Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Estetisyen

Adana, Mersin(İçel), Osmaniye
  • 10.05.2019
  • 0 - 20

İş Tanımı

Türkiye çapında yaygın şubeleri güzellik salonumuzun Adana Şubesi için Estetisyen arayışımız mevcuttur.

Aranan Nitelikler

  • Güzellik uzmanlığı konusunda deneyimli tercihen sertifika / diploma sahibi
  • Estetik, güzellik ve epilasyon konularına ilgili
  • Prezantabl, diksiyonu düzgün, güler yüzlü ve dış görünüşüne özen gösteren
  • Sözlü iletişim becerisi yüksek,
  • Memnuniyet odaklı çalışma prensiplerine hakim,
  • Zaman yönetimi, planlama ve organizasyon yeteneği güçlü
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, ekip çalışmasında uygun

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Mersin(İçel)
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Dün
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Dün
DAMLA İNSAN KAYNAKLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
Muğla - Bodrum
Bugün
BAŞVUR
TORU PORSELEN KAFETERYA OYUN OYUNCAK İTH.İHR.PER.MAĞ.SAN.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ
Van
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
Bursa - Osmangazi
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Emsal Doğan Adana

Yoğun iş ve günlük yaşam karmaşasında kendine zaman ayıramayan kadınların imdadına Emsal Doğan Güzellik Merkezi yetişiyor.

Avrupa'daki başarısıyla dikkatleri üzerine çeken güzellik uzmanı Emsal Doğan, birikimlerini ve başarılarını Türkiye'ye taşıdı. Protez tırnak ve kalıcı makyaj gibi uygulamalarıyla Almanya'da birincilik ödülleri bulunan Emsal Doğan, uzman kadro, yetkin çalışanlar ve güçlü çözüm ortakları ile kaliteli hizmeti Türkiye'deki bayanlara sunmaya başlamıştır.

Protez tırnak, kalıcı makyaj, ipek kirpik ve microblading uygulamalarında uzman kadrosu ile hizmet veren Emsal Doğan, Avrupa’nın en gözde güzellik merkezlerinden Almanya’nın Stuttgart kentindeki Beverlyhills Nagel Studio isimli güzellik merkezlerini İstanbul Bağdat Caddesi ve Nişantaşı’nda açtığı Güzellik Merkezi’yle Türkiye’ye taşıdı. Emsal Doğan, tarafından Almanya'da kendi geliştirdiği uygulama ve yöntemler ile öne çıkmıştır. Protez tırnak, kalıcı makyaj ve microblading uygulamalarını müşterilerine uzmanlığını ve tecrübelerini üst düzeyde sunmaktadır.

Yeni trend uygulamalar merkezlerimizde yalnızca süsleme amacı ile değil, tıpta kullanılan malzemeler hava ve su geçiren özelliği ile herzaman kullanılabiliyor.

Emsal Doğan uygulamanın yalnızca 1 saat gibi bir zaman aldığını ve bu uygulamanın 4 haftalık süreçte tırnakta kaldığını belirtirken, kalıcı hiç bir hasar bırakmadığının altını çiziyor.
Kadınların haftalık manikür pedikür için ayırdıkları zaman ve maliyetin el ve ayaklarda kalıcı olarak uygulanabilen protez ile çok daha uzun süreli , hijyenik bir çözüm olduğunu açıkça ortaya koyuyor.
Aynı zamanda güzelliğinizin altını çizin diyen merkezlerimizde, microblading (kıl tekniği ) ile olağanüstü doğal kalıcı kaş konturü yapılmakta. Seyrek, şekilsiz veya şeklinden sıkıldığınız kaşlarınızı en doğal haliyle değiştirirken dilerseniz ipek kirpik ve kalıcı makyaj ile güzelliğinizi taçlandırıyor.

İsteyin yeter…

Merkezlerimize gittiğinizde nasıl görünmek istediğiniz , çeşitli ölçümlerle yaptığınız seçimin yüzünüze uygun olup olmadığı değerlendirilip yapılacak işlemler hakkında detaylı bilgi verildikten sonra uygulamanın yapılması ile şimdiye kadar kimsenin mutsuz ayrılmadığını belirten Emsal Doğan yakında Türkiye’de ve Dünyanın bir çok ülkesinde açılması planlanan Frenchise ların müjdesinide verdi.

Tasarım, alt yapı, teknik detay, işletme konularındaki bilgi ve uygulama alanındaki tecrübemizi harmanlayarak kullanıcı için doğru ve estetik uygulamalar yaratırken, aynı zamanda Franchise yatırımcının gereksinimlerini ve karlılığını üst düzeyde tutarız.

Emsal Doğan, tarafından Almanya'da kendi geliştirdiği uygulama ve yöntemler ile öne çıkmıştır. Protez tırnak, kalıcı makyaj ve microblading uygulamalarını müşterilerine uzmanlığını ve tecrübelerini üst düzeyde sunmaktadır.

İlkemiz

Daha ileri, daha iyiye… Müşteri memnuniyetini esas alarak  kalite sürdürülebilirliği için, sürekli gelişmek ve değişmek , yenilikçi ve vizyoner olmak , Emsal Doğan temel politikasıdır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları