Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Company Overview

Since 1997, Kapital Network works to keep to its commitment to providing services at the highest level of quality to its clients who operate in a variety of fields such as manufacturing, import, education, automotive, textile, media, informatics, construction, agriculture, tourism, and health. Such services include tax compliance, accounting, reporting, consultancy, transfer pricing, Payroll, M&A, corporate secretarial services, management consultancy, human resources, quality management, and archiving.

Kapital Network is a distinguished company established in accordance with the law numbered 6698 by a professional team of 60 people, more than ten of whom are CPAs. In addition, all partners of Kapital Network are CPA according to the law numbered 6698.For further information about Kapital Network please visit our website: www.kapitalnetwork.com 

We are looking an “Accounting Assistant Manager ” who will be performing the functions accounting & reporting for our clients, also leading process creation, client management and reporting procedures.



Job Description and Responsibilities

To ensure that the General Accounting, Tax and Reporting processes of customers that Kapital Network is responsible to, are carried out in accordance with the legal regulations.

  • Control and follow-up of accounting transactions,
  • Supporting preparation and filing of statutory accounting, tax, statistics report to relevant authorities,
  • Performing monthly and annual accounting closings of the clients and prepare their monthly reports according to certain deadlines,
  • Ensure that all financial statements of the clients (balance sheet, profit-loss, net working capital, etc.) and tax statements are in compliance with legal obligations,
  • Monitoring developments and changes in IFRS, Turkish Accounting and Tax regulations and ensuring correct implementation in case of necessity (based on the instructions from the clients),
  • Developing and maintaining excellent client relationships and become a regular contact point for them,
  • Working with the director and seniors as a client focused team,
  • Mentoring junior team members and assisting in their development

Aranan Nitelikler

Qualifications/Skills

  • Graduated from Business Administration, Economics, Accounting, or relevant departments of universities
  • Minimum 7 years of professional experience in accounting and tax
  • Excellent command of written and spoken English
  • SMMM Certificate or SMMM Trainee
  • Experienced in VAT, Withholding, Stamp Duty Declarations, Corporate Tax, BA-BS Form
  • Solid knowledge for Turkish Statutory Accounting
  • Excellent command of Logo ERP
  • Good knowledge of MS Office applications, especially with advanced knowledge of Excel,
  • Good interpersonal and communication skills to establish and maintain collaborative work relationships at all levels.
  • Strong communication skills and be comfortable communicating with clients orally or in written format
  • Able to juggle a number of jobs, whilst demonstrating excellent time management skills to ensure all deadlines and expectations are met.
  • Good knowledge of team management experience.
  • Audit experience is desirable but not essential 

We Offer

  • Working in an international environment in a stable and continuously growing company
  • Being part of a young and dynamic team
  • Opportunities to have unique skills in accounting and tax
  • Management skills with the services for reputable and multinational firms
  • Opportunities for personal and professional development, whilst broadening technical skills and your commercial acumen.


Sürdürülebilir büyüme, fırsat eşitliği ve farklı bakış açıları ile mümkündür. Kapital Network olarak, farklı geçmişlere ve yönelimlere sahip kişiler tarafından temsil edilen bir şirket olmaktan gurur duyuyoruz. Çeşitli yeteneklere ve iş birliğini ve yeniliği teşvik eden kapsayıcı bir ortam geliştirmeye öncelik veriyoruz. Bize başvuran tüm adayların şeffaf, adil ve eşit haklara sahip olması gerektiğini düşünüyoruz. Cinsiyet, yaş, ırk, renk, ulusal köken, din, medeni durum, hamilelik, cinsel yönelim, cinsel kimlik, engellilik, gazi veya askerlik durumu ve yasal olarak korunan diğer özellikler ne olursa olsun eşit istihdam fırsatı sağlamayı taahhüt ediyoruz. Sektörümüzde rol model olmaya çalışarak, birlikte büyümemize yardımcı olan çeşitliliğin ve kapsayıcılığın gücüne inanıyoruz. 

Bu iş ilanına yaptığınız başvuruda toplanan kişisel verileriniz, Kapital Network Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ve Denetim A.Ş. tarafından İnsan Kaynakları politikaları ve süreçlerinin yürütülmesi ile iş faaliyetlerimizin incelenmesi ve denetlenmesi amacıyla işlenecektir. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) ve ilgili mevzuat uyarınca. Kişisel verilerinizin nasıl işleneceği ve haklarınız hakkında detaylı bilgiyi web sitemizde (https://kapitalnetwork.com/GDPR/) yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Genel Bildiri bulabilirsiniz.

Özet Bilgiler

Kapital Network İş Çözümleri İnsan Kaynakları ve Dan. Ltd. ŞtiAydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

LEGACY OTTOMAN HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
CROWNE PLAZA İSTANBUL HARBİYE
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Grand Cevahir Hotel ve Kongre Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Bugün
BAŞVUR
Port Bosphorus Hotel
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
AVANTGARDE HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Bugün
BAŞVUR
TRN Otel İşletmeciliği ve Yatırımları A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Marriott Hotel Şişli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Kapital Network İş Çözümleri İnsan Kaynakları ve Dan. Ltd. Şti

KAPİTAL NETWORK, kurulduğu 1997 yılından bu yana imalat, ithalat, ulaşım, otomotiv, tekstil, medya, bilişim, inşaat, tarım, turizm ve sağlık gibi çeşitli alanlarda faaliyet gösteren müşterilerine en yüksek kalitede hizmet sunma sözünü yerine getirmek için çalışmaktadır. Bu hizmetler arasında vergiye uyum, muhasebe, raporlama, vergi danışmanlığı, transfer fiyatlandırması, bordro, M&A, kurumsal sekreterlik, yönetim danışmanlığı, insan kaynakları, kalite yönetimi ve arşiv yönetimi gibi çeşitli hizmetler yer almaktadır.

Ondan fazlası mali müşavir olmak üzere 60 kişilik profesyonel bir ekip tarafından 6698 sayılı kanuna uygun olarak kurulmuş seçkin bir firma olan KAPITAL NETWORK’ ün tüm ortakları 6698 sayılı kanuna göre SMMM sertifikasına sahiptir.

İhtiyaç duyduğunuz tüm profesyonel hizmetlerin en etkili şekilde karşılanmasını sağlamak için farklı alanlarında pek çok profesyonel hizmet sağlayıcısıyla yakın iş birliği içinde olan Kapital Network, memnuniyetinizi diğer tüm hususların üzerinde tutar ve size uygun ücretler karşılığında kaliteli ve dünya standartlarında bir hizmet sunmayı taahhüt eder. Müşteri odaklı hizmet anlayışı ve yetkin profesyonel ekibi sayesinde Kapital Network, alanında Türkiye’nin en saygın ve önde gelen kuruluşları arasında yerini almaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları