Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Pazarlama Departmanının tüm projelerinde aktif olarak rol alacak,

Reklam ve tanıtım projelerini görselleştirecek, baskılı malzemeler ve afiş tasarımları üzerine çalışmalar yapacak

Sosyal Medya hesaplarının yönetilmesine yardımcı olacak,

Genel merkezden İngilizce olarak gelen sunum, broşür vb tanıtım materyallerinin çevirisini yapacak,

Eğitim, seminer ve organizasyonlarda destek verecek,

Promosyon malzemelerinin tedariği ve yönetiminde görev alacak

Aranan Nitelikler

Üniversiterilerin ilgili bölümlerinde (Grafik Tasarım, Görsel İletişim Tasarımı vb.) 4. Sınıfta okuyan ya da yeni mezun

İyi derecede İngilizce bilen Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe InDesign programlarını orta seviyede kullanabilen

B Sınıfı ehliyete sahip (aktif araç kullanabilen)

Haftanın en az 3 günü tam zamanlı destek verebilecek

İletişim ve organizasyon becerileri yüksek

Yaratıcı, yeniliklere açık, sosyal medya tasarım konsepti ve içerik görselleştirmesinde proaktif olarak çalışmalar yapabilen

Uzun dönem staj yapabilecek

Tercihen Anadolu yakasında ikamet eden

"İncelediğiniz ilan bir stajyer ilanıdır. Öğrenilen bilgi ve teoriyi profesyonel bir ortamda pratik uygulamalara çevirebilecek deneysel bir öğrenme metodu olan stajyerlik; mesleki ve teknik eğitim bölgelerinde yer alan meslek lisesi, meslek yüksekokulları ve lisans alanında öğrenim gören öğrencilere açılan stajyer iş ilanın amacı kazandıkları bilgi ve deneyimleri pekiştirmek, görev yapacakları iş yerlerindeki sorumluluklarını, ilişkileri, organizasyon ve üretim sürecini ve yeni teknolojileri tanımalarını sağlamaktır."

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Cevahir Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
Dost Ziraat İşletmeleri
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Ay
BAŞVUR
ASPERA HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Bugün
BAŞVUR
Trablus Tercüme
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Ferdinand Bilstein TR Otomotiv Yedek Parça Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ana merkezi Almanya’nın Ennepetal şehrinde bulunan, Binek ve ticari araçların parça ve tamir çözümleri konusunda önde gelen üreticisi ve tedarikçisi olan bilstein group®; ilk olarak ferdinand bilstein (febi) adı altında, 1844 yılında geleneksel bir aile şirketi olarak kurulmuştur.
1991 yılı başında Almanya dışında yatırımlara başlamış olan grup büyümesini oldukça geliştirmiş ve daha sonra bünyesine kattığı SWAG (2000 yılı) ve Blue Print (2011) markalarıyla Yedek Parça konusunda Pazarın önde gelen firmaları arasına girmiştir.
170 yıla yaklaşan tecrübeli firma; bugün itibari ile 1.350’nin üzerinde çalışanı ve 420 milyon € yu aşan yıllık toplam cirosu ile bir Otomotiv Yan Sanayi Firması olan bilstein group®; toplamda 130 ülkede ürün ve hizmetlerini sunmaktadır.
Küresel olarak sahip olduğu 14 lojistik merkezi,  18 uluslararası şubesi; 85.000 m2’lik depolama alanıyla, 140 ülkeye ürün ve hizmeti yüksek bulunabilirlikle sunmaktadır. Ürün çeşitliliği 47.000’den fazla farklı parçadan oluşmakta olup, pek çok tanınmış araca ve sistem üreticisine uyum sağlamaktadır.
Ürün gamı; özel el aletleri, parça monte etmeye yardımcı malzemeler, tamir kitleri, teknik kullanım kılavuzları, gelişmiş parça bulma yöntemleri, katalog, medya yayını, tamirci eğitim dersleri ile geliştirilmektedir.
Bir çatı olarak bilstein group® markası resmi olarak, ilk duyurusunu Automechanika Frankfurt 2012 (11-16 Eylül) Fuarı’nda geçekleştirerek, prestijli ürün markaları olan febi, SWAG ve Blue Print’i tek ve güçlü bir çatı altında birleştirmiştir.
Her üçü de aynı şemsiye markanın altında eşit ölçüde görünen; febi, SWAG ve Blue Print markalarını istikrarlı ve kalıcı küresel bir platform oluşturmaya yönelik kullanan Ferdinand Bilstein GmbH + Co. KG’u başarılı kılan en önemli özellikler 170 yıldan beri süregelen ürün ve hizmet kalitesi, müşteri odaklı yaklaşımı, gelişmeye yönelik kapasite iyileştirme ve yenilikçilik yetenekleridir.
Diğer yandan müşterileri için  bilstein group®, öncelikli olarak geniş ürün yelpazesi ve hizmet çeşitliliğine vurgu yapan, hatasız merkezi satış kurgusu anlamını taşımaya devam edecektir.
Türkiye’de bilstein group® şubesi 2011 yılında faaliyetlerine başlamış, İstanbul Ataşehir’de yerleşik ofis ve buna ilaveten Samandıra ve Sultanbeyli’de bulunan depolarıyla gerek Türkiye’ye gerekse Azerbaycan’a satış ve dağıtım hizmeti vermektedir.
Daha fazla bilgi için www.bilsteingroup.com u ziyaret edebilirsiniz.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları