Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Makine Mühendisi

İstanbul Avrupa Yakası
  • 20.03.2018
  • 200 - 500

İş Tanımı


*Şirketin hedefleri doğrultusunda üretim faaliyetlerinin zamanında ve kaliteli gerçekleştirilmesi için, kullanılan her türlü makine, teçhizat, teknik ekipman ve malzemelerin istenilen şekilde kullanılmasını sağlamak,

*Üretim süreçlerinde kullanılan tüm makinelerin belirlenmiş zamanlardaki periyodik bakımlarının yapılması, makine arızalarının giderilmesi, kalibrasyon takibi, istenilen kalitede üretimin devam etmesi için sürdürülebilirlik ve izlenilebilirlik projelerinin geliştirilmesi ve yöneticisine gerekli raporlamaların yapılmasını gerçekleştirmek.

Aranan Nitelikler


*Makine Mühendisliği Bölümlerinden mezun,
*Bakım süreçlerinde tecrübeli,
*Problem çözme, analitik düşünme, yeni fikirler üretebilme becerisine sahip,
*Sebep sonuç ilişkisini yüksek derecede kurabilen,
*Kalite ve sonuç odaklı, gelişime açık, proaktif bakış açısına sahip

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
Torunlar GYO A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Bugün
BAŞVUR
FORTES MÜHENDİSLİK
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir - Bergama, İzmir, İzmir - Güzelbahçe, Giresun, Trabzon, Trabzon - Akçaabat, Ordu - Ünye, Ordu - Ünye, Rize - Ardeşen, Rize, Manisa - Salihli, Manisa - Akhisar, Manisa - Kırkağaç, Manisa, Muğla - Milas, Aydın - Kuşadası, Balıkesir - Edremit, Balıkesir - Edremit, Balıkesir - Ayvalık, Kocaeli - Gebze, Kocaeli, Bursa, Bursa - Orhangazi, Bursa - Karacabey, Antalya, Afyon, Konya - Akşehir, Konya
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
GO KLİPS TEKSTİL ve MAKİNA SAN.DIŞ TİC.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ARGEDİT TELEKOMÜNİKASYON LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ARGEDİT TELEKOMÜNİKASYON LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
SELKOÇ ISITMA VE SOĞUTMA OTOMASYON SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Bayrampaşa
Son 1 Hafta
BAŞVUR
KOÇSAN MAKİNE SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ECE FERMUAR

-1988 yılından beri Konfeksiyon Yan Sanayi Sektörü'nde faaliyet gösteren Ece Fermuar, Avcılar Firuzköy'deki 20000 m2 kapalı alana sahip modern tesislerinde faaliyetini sürdürmektedir.

-Ece Fermuar, dar dokuma ünitesi, modern boyahanesi, özel elciklerin tasarlanıp üretildiği dökümhanesi ve ileri teknoloji ürünü fermuar üretim makineleri ile entegre bir kuruluştur.

-Tüm fermuar çeşitleri için standart ve özel desenli dokuma şeritler imal edebilen dar dokuma makinelerimiz, yıllık 60 milyon metre fermuar şeridi dokuma kapasitesine sahiptir.

-Ht sistem boyahanemiz yıllık 900 ton boyama kapasitesi ile sektörün en yüksek kapasiteli boyahanesidir.

-Dünya standartlarında üretim yapan Ece Fermuar ürünleri, Almanya, İtalya, Hollanda, İngiltere ve Fransa başta olmak üzere AB ülkelerine, İsrail, Suriye,Fas ve Cezayir'e ihraç edilmektedir.

-Müşteri isteklerine uygun olarak imal edilen metal, kemik, ve naylon fermuarlar her adımda kalitesi kontrol edilen ürünler olarak tam zamanında müşterisine teslim edilmektedir.

-Sipariş alımından satış sonrası hizmetlerine kadar titiz bir disiplin içerisinde yürütülen faaliyetlerimizi şekillendiren ana ilkemiz koşulsuz müşteri memnuniyetidir.

Vizyonumuz;

  • Yurt içinde lider, dünyada tanınan bir marka olmak. 

Misyonumuz;

  • Kurumsal yapımız, süreklilik arz eden personelimiz, gelişen organizasyonumuz ve değişime açık kültür yapımızla, dünya standartları doğrultusunda müşteri isteklerine göre fermuar üretir ve satarız.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları