Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

AR-GE Mühendisi

İstanbul Avrupa Yakası
  • 27.01.2015
  • 50 - 100

İş Tanımı

Ar-Ge Bölümünde, yeni ürün tasarımlarının yapılması, mevcut ürünlerin iyileştirilmesi,  ürünlerimiz ile ilgili dokümantasyonlar, kontrol planları, düzeltici ve önleyici faaliyetler, teknik dokümantasyon takibi, üretim faaliyetlerin kontrolünden sorumlu olacaktır.

Aranan Nitelikler

• Üniversitelerin Mühendislik Bölümlerinden Mezun, Asgari Lisans Derecesine Sahip (Tercihen Makine ve Mekatronik Mühendisliği),
• İyi derecede İngilizce bilen,
• Ürün Tasarım alanında Minumum 3-5 yıl tecrübeli,
• UG NX, Auto CAT, Office uygulamalarına hakim,
• Tercihen Makine İmalat ve/veya Mekanik Tesisat Alanların da deneyimli,
• Türk ve Uluslararası Kalite Standartları Konusun da bilgi sahibi,
• Sürücü Belgesine Sahip,
• Askerliğini yapmış,
• Istanbul - Avrupa Yakası'nda ikamet eden,
• Bay. 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MUTLUSAN ELEKTRİK A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
1.03.2024
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
Frigo Mekanik
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
STAR ÇELİK SAN VE TİC LTD
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri, İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Alpin Çelik Mutfak Gereçleri San. Tic. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
İPEK PORSELEN
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
15.03.2024
BAŞVUR
Güven Soğutma Üniteleri San. ve Tic. Ltd. Şti
İstanbul Avrupa Yakası
28.02.2024
FLO MAĞAZACILIK VE PAZARLAMA A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
HOMETECH ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKET
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Bugün
BAŞVUR
A101 Yeni Mağazacılık A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

DUYAR VANA MAK. SAN. ve TİC. A.Ş.

 

DUYAR VANA MAKİNA SAN. VE TİC. A.Ş.

Duyar Vana ülkemiz sanayisine 40 yılı aşkın bir süredir entegre bir tesis olarak hizmet vermektedir. Genel Yönetim Merkezi ve üretim tesisleri İstanbul Gaziosmanpaşa’da yaklaşık 15 bin metrekare kapalı alan üzerine kuruludur. 30 bin metrekare alan üzerine kurulu yeni tesis yatırımı da devam etmektedir.

Duya Vana kendi tesislerine 20’ye yakın ana ürün grubu üretmektedir.  Ana ürün grupları arasında Glob Vana, Metal Körüklü Vana, Pistonlu Vana, Kumandalı Çek Valf, Yaylı Çek Vana, Çalpara Çek Vana, Disk Tipi Çek Vana, Çift Klapeli Çek Valf, Pislik Tutucu, Tam ve Dar Küresel Vana, Sürgülü ve Kelebek Vanaları bulunmaktadır.  Ayrıca pirinç vana üretimine de yatırım yapmış olan Duyar Vana, pirinç vana üretimini tamamını da kendi tesislerinde üretmektedir.

ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgeli Duyar Vana, 2002 yılından itibaren de CE belgeli ürünler üretmektedir. Ayrıca hem teknolojik hem de sağlığa uygunluk yeterliliğini gösteren GOST belgesi de bulunmaktadır. 20 çeşit üründe 20 farklı TSE belgesine sahiptir.

ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi uygulanan tesislerde üretilen vanaların üretimden sevkıyata kadarki tüm aşamaları Duyar Vana'nın kendi tesislerinde gerçekleşmektedir. Duyar Vana markalı ürünler ülkemizin yanı sıra  18 adedi Avrupa ülkesi olmak üzere 36 ülkede güvenle kullanılmaktadır. Bu sayede oluşan 'Duyar Kalitesi' kendisine yurt içi ve yurt dışında saygın bir yer edinmiştir.

Duyar Vana ihracat açısından ileri teknoloji ürünlerine yönelmek ve kaliteli üretime odaklanmak zorunluluğunu önceden görerek, bu yönde çalışmalarını sürdürmektedir. Türk tesisat sektörüne uzman satış ve satış sonrası destek ekibi ile hizmet vermeye devam eden Duyar Vana teknolojik ürünler konusunda da dünya lideri firmalar ile tam bir işbirliği içerisinde çalışmaktadır.

Globalleşen dünya pazarında her geçen gün pazar payını arttıran Duyar Vana gelişen teknolojileri takip ederek, üretimini geliştirmekte, müşterilerinin taleplerini göz önünde bulundurarak ürün çeşitliliğini sürekli arttırmaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları