Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

AR-GE MÜHENDİSİ

Bursa
  • 4.02.2011
  • 0 - 20

İş Tanımı

Şirketimizin Ar-Ge Müdürlüğü bünyesinde;

* Almanya Merkezimizle iletişim halinde koltuk tasarım çalışmaları yapabilecek,
* Gerekli dokümantasyon ve teknik resimleri oluşturacak,
* Sürekli iyileştirme çalışmalarına katılacak,
* Prototip çalışmalarını takip edip yönlendirecek

Takım Arkadaşı Arıyoruz.

Aranan Nitelikler

* Üniversitelerin makina mühendisliği bölümlerinden mezun,
* Ar-Ge Mühendisliği alanında en az 1 yıl deneyimli,
* Tercihen teknik bir alanda yüksek lisans derecesine sahip
* İyi düzeyde Catia V5 ve Hyperworks kullanabilen,
* MS Office uygulamalarına hakim,
* İyi derecede İngilizce ve/veya Almanca konuşabilen,
* Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek,
* Problem çözme yeteneğine sahip,
* Eleştiriye açık ve iletişim becerisi gelişmiş,
* Uluslararası takım çalışmasına yatkın,
* Sonuç odaklı çalışabilen,
* Erkek adaylarda askerlik hizmetini tamamlamış,

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

İzmir
Dün
Bursa
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Derin Çocuk Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Okulları
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
MUDO SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Marlen Hotel
İzmir
Son 1 Hafta
BAŞVUR
HÜRSULTAN PASLANMAZ MUTFAK EŞYALARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Dost Koleji Eğitim Kurumları
Ankara - Çankaya
Dün
KORUNCUK /Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BENZER TÜM İLANLAR

GRAMMER A.Ş.

Üstün Teknoloji, Kalite ve 126 Yıllık Deneyim: GRAMMER

1880 yılında Almanya’da kurulan Grammer bugün, dünya genelinde 8000’ in üzerindeki çalışanı, 21 üretim merkezi ve faaliyet gösterdiği 17 ülkeyle gerçek anlamda bir “Dünya Markası “ olduğunu kanıtlamıştır. Araç iç donanım malzemeleri, sürücü koltuğu ve yolcu koltuğu üretiminde en güçlü, en yaygın üretim ve hizmet ağına sahip olan markamızın gelişmiş teknolojilere yaptığı yatırım, insana ve çevreye verdiği değer tüm sanayi kuruluşları tarafından örnek alınması gereken bir model olmuştur.

Faaliyet Alanlarımız

Koltuk Sistemleri alanı sürücü koltuğu bölümünün iki kısmı kamyon ve off-road araç koltuklarını ( traktörler, iş makineleri, forkliftler) kapsamakta olup, hem ana sanayi hem de serbest piyasaya mal vermektedir. Yolcu Koltukları ise ana sanayi ile tren ve otobüs işletmelerine üretilmektedir. Şirketin otomotiv bölümünde; koltuk kafalıkları, kolçaklar, orta konsollar ve entegre edilmiş çocuk koltukları üretilmektedir.

1986 yılında Bursa Demirtaş Organize Sanayi Bölgesinde 20.000 m2 alanda 150 çalışanıyla faaliyete başlayan Grammer A.Ş, bugün 700 çalışanıyla Türkiye ve Dünya pazarına hitaben üretimini devam ettirmektedir.

Sektörde Öncü

GRAMMER Koltuk Sistemleri ; Dünya’ da ve Türkiye’ de kabul edilmiş normlara uygun olarak üretilmekte olup, sektöründe ilk EN ISO 9001 kalite belgesine sahip olma özelliği de bulunmaktadır.

Rahatlık ve estetik bir arada

GRAMMER sürücü ve yolcu koltukları ; mükemmel görsel dizaynı ve ergonomik tasarımı ile üretim zenginliği bakımından, sektörde yer alan diğer markalar arasında en fazla tercih edilir durumdadır.

GRAMMER teknolojisi, idari yapısı, talebe yönelik üretim esnekliği, ürün çeşitliliği ve konsept değişimlerine gösterdiği hızlı reaksiyon ile pazarında hızlı gelişim ve sürekli büyümeyi yakalamıştır. Teknoloji ve tasarım alanlarında tüm yenilik ve gelişmeleri yakından takip edip, müşterilerine her zaman en iyi ve seçkin hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Kuruluşlundan bu yana hem ürün çeşitliliğini artırmış hem de artan beklentilere yönelik yüksek konfor ve görsel tasarım konularında gelişmeleri yakından takip etmiştir.

Dünyanın En İyileri GRAMMER’i Tercih Ediyor

Dış pazarda Steyr – MAN ile ihracata başlayan Grammer A.Ş., Daimler- Chrysler Almanya, MAN Almanya, RVI / DAF Fransa ve İveco İtalya firmaları ile çalışmalarını sürdürmektedir. Günümüzde Avrupa ve Amerika pazarının yanı sıra İran, İrak ve İsrail’ e ihracatı devam etmektedir.

Grammer AG, Amberg, ihtiyaç araçlarının sürücü ve yolcu koltuklarının üretimi ve gelişimi ve binek otomobil ve ihtiyaç araçlarının iç donanım sistemleri ve bileşenleri konusunda dünya çapında önde gelen bir üreticidir. Nerede insanlar araçlar içinde yollarda olursa, GRAMMER de orada güvenlik, konfor ve ergonomi sağlamaktadır. Seating Systems branşı, Offroad-, TIR-Kamyon koltukları, ayrıca tren ve otobüs koltukları ticari alanını kapsamaktadır. Grammer Seating Systems teknolji ve piyasa lideri dir ve hem ilk donanım yapan firmalara hem de tamamlayıcı donanım yapan şirketlerin tedarikçisidir. Otomotif sektöründe GRAMMER, otomobil endüstrisinde isim yapmış birinci dereceli binek otomobil üreticilerine otomobil koltuk başlıları, kolçak ve orta konsoller, ayrıca entegre edilmiş çocuk emniyet koltukları tedarik etmektedir.

Firma, global bir şirketler grubu olarak, sürekli müşteri odaklı çerçeve şartnameleri geliştirmektedir. Buna üretim ve geliştirme noktalarının seçimi ve uluslar arası bir ortaklar ağının şekillendirilmesi de dahildir.

2004 ticari yılında GRAMMER şirketi 824 milyon. EURO luk bir ciro elde etmiştir ve operatif sonuç olarak (EBIT) 39,9 milyon EURO kära ulaşmıştır. Yaklaşık 8.000 çalışanı ile birlikte Grammer, 18 konzolide şirketler ile dünyda 13 ülkede temsil edilmektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları