzı çalışmaları getirmesi istenecektir.
   - Görüşme esnasında adaylardan çizim yapmaları istenecektir. 

 

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

AVICENNA UMUT HASTANESİ
AVICENNA UMUT HASTANESİ
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
Tam zamanlı İş Yerinde
Tekin Ozalit Baskı ve Reklam San. Dış Tic.A.Ş
Tekin Ozalit Baskı ve Reklam San. Dış Tic.A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Son 1 Hafta
Tam zamanlı İş Yerinde
DAMLA İNSAN KAYNAKLARI
DAMLA İNSAN KAYNAKLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Tam zamanlı İş Yerinde
Vitamin  Grup
Vitamin Grup
Bursa, Bursa - Yıldırım
Dün
Tam zamanlı İş Yerinde
EGEMED HASTANELERİ
EGEMED HASTANELERİ
Aydın - Kuşadası, Aydın - Didim...
Dün
Tam zamanlı İş Yerinde
İmece İnisiyatifi Derneği
İmece İnisiyatifi Derneği
İzmir
Dün
Tam zamanlı İş Yerinde
PRIME INVEST KİMYA
PRIME INVEST KİMYA
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Dün
Tam zamanlı İş Yerinde
OSMANİYE BAHÇEŞEHİR KOLEJİ
OSMANİYE BAHÇEŞEHİR KOLEJİ
Osmaniye - Merkez
Dün
Tam zamanlı İş Yerinde
go4Talent Danışmanlık
go4Talent Danışmanlık
İzmir
Dün
Tam zamanlı İş Yerinde
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası...
Bugün
Tam zamanlı İş Yerinde
BENZER TÜM İLANLAR

Aydın Örme San.ve Tic. A.Ş.

Turgut Aydın Holding kurucusu Sayın Turgut Aydın, Trabzon’un Maçka ilçesi’nin küçük bir köyünde 1943 yılında dünyaya gelmiştir. 15 yaşına kadar hayatını bu köyde idame etmiştir. Şartlar O’nu 15 yaşına geldiği zaman 1958 yılında İstanbul’a sürüklemiştir.

İş hayatına Sultanhamam'daki bir tornacı atölyesinde çırak olarak başlamıştır. İşi öğrendiğine inandığı anda müteşebbis bir ruhla kendi işini kurmuştur. Havlu asacağı ve kapı kolu imalatı yaparak, ürettiklerini Anadolu’da aktif olarak pazarlamıştır. Hatta bu zaman diliminde “Sarıcı Turgut” olarak tanınmıştır. Bu iş sırasında, üstün analiz yeteneği ile çalıştığı kesimin manifatura ve perde gurubundan olması ciheti ile de küçük de olsa perde toptancılığı yapmaya başlamıştır.

Türkiye’nin ilklerinden olan “EVORE” ve “DEKORA” markalarını Türkiye’de pazarlamıştır. Sattığı malları ürettirdiği fabrikanın verdiği ön ödemeleri karşılayamamasından dolayı sorunlar yaşamış, yaşamak için, batmakta olan Örtel isimli fabrikayı müteşebbis ortakları ile 1986 yılında alarak kendi alacağını tahsil etmiş, diğer alacaklıların borçlarını ödemiş hem de bu süreç O’nu sanayici yapmıştır.

80’li yılların sonunda ortaklarından da birer birer ayrılarak hem Dömeks adını kendi bünyesinde tutmuş, hem de 1991 yılında Sarıgazi’de yolu bile olmayan bir yerde Aydın Örme San. Tic. A.Ş.’yi kurmuştur. 

Aydın Örme San. Tic. A.Ş. ve Dömeks A.Ş., tekstil dışındaki sağlık (Memorial sağlık grubu), gıda (A101), inşaat (Adapark), ev tekstili mağazalar zinciri (English Home) sektörlerinde de yapmış olduğu atılım ve kurmuş olduğu şirketler ile 2008 de holdingleşen ve Turgut Aydın Holding adını alan bu yapının temel taşlarıdır.

Turgut Aydın Holding yönetim kurul üyesi ve Tekstil Grup Başkanı Sayın Ayhan Aydın yönetiminde profesyonel kadrosu ile ticari faaliyetlerini devam ettirmektedir.

Pazarda, Lila ve Perfiore markaları ile kendine ait koleksiyon bazında ve Pierre Cardin Perdelik&Döşemelik – Marie Claire Paris grupları ile de lisans sözleşmesi ile yerini almıştır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları