Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Kalite Güvence Teknikeri

İstanbul Avrupa Yakası
  • 27.06.2016
  • 50 - 100

İş Tanımı

Elif Plastik Ambalaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 1972 yılında İstanbul'da kurulmuştur. 50000 m2 kapalı alanı, mevcut alt yapısı, 1000 çalışanı ile Türkiye'nin ilk 500 sanayi kuruluşundan biridir.Yıllık 55.000 ton üretiminin %50'sini ihraç etmekte olup tek ve çok katlı, baskılı baskısız polietilen, lamine ambalaj malzemeleri, çeşitli tip ve ebat poşet üretiminde lider bir kuruluştur.

 

Kalite Güvence Müdürlüğü bünyesinde ilgili kalite noklarında yer almak,

Üretim birimlerinde üretilen bütün ürünlerin var olan standartlara ve talimatlara uygun olarak üretilmelerini denetlemek, kontrol etmek ve gerekli durumlarda müdahale ederek kalite güvence müdürüne raporlamak,

Proses ve son ürün kontrolleri ile ilgili olarak Proses Kontrol Sorumlularına ve Son Kontrol Sorumlularına yardımcı olmak,

Kalite raporlamalarının sağlıklı bir şekilde oluşturulmasını sağlamak ve dökümante edilmesi.

Aranan Nitelikler

  • Meslek Yüksek Okullarının Kimya ve Kimya Teknolojisi bölümlerinden mezun
  • Tercihen Kimya sektöründe Kalite Kontrol deneyimi olan
  • Tercihen SAP deneyimi olan
  • Takım çalışmasına yatkın, çözüm odaklı
  • Tercihen İngilizce bilen
  • Askerliğini yapmış
  • Vardiyalı çalışabilecek

adayların başvuruları değerlendirilecektir. 

Benzer İlanlar

KARMETAL SAVUNMA MÜHİMMAT SİLAH TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Son 1 Ay
BAŞVUR
VİS VANA LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
19.03.2024
BAŞVUR
LİTHOSAN BASIM YAYIM AMBALAJ SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Dün
SİNBO KÜÇÜK EV ALETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Dün
Özel Sante Plus Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Zeytinburnu, İstanbul Avrupa Yakası - Zeytinburnu
Dün
Faruk Güllüoğlu
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
A101 Yeni Mağazacılık A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene
Dün
ASEL MADENİ EŞYA SAN.VE TİC.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Son 1 Hafta
MIS YEMEK SAN VE TİC. LTD STI
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ELİF PLASTİK

Elif fleksibl (esnek) ambalaj çözümlerinde kalitesi ile dünya çapında bilinen ve tercih edilen tedarikçilerden biridir. Kurulduğu 1972 yılından beri hizmet ve kalite standartlarını sürekli geliştiren Elif’in fleksibl (esnek) ambalaj pazarındaki liderliği hizmet sunduğu çok uluslu tanınmış markalar tarafından da tescillenmiştir.

Elif'in gerek mimarisi, gerek alt yapısı, gerekse de teknolojisi ve yüksek kapasitesi ile dünyanın en önemli üretim tesislerinden biri olan konsept fabrikası 55.000 m2'si tek çatı altında toplanmış kapalı alan olmak üzere, 110.000 m2 toplam alanı kaplar. Konsept fabrikasını model alarak 2014 yılında faaliyete geçen yeni fabrikası ile beraber Elif, yılda yaklaşık 80.000 ton üretim kapasitesine sahiptir. Elif, Dünya çapında örnek gösterilen konsept fabrika modelini yeni teknolojilerle sürekli geliştirerek büyümesine farklı coğrafyalarda yeni yatırımlarla devam etmeyi hedeflemektedir.

Merkezi Türkiye'de bulunan Elif'in çok coğrafyalı üretim ve uluslararası faaliyet ağı, müşterilerine yerelleştirilmiş küresel hizmet ve tedarik esnekliği sunacak biçimde stratejik olarak yapılandırılmıştır. Elif, bilimsel bir şekilde yürütülen işbirliği ve yenilikçiliği sayesinde farklı müşterilerin farklı ihtiyaçlarına göre özel olarak geliştirilmiş en yüksek kalitede ürünler ve benzersiz bir hizmet sunar.

Yerli ve yabancı pek çok büyük markaya hizmet veren Elif, üretiminin yarısından fazlasını dünyanın 50 farklı ülkesine ihraç etmektedir.

Elif müşterileri, tedarikçileri, profesyonel insan kaynakları ve yenilikçi yönetiminin yarattığı sinerji ve dinamizmle gelecekte de mükemmel ürünler ve hizmetler sunmayı hedefler.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları