Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Emsaş İnşaat Mimarını Arıyor!

İstanbul Anadolu Yakası
  • 22.03.2018
  • 100 - 200
EMSAŞ İNŞAAT TURİZM TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Emsaş İnşaat Mimarını Arıyor! İş İlanı

İş Tanımı

Türkiye'nin önde gelen inşaat firmalarından Emsaş İnşaat, büyük ölçekli inşaat - tasarım projelerinde görevlendirilmek üzere "Mimar" arıyor!

Çalışma yeri: Adalar manzaralı ofisimizde keyifli bir çalışma ortamı sizi bekliyor.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin Mimarlık bölümlerinden mezun, (Tercihen ODTÜ, İTÜ, Mimar Sinan, Bilkent),
  • İyi derecede İngilizce bilgisine sahip,
  • SketchUp Pro yazılımını çok iyi kullanan, 3D Max, AutoCad ve Adobe Photoshop programlarına hakim,
  • Kendini, modelleme ve tasarım konusunda çok iyi derecede geliştirmiş,
  • Hastane, Otel, Ofis, Alışveriş Merkezi, Sosyal ve Kültürel Alanlar gibi büyük ölçeklerdeki mimari yapıların mimari tasarımını yapabilen,
  • Ulusal ve Uluslararası mimari tasarım trendlerini, teknolojik gelişmeleri ve gündemi takip eden,
  • Kaliteli ve gerçekçi render ve animasyon konularında çok deneyimli,
  • Kreatif tasarımlar yapabilen,
  • Sonuç odaklı, sorumluluk sahibi, iletişimi kuvvetli,
  • Gerekli durumlarda yoğun çalışma programına ve esnek mesai şartlarına uyabilen,
  • En az 5 yıl tecrübe sahibi,
  • Tercihen İstanbul Anadolu yakasında yaşayan,

      MİMAR aramaktayız.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
REİSOĞLU MERMER / EFESUS STONE
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, Afyon - İscehisar
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
REİSOĞLU MERMER / EFESUS STONE
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Bugün
BAŞVUR
REİSOĞLU MERMER / EFESUS STONE
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Bugün
BAŞVUR
REİSOĞLU MERMER / EFESUS STONE
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, Afyon - İscehisar
Bugün
BAŞVUR
HAT-SAN İNŞAAT MADEN TUR.GEMİ İNŞAA VE DEN.NAK.SAN.VE TİC.A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
HAT-SAN İNŞAAT MADEN TUR.GEMİ İNŞAA VE DEN.NAK.SAN.VE TİC.A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
ATABEY EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası - Kartal
Bugün
BENZER TÜM İLANLAR

EMSAŞ İNŞAAT TURİZM TİCARET VE SANAYİ A.Ş.

1980 yılında kurulmuş olan Emsaş İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi A.Ş., üstyapı ve altyapı projeleri ile ilgilenen uluslar arası bir inşaat şirketidir. Şirketimizin merkezi, kıtaları birleştiren İstanbul'da bulunmaktadır ve halihazırda ABD ve Belarus’ta şubeleri yer almaktadır. 1992-2004 yılları arasında Almaata-Kazakistan'daki "Alatau Otel ve İş Merkezi"ni yapmış ve işletmiş olan EMSAŞ, aynı zamanda Türkiye'de petrol istasyonu da işletmektedir. Bu gibi faaliyetler, inşaat sektöründeki başarılarımızı, turizm ve ticaretteki tecrübemizle pekiştirmektedir.

EMSAŞ, Kazakistan, Özbekistan, Türkiye, Almanya, Belarus'da pek çok proje tamamlamıştır ve profesyönel kadrosuyla büyümesine bugün de devam etmektedir. EMSAŞ, ABD, Belarus, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Angola’da çok çeşitli iş geliştirme faaliyetleri içinde bulunmaktadır. EMSAŞ, gücünü işverenlerinin güvenini kazanarak elde etmektedir.

EMSAŞ, otel kompleksleri, hastaneler ve sağlık kompleksleri, iş merkezleri, konutlar, okullar ve spor merkezleri gibi yapıların anahtar teslimi yapım işlerinde uzmanlaşmış bir şirkettir. Buna ilaveten, EMSAŞ, otoyol, tünel ve köprüler, doğal gaz taşıma ve dağıtım hatları, rüzgar enerji santralleri, güneş enerji santralleri, kojenerasyon-trijenerasyon tesisleri, su arıtma tesisleri gibi özellikli yapıların inşasına ilişkin yeterliliklere de sahiptir. Şirketimiz, projerde sadece inşaat aşamalarında değil tasarım, mühendislik, proje yönetimi ve danışmanlık hizmetlerinde de yer alarak çok yönlü proje desteği sağlamaktadır.

EMSAŞ, kurduğu yerli ve yabancı stratejik ortaklıklar ile gelişmiş mimari, mühendislik ve yapım konularında aradığı teknik ve mimari desteğe her zaman erişmektedir. EMSAŞ, global partnerleri ile yaptığı karşılıklı biligi ve tecrübe paylaşımı sayesinde en son mimari trendler, yapım metodları ve çevresel hususlar ile ilgili daima kendini güncellemektedir.

EMSAŞ'ın teknik kadrosu; bilgisi, tecrübesi, yönetim becerisi ve takım çalışmasına verdiği önem sayesinde, inşaat projelerine özgü ekonomik, çevresel ve süresel zorluklarla mücadele edebilen, gerçekçi öngörülerde bulunan, uygulamada karşılaşılan sorunlara optimum çözümler üreten, işveren ve taraflar arasında güven tesis eden, uzman mühendis ve mimarlardan oluşmaktadır. EMSAŞ, üstlendiği işleri başarıyla tamamlamanın ötesine geçerek, üretim sonucunda, yıllar boyunca hizmet verebilen, sevilen ve itibar gören kent simgesi eserler ortaya çıkarmak için özenli ve hummalı çalışmalar yapmakta ve projelere artı değer katmaktadır. 30 yılı aşkın süredir hedeflerini global arenada gerçekleştiren şirketimiz, her geçen gün büyümekte ve ülkemize ve işverenlerimize sorumluluklarını yerine getirerek hedeflerini daha da ileriye taşımaktadır.

Lütfen şirketimizin hizmetleri ve nitelikleri hakkında daha fazla bilgi için irtibat bilgilerinden şirketimize ulaşınız.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları