Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Aidat Takip ve Muhasebe Sorumlusu

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece
  • 9.12.2022
  • 200 - 500
Nomos Yönetim Limited Şirketi Aidat Takip ve Muhasebe Sorumlusu İş İlanı

İş Tanımı

Bina ve Tesis Yönetimi Alanında Hizmet Veren kuruluşumuz için iş arkadaşlarına ihtiyacımız vardır. Personeller öncelikler birim amirlerine sonrasında Site Sorumlusu ve Site Müdür Yardımcısına ve Site Müdürüne bağlı olarak görev yapar.

Hedefi; Kat sakinlerinin taleplerinin gelmesini beklemeden, takip edip talepleri ölçebilmek, en iyi performansı göstermek ve neticesinde görevleriyle ilgili olarak birim amiri ve kat sakini memnuniyetini en üst seviyede sürekli tutabilmektir ve Site, Residence ana gayrimenkulümüzün Kat Mülkiyeti Kanununa Göre Yönetim İşlerinin Görülmesidir.

 

1.Bütçelerin üyelere tebligatını iadeli taahhütlü olarak yapmak ve arşivlemek.

2.Aidat ve ortak gider tahsilatlarını günlük takip ederek kayıtlandırmak. Bununla beraber banka mutabakatlarının ya da e-pos tahsilatlarının günlük mutabakatını yapmak.

3.Bütçe gereği toplanması gereken aidatların son ödeme tarihi itibariyle üye aidat borçlarını her ay üyelere tebliğ etmek
(1-Bloklara borç listelerini asarak, 2-Sms yoluyla borç durumlarını bildirerek, 3- Telefon ile borç bildiriminde bulunarak 4- Avukat imzalı yazıyla bildirerek.) Telefon ile yapılan borç bildirim çalışmalarının her ay rutin olarak yapılması ve yapılan arama çalışmalarının notlarını Aidat Takip Programı içinde Birey Bilgilerindeki daireye özel not alma alanına kaydedilmesi.

4.Ortalama 3 (üç) aidattan fazla borcu olan kat maliklerinin aidat borçlarının yasal takibi başlatmakla ilgili gerekli çalışmaları şirket merkezimizle irtibatlı olarak yapmak (Sitenin sözleşme yapmış olduğu Avukat kanalıyla yazılı tebligat göndermek).

6.Bütçe gereği yapılan harcamalarla alınan gider evraklarını zamanında ve doğru olarak muhasebe kayıtlarına geçmek, yapılan bu harcamaların muhasebe kayıtlarını, talep, teklif ve piyasa araştırmalarını eksiksiz ve yetkili imzalar alınarak dosyalamak. Sitede iş avansı kullanan ve iş avansı harcaması yapan yetkilinin iş avansı kapatma formlarını, düzgün hazırlanıp kayıtlara geçmesini sağlamak.

7.Muhasebe Fişi kontrollerini fiş listesine uygun şekilde her ay aylık olarak yapmak ve dosyalamak.

8.Av. İcra takip işlemlerini zamanlı ve düzgün olarak kayıtlara geçmek, site avukatından icra tahsilat raporlarını aylık olarak alıp mutabakat yaparak avukatın icra tahsilatını ve verimliliğini kontrol ederek dosyalamak.

9. Site yönetimi gelen giden evrak kayıt sistemini kurmak, gelen giden evrakları evrak kayıt defteriyle kayıt altına almak, yazışmaları site müdürünün onayıyla hazırlamak ve yapmak,

10.Amirinin vereceği diğer görevleri yapmak. İyileştirme çalışmalarına katılmak.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • Muhasebe alanında (Tercihen Site Muhasebesi) minimum 3 yıl deneyimli,
  • Analitik düşünme ve problem çözme yetkinliklerine sahip,
  • 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu’na göre işlem yapmış,
  • Apsiyon programını iyi derecede kullanabilen,
  • MS Office uygulamalarına hakim,
  • Günlük kasa, banka, pos, alım faturalarını kaydedecek,
  • Aylık aidat tahakkuklarını yapacak,
  • Alacakların takibini yapacak,
  • Ödeme listelerini hazırlayacak ve onaya sunacak,
  • Avukat ile olan işlemlerin takibini yapacak,
  • Her türlü iletişim kanallarıyla alınan öneri ve şikayetleri karşılayacak,
  • Dosyalama işlemlerini yapacak ve arşivleyecek


"Aidat Takip ve Muhasebe Sorumlusu" adayların başvurularını bekliyoruz.

ÖNEMLİ NOT : APSİYON AİDAT TAKİP PROGRAMI VE AYNI İŞTE TECRÜBESİ OLMAYANLAR DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
KAVRAM KURS MERKEZİ
Ankara - Çankaya
Dün
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Dün
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Nomos Yönetim Limited Şirketi

Nomos Yönetim bir Yiğit Grup kuruluşudur.

Yiğit Grubun temelleri 1978 yılında atılmıştır.
Firma ortakları güçlerini birleştirerek Bölge'nin en önemli gruplarından birini kurmuşlardır. Grup İnşaat sektörü başta olmak üzere ağırlıklı olarak Tarım, Gıda ve Sağlık sektörlerinde faaliyetlerini sürdürmektedir.
Grup İnşaat sektöründe faaliyetlerini, Yiğit İnşaat firması bünyesinde sürdürmekte olup, Türkiye çapında önemli modern yaşam alanları, fabrikalar ve hastane tesisleri inşa etmiş olup kaliteden ödün vermeden faaliyetlerini sürdürmektedir.
Grup 1994 yılında Malaya Et Balık kurumunu özelleştirmeden satın alarak modern bir tesisle et üretimi faaliyetine devam etmektedir.

2014 yılında İstanbul'da yatırım yapmak üzere İstanbul'un gözde merkezlerinden Basın Ekspres yolu üzerinde pretsijli bir rezidans projesi tamamlamıştır.
Kadıköy Fikirtepe bölgesindeki lüks konut ve ticari tesis projesinin inşaatı büyük bir hızla devam etmektedir.

Nomos Yönetim 2018 yılında firmanın yapmış olduğu lüks konut ve ticari tesislerdeki profesyonel yönetim ihtiyacına sektördeki diğer firmaların tam anlamıyla karşılık verememesinden dolayı kurulmuştur.
Firma sektördeki prestijli projelerin yönetim hizmetlerini yürütmekte olup;
Çevreye, topluma ve çalışanlarına karşı sorumluluklarının bilincinde, teknoloji ve kalite açısından, sektöründe lider bir kuruluş olarak politikamız müşterilerimize beklentilerinin üzerinde ürün ve hizmet sunarak memnuniyetlerini sağlamaktır.

Bu doğrultuda amacımız,
Mal ve hizmet temin ettiğimiz tedarikçilerimizle, öncelikle kalite, çevre duyarlılığı ve iş güvenliğini sağlayacak iş birliği ve güven çerçevesinde çalışarak verimliliğimizi arttırmak, bütün faaliyet sahalarında ve hizmet birimlerinde tüm faaliyetlerimizi sistematik ve düzenli bir şekilde değerlendirerek sürekli daha iyiye ve doğruya yönelmektir.
Çalışmalarımız kapsamında başta çevre, iş sağlığı ve güvenliği olmak üzere çalışan görüşleri dikkate alınarak süreçlerin yönetilmesi, ilgili tüm yasal şartlara uymayı, çevresel etkileri, kirlenmeyi, kaza risklerini önlemeyi ve sürekli iyileştirmeyi taahhüt ederiz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları