Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Teknik Ressam

Konya, Türkiye
  • 23.01.2018
  • 100 - 200

İş Tanımı

Üretimini yapmakta olduğumuz değirmen makinaları ve elektrik panolarının tasarım ve imalatında çalışacak ayrıca ar-ge çalışması yapabilecek teknik ressam arkadaş arıyoruz.

Aranan Nitelikler

o Tercihen Teknik Eğitim Fakülteleri, Tasarım & Konstrüksiyon veya M.Y.O Makine Resim Konstrüksiyon,Makine Ressamlığı vs. bölümlerinden mezun,
o Tercihen değirmen ve otomotiv sektöründe benzeri bir görevde en az 2 yıl deneyimli Yoğun iş temposuna uygun,
o Solidworks programında, üç boyutlu modelleme ve teknik resim oluşturma konularına hakim,
o Autocad, konusunda tecrübe sahibi ,
o Makina tasarımı yapabilen İmalat resimleri çizebilen, Teknik resim , geometrik toleranslandırma okuma , anlama , yorumlama becerisine sahip,
o Sac metal ve Talaşlı imalat mantığına hakim,
o Tasarım becerisine sahip,
o Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmayan.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

POLMOT MOTOR MAKİNA SAN. VE TİC. A.Ş.
Konya - Selçuklu
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ENDÜSTRİYEL ELEKTRİK ELEKTRONİK SAN VE TİC LTD. ŞTİ

Endüstriyel Elektrik Elektronik San. Tic. Ltd. Şti


Endüstriyel Elektrik Elektronik San. ve Tic Ltd. Şti. 1987 yılında şu an şirketin genel müdürü olan Hasan TARHAN tarafından kurulmuştur. 24 senelik geçmişinde hızla büyüyen şirketimiz, bu başarısını ilkelerine borçludur. ’Müşteri  Memnuniyeti’ ve Teknolojiyi Kullanın’ ilkeleriyle gücüne güç katan şirketimizin müşterileri ile bir zincir gibi sağlam bağlarının olması ayrı bir gurur verici olaydır. Firmamız 61 ülkeye ihracat yapmakta olup üretiminin % 65 kadarını yurt dışına ihraç eden firmamız Türkiye’yi birçok yerde gururla temsil etmektedir. Bulunduğumuz Konya ilinde de en çok döviz kazandıran şirket olarak yıllardır ödüle layık görülmüş bulunmaktayız. Kurumsallığın  öneminin farkında olan firmamız şirket içerisinde oluşturdu departmanlarıyla üretimini  ve saha işlerini daha verimli  ve başarılı olarak takip etmektedir. Satış, satın alma,dış ticaret, muhasebe ve yönetimden oluşan idari kadronun yanında proje ,elektrik ,elektronik, otomasyon , mekanik ve arge departmanları ile sağlam bir alt yapı üzerindedir. Kaliteye de önem veren şirketimiz TSE , CE ,ISO9001,ISO 14001,OHSAS 18001,GOST,TIP TEST belgelerine sahiptir.

Firmamız genel olarak 5 bölümden oluşmaktadır. Proje , elektrik ,elektronik , mekatronik  ve otomasyon bölümleri firmanın temelini oluşturmaktadır.

Üretime geçilmeden önce mühendislerimiz tarafından tüm projeler oluşturulur. Proje bölümümüzde elektrik projeleri ve mekanik projeleri hazırlanarak gerekli departmanlara üretime geçilmeden önce üretilmişçesine tüm bilgiler iletilir ve üretimde bunun dışarısına çıkılmaz. Müşterimizden gelen akış diyagramı baza alınarak oluşturulan projelerde proje sahibinin isteğine göre gerekli değişiklikler yapılabilir.

Mekatronik bölümümüzde punch ,  makas ,büküm , robotik kaynak , full otomatik toz boya hattı , otomatik yıkama sistemi ile son teknoloji ile üretim yapan Endüstriyel Elektrik Elektronik San. Ve Tic. Ltd. Şti son teknolojiyi sürekli takip etmektedir. Tüm elektrik pano çeşitleri istenilen boyutta üretilebilmekte olup ayrıca kablo kanalları da istenilen ölçüde şirket bünyesinde üretilmektedir. Şirketimizde un , yem  ve bakliyat sistemlerinde kullanılan birçok sistem de üretilmektedir.Randıman kantarları , tavlama kantarları , akar kantarlar ,un paketleme sistemleri , 4 ve 6 lı karasör sistemleri , kepek , bakliyat paketleme kantarları  ve robotik otomatik çuval takma sistemleri üretilmektedir.

