Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Proje Sorumlusu

İstanbul Avrupa Yakası
  • 18.11.2011
  • 0 - 20

İş Tanımı

Yurt içi ve yurt dışı organizasyonlarımızın planlama ve yürütmesinde aktif olarak rol alacak Proje Sorumlusu aramaktayız.

Aranan Nitelikler

- İyi derecede İngilizce bilen, - MS Office uygulamalarına hakim,
- Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,
- 30 Yaşını aşmamış,
- Tercihen Mecidiyeköy, Şişli, Kemerburgaz, Göktürk, Kağıthane civarında ikamet eden.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
Altur Turizm Servis ve Tic. Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
MİMARSİNAN MUTFAK EŞYALARI
İstanbul Avrupa Yakası - Avcılar
Son 1 Ay
BAŞVUR
Grand Cevahir Hotel ve Kongre Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Bugün
BAŞVUR
Port Bosphorus Hotel
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
GLEAM COLLECTION HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BARCELO HOTEL GROUP TÜRKİYE
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Btravel Turizm A.Ş.

B2B travel, TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği), IATA (Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği) ve ASTA (Amerikan Seyahat Acentaları Kuruluşu) üyesi –A- grubu bir seyahat acentasıdır.

Deneyimli ekibi ile her yıl belirli kota girdilerini dolduran ve sektörde kalitesini ispatlamış olan B2B travel; 40 yılı aşkın süredir hizmet verdiği turizm sektöründe; uçak bileti satışı, yurtiçi ve yurtdışı seyahat organizasyonu, toplantı organizasyonu, araç kiralama servisi ve yerel hizmetlerin sunulması ile ilgili taleplerinize kaliteli ve ekonomik çözümler sunmayı kendine ilke edinmiştir.

Her biri konusunda uzman kadrosu ile; ulusal ve uluslararası kongre, seminer, bayii toplantısı, basın lansmanı ve fuar organizasyonlarında tüm detayların üzerinde önemle duran ve gerçekleştirmiş olduğu organizasyonlarda titiz ve disipli çalışması ile sektörde haklı bir yer edinen B2B travel; çağın son teknolojik olanaklarını kullanarak tüm faaliyetlerini beklentilerinizin ötesinde gerçekleştirmeyi şirket politikası olarak benimsemiştir.

Sağlıklı büyüme hızı ve siz dostlarımızın memnuniyeti bizlere güç vermiş ve geçmişteki başarımız ile doğru orantılı olarak bu kaliteyi sunan dinamik ekibimiz gelecekte de sizlere daha kaliteli ve daha ekonomik hizmet anlayışını en hızlı yollardan ulaştırmayı hedeflemiştir. Yurtiçi ve yurtdışı seyahat programları, uçak bileti satışı, toplantı organizasyonları, araç kiralama hizmeti ve yerel hizmetler gibi uzmanlık gerektiren konularda faaliyet gösteren B2B travel, yeniliğe açık insan faktörünü ve maksimum hizmet kavramını ilke edinmiş, yeni yüzyılda da kalitesini yükseltmeyi ve bununla doğru orantılı olarak müşteri memnuniyetini garantilemiştir.

B2B travel olarak; farklı hizmet anlayışımızı sizlere yansıtabilmek ve kendimizi tanıtabilmek fırsatını yarattığınız için teşekkür ederiz.


 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları