Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Anaokulu Müdürü

İstanbul Avrupa Yakası
  • 4.05.2018
  • 100 - 200

İş Tanımı


Etiler'de bulunan Growing Minds İnternational Preschool için rahat ingilizce konuşup yazabilen aşağıdaki görev ve sorumlulukları yerine getirebilecek en az 2 yıl tecrübeli genç, anaokulunda kariyer hedefi olan okul Müdürü arıyoruz. Okulumuz tamamen ingilizce eğitim vermektedir. Çalışma saatleri 08:30-16:00'dır. İşe başlangıç tarihi Agustos ayıdır. Maaş 3000-3500 tl aralığındadır. 

Kuruluş müdürünün görev ve sorumlulukları şunlardır:

a) Kuruluşun idari, mali ve teknik tüm işlerini mevzuata uygun olarak yürütür.

b) Çocukların kuruluşa kabul işlemlerini yapar.

c) Çocukların bakımı, eğitimi ve korunması ile her türlü ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik önlemleri alır.

ç) Uyum problemi yaşayan veya özel gereksinimi olan çocukların sorunlarının çözümüne yönelik çalışmaları yürütür ve koordine eder.

d) Çocukların özlük dosyalarının tutulmasını ve çocuklarla ilgili her türlü işlem ve yazışmaların ilgili mevzuat çerçevesinde yürütülmesini sağlar.

e) Eğitim programlarında yer alan ilgili formların grup sorumlularınca her çocuk için düzenlenmesini sağlar ve bunları onaylar.

f) Ailelere çocukların durumları hakkında bilgi verir; kuruluşun işleyişi ile ilgili konularda ailelerle iletişim sağlar.

g) Çocukların velilere güvenli bir şekilde teslim edilmesine ilişkin tedbirleri alır ve bu tedbirlerin uygulanmasını sağlar.

ğ) Kuruluşta düzenlenecek veli toplantılarını organize eder; toplantılarda alınan kararların uygulanmasını sağlar.

h) Personelin denetimini ve görev dağılımını yapmakla yükümlüdür.

ı) Personelin özlük dosyalarının tutulmasını, her türlü işlem ve yazışmaların ilgili mevzuat çerçevesinde yürütülmesini sağlar. Personelin çalışma izninin alınmasına ve bu iznin iptaline ilişkin onay tekliflerini zamanında il müdürlüğüne bildirir.

i) Eğitim programlarının hazırlanmasında ve diğer çalışmalarda grup sorumlularına rehberlik eder; hazırlanan programları tasdik eder ve çalışmaları denetler.

j) Kuruluşta çalışan personele yönelik hizmet içi eğitimi planlar ve uygulanmasını sağlar.

k) Yemek listesinin çocukların gelişim özellikleri, ihtiyaçları ve çevre şartları doğrultusunda hazırlanmasını ve yemek numunelerinin saklanmasını sağlar.

l) Eğitim materyallerinin sağlanması, kullanılması, korunması, bakımı, temizliği ve düzeni için gerekli önlemleri alır.

m) Kuruluş bina ve tesislerinin kullanımı, bakımı, temizliği, doğal afetlere karşı korunması, binanın fiziksel durumu ve donanımından kaynaklanan kazalara neden olabilecek merdiven, radyatör, korniş, kapı, pencere, kaygan zemin, oyun materyali ve benzeri unsurlara karşı iç ve dış güvenliğinin sağlanması yönünde gereken önlemleri alır.

n) Kuruluşla ilgili olağanüstü durumları il müdürlüğüne bildirir.

o) Mevzuat ve talimatların personele duyurulmasını, uygulanmasını ve standart formların doldurulmasını sağlar.

ö) İl müdürlüğü ile kuruluş arasındaki iletişimin yürütülmesini sağlar.

Bir kişi, birden fazla kuruluşun kuruluş müdürü olamaz ve çalışma saatleri içinde başka bir işte çalışamaz; grup sorumlusu olarak görev alamaz. Kuruluş müdürü gruplarda günde en az bir saat gözlem yapar.

Aranan Nitelikler


Okul Müdüründe Aranan Özellikler

 Kreş ve gündüz bakımevlerinde; sosyal hizmet bölümü, rehberlik ve psikolojik danışmanlık bölümü, eğitimde psikolojik hizmetler bölümü, psikoloji bölümü, çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenliği, okul öncesi eğitimi öğretmenliği, anaokulu öğretmenliği, çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü, çocuk gelişimi bölümü, sınıf öğretmenliği alanlarından birinde dört yıllık yükseköğretim yapmış olmak ya da sosyal hizmet, çocuk gelişimi, anaokulu öğretmenliği önlisans mezunu olup, mezun olduktan sonra en az iki yıl resmi veya özel okul öncesi eğitim kuruluşlarında görev yapmış olmak,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Kültür Koleji ve Kültür2000 Koleji
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
26.02.2024
DERSAN EĞİTİM HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
KAYAŞEHİR OĞUZ FEN BİLİMLERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Dün
UĞUR OKULLARI TOPKAPI KAMPÜSÜ
İstanbul Avrupa Yakası - Zeytinburnu
Dün
American VIP Language Schools
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Doğa Koleji
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Dün
BENZER TÜM İLANLAR