Elektrik departmanımızda proje departmanından gelen elektrik projelerinin üretimi yapılmaktadır. Elektrik bölümümüzde her projenin ayrı üretim numarası ve ayrı proje sorumlusu mevcut olup kumanda kontrol panoları , şalter panoları, kondansatör panoları ,plc panoları ,piyano panoları ve isteğe bağlı özel panolar yapılmaktadır.Elektrik bölümümüzde biten panolar kalite kontrol uzmanımız tarafından proje sorumlusu eşliğinde denenir ve yüksek gerilim testine tabi tutulur.Tüm testlerden geçen proje kayıtları yapıldıktan sonra kalite kontrolümüzün onayı ile sevkiyat bölümüne gönderilir.



Otomasyon departmanımız ,  son teknoloji ile müşterimizin buluşma yeridir.Üretimi yapılacak olan proje PLC sistemli istenildiği taktirde bu departmanımıza gelir.Akış diyagramına göre plc yazılımı yapılıp şirketimizde mevcut deneme sistemimizde testleri yapılır. Scada sisteminde çizimleride yapılarak o projeye ve fabrikaya özel olarak , o fabrikanın tamamını gösteren bir çizim çıkarılır.      Scada da hazırlanan bu sistem ile dokunmatik panel sayesinde veya bilgisayar sayesinde fabrikasını veya sistemini kontrol edebilir. PLC sistem sayesinde tüm sistem bilgisayar ile kontrol edilebilmektedir. Ayrıca internet bağlantısı sayesinde internetin olduğu her yerden fabrika da ki sistemin takibi ve kontrolü yapılabilmektedir. Fabrikamızdan dünyanın birçok yerinde kurmuş olduğumuz fabrikaları takip edip herhangi bir sorun anında anında müdahale edebilmekteyiz. Bu sistemin şöyle bir avantajı daha mevcut bulunmaktadır, sitemindeki herhangi bir arıza veya problemde şirketimizde sorunlu fabrikaya internet yardımıyla bağlanılıp mevcut sorun çözülebilmektedir.Böylelikle sorunların çözümü çok daha hızlı ve kontrollü olarak ortadan kalkmaktadır.

Elektronik departmanımız , teknokentte bulunan arge bölümü  ve fabrikamızda bulunan mühendis ve teknisyen kadromuzdan oluşmaktadır. Endüstriyel Elektrik  Elektronik San. Ve Tic. Ltd olarak projemizde kullandığımız elektronik malzemeleri bünyemizde üretmekteyiz. Kapasitif sensörler, akar kantar elektroniği, jet filtre , flowmetre  ve daha birçok elektronik kart üretimi yapılmaktadır. Firmamızda mevcut bulunan SMD dizgi hattı sayesinde tüm kartlar el değmeden hızlı bir üretim hattı ile robotik olarak üretim gerçekleşmektedir. Şirketimiz dışındaki firmalara elektronik kart diziminde de yardımcı olan şirketimiz birçok firmaya da çözüm ortağı olmaktadır.

Şirketimiz için en önemli noktalardan birisi ar-ge çalışmalarıdır. Fabrikamız içerisinde yer alan Ar-ge bölümünde mini bir un fabrikası mevcut olup üretmiş olduğumuz makine , elektronik kart ve birçok projemizi bu alanımızda deneme fırsatı bulabiliyoruz.Ayrıca fabrikamıza gelen müşterilerimizde alacakları makine ve sistemin nasıl çalıştığını , elektrik ve otomasyon sistemimizi fabrikamızda görmüş oluyorlar.Endüstriyel Elektrik Elektronik San ve Tic. Ltd. Şti. olarak yeni projelere verdiğimiz önemin bir kanıtı olarak ilimizde ne çok patent alan firma olarak ödüle layık görülmüş bir şirketiz.Ayrıca Şirket olarak iki adet tübitak projesini tamamlamış olmanın ve 5 adet teknokent projesini başarıyla bitirmiş olmanın da haklı gururunu ekip olarak yaşamaktayız.

Şirketimiz bünyesinde bulundurduğu elektromarketi sayesinde sürekli bir stok halinde bulunmaktadır.Elektromarketimizde firmamız tarafından Endüstriyel Elektrik markasıyla üretilen ekipmanlar satıldığı gibi üretimde kullanmış olduğumuz birçok firmanın malzemeleri de hazırda sürekli bulunur.Bu sayede malzemeden dolayı herhangi bir bekleme veya müşterimizin ihtiyacı durumunda anında çözüm sağlayabilmekteyiz.İlkelerimiz eşliğinde hedeflerimize yürüdüğümüz şirketimizde daha başarılı , daha güçlü ,daha teknolojik üretim ve çözümler için günden güne hedef çıtamızı yükseltip çalışmalarımıza devam ediyoruz….
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları