Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Mikrobiyolog

İstanbul Anadolu Yakası
  • 20.01.2020
  • 1000+

İş Tanımı

Damla İlaç ve Kimya San.Tic.Ltd.Şti, Non-Steril TOZ, LİKİT ve TABLET formlarında Veteriner İlaçlarını Fason üretmek üzere 2006 yılı başında kurulmuştur. Artan iş hacmine uygun olarak Kalite ekibimize yeni  takım arkadaşları arıyoruz. 

İş Tanımı:
Mikrobiyoloji Laboratuvarında,
*Analiz ve kontrol faaliyetlerini gerçekleştirmek.
*Sorumluluğundaki cihazların ve malzemelerinin takiplerini yapmak
*Konusu ile ilgili uluslararası prosedür ve talimatlara uymak, güncelliğini sağlamak.

Aranan Nitelikler


*Üniversitelerin Biyoloji, Eczacılık, Kimya, Veteriner Hekimlik vb. bölümlerinden mezun
*İlaç endüstrisi uygulamalarında bilgili
*İngilizce bilen, 
*Microsoft Office programlarına hakim,
*Bay adaylar için; askerlik görevini tamamlamış,
*Analitik düşünebilen, ekip çalışmasına yatkın,
*Yaratıcı ve gelişime açık
* GMP ve denetim geçmişi olan

Özet Bilgiler

DAMLA İLAÇ VE KİMYA SAN.TİC.ŞTİ.Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

FSM Tıp Merkezi Madenler
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BENZER TÜM İLANLAR

DAMLA İLAÇ VE KİMYA SAN.TİC.ŞTİ.

Damla İlaç ve Kimya San.Tic.Ltd.Şti, non-steril TOZ, LİKİT ve TABLET formlarında veteriner ilaçlarını kontratlı (fason) üretmek üzere 2006 yılı başında kuruldu. Veteriner ilaçlarının yeni üretim adresi olarak sektördeki yerini hızla aldı. 

Çevreye saygılı, etik, müşteri memnuniyetini esas almış kontratlı üretim fabrikası olmak misyonuyla faaliyet gösteren Damla İlaç, ilk tesisinin 2015 yılı Ekim ayında faaliyetlerini sonlandırarak, Tuzla’daki GMP Onaylı yeni tesisine taşımıştır. 

Yeni tesiste, 30 milyon kutu tablet (10 tab/blister), 2 milyon litre likit, 1 milyon litre süspansiyon ve 500 ton toz karışım hacmiyle Türkiye’nin en yüksek kapasiteli fason nonsteril ilaç firması konumundadır. Hiçbir müşterisinin rakibi değildir. 

Web üzerinden günlük stok ve üretim / kalite sonuçlarını görüntüleyebileceği, firmalara özel bir uygulama ile müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımak hedefimize bir adım daha yaklaşmış durumdayız.

Firmamız, ürünlerin yeni ruhsat yönetmeliğine uygun olarak üretim dosyalarını hazırlamakta ve gerekli başvurular içinde fason üretim yaptığı firmalara destek vermektedir.

Toplam kapalı alanı 6000 m2 olan Damla İlaç TUZLA’da, hali hazırda mastit tüp ve steril flakon üretimi için 1200 m2 alanın havalandırma ve tesisat alt yapıları hazırlanmış olup, steril üretime hazırlanmaktadır. 

Yaptığı işin doğası ve gerekliliğinden ötürü, bünyesinde çok sayıda Kimyager, Biyolog ve Kimya Mühendislerine yer vermektedir. Teslim edilen her malzemeye, formüle müşterisinin emaneti olarak bakan Damla İlaç, ilk üretilen üründen son üretilen ürüne kadar tüm kayıtları, kullanımları, stok hareketlerini, sertifikalarıyla beraber sunabilecek tamamen elektronik olarak izlenebilen bir sisteme sahiptir. 


Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları