Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.

Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.

Kuveyt Türk Katılım Bankası Hakkında

 

 

Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.

 
Finans sektörüne yeni bir soluk ve alternatif getirmeyi amaçlayarak 1989 yılında kurulmuş olan Kuveyt Türk, her geçen gün artan performansı ve genişleyen şube ağı ile, Katılım Bankaları arasında lider ve faizsiz bankacılık alanında kaliteyi ve yenilikleri belirleyen bir kurum konumuna yerleşmiştir.

Uyguladığı etkin stratejiler ve her geçen gün artan finansal gücü ile yeni sektörlere yatırım yapmaktadır. Simgemiz olan Palmiye ağacı faaliyet gösterdiğimiz alanlarda kök saldığımızın ve Kurumumuza güvenenleri koruyarak kolladığımızın bir göstergesidir.

Kuveyt Türk üst yönetiminde yer alan, uluslararası tecrübeye sahip yöneticilerinin ve uzman çalışan kadrosu ile gerek kantitaf gerekse kalitatif büyümesini sürdürmeye devam etmektedir. 80’e ulaşan şube sayısı ve 2007 yılında açılması planlanan 15 yeni şubesi, genişleyen ATM ağı, artan müşteri sayısı ve uygulamaya başladığı yeni şube dizaynı ile Kuveyt Türk’ün faaliyet amacı müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak ve hissedarlarımıza daha yüksek kazanç sağlamaktır.

Kuveyt Türk kurulduğu günden bugüne kadar artan bir performans grafiğine sahiptir. Bu başarısını Türkiye’nin içinden geçtiği kriz ortamlarından sarsılmadan ve büyüyerek çıkarak perçinlemiştir. Ortaya çıkan bu başarılı tablo karşısında hedef ve stratejilerimiz gözden geçirilmiş, bu kapsamda şu ana dek yoğunlukla Kurumsal Bankacılık alanında süregelen başarılı çizginin çağın gerekleri doğrultusunda Bireysel Bankacılık alanında devam ettirilmesi hedeflenmiş ve son yıllarda bu alana yoğunlaşılmıştır. Bankamız Türkiye’deki katılım bankaları arasında en yüksek ratinge sahip bankadır. 2006 yılında Toplam varlıklarımız %45, öz kaynaklarımız %17 ve net karımız da %386 artış göstermiştir.

Geleceğe ilişkin hedeflerimiz Kurumsal Bankacılık alanında gerçekleştirmiş olduğumuz başarının Bireysel Bankacılık alanında da sürdürülmesidir. Bu hedef ışığında şubelerimizin  Bireysel ve Kurumsal tüm finansal ihtiyaçların tek noktadan müşterilerimize sunulabilmesine olanak sağlayacak şekilde yapılandırılmasına başlanmıştır. Bunun yanı sıra Kuveyt Türk her geçen gün Bireysel ürün ve hizmet yelpazesine yenilerini eklemektedir.

Kuveyt Türk Katılım Bankaları arasındaki lider konumunu yaptığı atılımlar ile desteklemeye devam etmektedir. Bu bağlamda, Kuveyt Türk VİSA’ya doğrudan üyelik kazanan ilk ve tek Katılım Bankasıdır. Bunun yanı sıra,  ISO 9001-2000 revizyonundan Avrupa ve Türkiye’de belgelenen ilk katılım bankası olması Kuveyt Türk’ün kalite yolculuğuna uluslararası bir banka olma vizyonu ile devam etmekte olduğunun en önemli göstergesidir. Ayrıca Kuveyt Türk yenilikçi bankacılığını aynı özelliği taşıyan yeni ürünlerini piyasaya sürerek devam etmektedir. Bunun en güzel örneği Kuveyt Türk’ün karlılığı ve piyasa payının artmasına öncülük eden ve kısa sürede geniş kitlelere ulaşma başarısı yakalayan Siz Kart’tır.

Geleceğe ilişkin yapılan plan ve belirlenen hedeflere ulaşacağımıza olan inanç çalışanlarımıza duyduğumuz güvenden kaynaklanmaktadır. Uluslararası deneyime sahip yöneticilerin de katılımıyla güçlenen üst yönetim kadromuzun önderliği ve büyük ortağımız Kuwait Finance House’un katkılarıyla çalışanlarımız büyük başarılara imza atmaya devam edeceklerdir.  

Kurumumuzun faaliyetlerine, finansal göstergelerine, yatırım alanlarına ve daha bir çok hususa ilişkin daha detaylı bilgi almak için lütfen www.kuveytturk.com.tr adresini ziyaret ediniz.
 


Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğüİstanbulilinde bulunmaktadır.

Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. adres ve iletişim bilgileri:

Adres:Büyükdere Cd. No:129 Esentepe Şişli

Daha Fazla

Finans - Ekonomi Sektörü Çalışan Profili

Finans - Ekonomi sektöründe çalışanların iş alanları

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

  • Finans / Mali İşler
    216279
  • Satış
    69898
  • Operasyon
    57792
  • Müşteri Hizmetleri
    22951
  • İdari İşler / Ofis
    18809
Finans - Ekonomi sektöründe çalışanların mezun oldukları bölümler

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

  • İşletme
    172517
  • İktisat
    78004
  • Kamu Yönetimi
    21373
  • Maliye
    19031
  • Diğer
    18754
Finans - Ekonomi sektöründe çalışanların öğrenim seviyesi

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

  • Lisans Mezunu
    272201
  • Ön Lisans Mezunu
    52742
  • Lisans Öğr.
    47462
  • Lise Mezunu
    47272
  • Yüksek Lisans Mezunu
    45176

Finans - Ekonomi sektörü iş ilanlarında en çok yayınlanan pozisyonlar

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

Top 5 Pozisyon
Kredi Kartı Satış Temsilcisi2245
Bireysel Müşteri Temsilcisi699
Müşteri Temsilcisi401
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi394
Direkt Satış Yetkilisi204

Finans - Ekonomi sektöründeki diğer iş ilanları

ALMANCA BİLEN BANKA DANIŞMANI
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
Türkiye
Dün
BANKA SAHA SATIŞ ELEMANI
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, Bursa...
Son 1 Hafta
ERZURUM TELEFON BANKACILIĞI MÜŞTERİ DANIŞMANI ENGELLİ PERSONEL
ENGELLİ QNB Finansbank
Erzurum
4.03.2024
ATAŞEHİR PROJESİ SİLAHLI GÜVENLİK GÖREVLİSİ
BİNSAT HOLDİNG
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir, İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
15.11.2023
İZMİR İÇİN BANKA SATIŞ TEMSİLCİLERİ
ADK İNSAN KAYNAKLARI
İzmir
8.04.2023