Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Almanca Bilen Müşteri Temsilcisi

Türkiye
  • 2.08.2023
  • 20 - 50

İş Tanımı

Hedef Başarmaksa Doğru Yerdesiniz...

M Plus Türkiye Hakkında:

Türkiye’nin en büyük bağımsız dış kaynak sağlayıcılarından biri olan M Plus Türkiye, 2000 yılında İstanbul’da kuruldu. Ocak 2020’de, Türkiye ve Avrupa’daki 15 lokasyonuyla, 58 ülkeden 260 markaya 12.500 çalışanı ile 32 dilde hizmet veren, BPO, Teknoloji ve Danışmanlık şirketler grubu M+ Group’un en büyük üyesi olarak yerini aldı. M+ Group’un M Plus Türkiye kadrosunda yaklaşık 8.000 kişi görev yapıyor.

M PlusTürkiye, Ar-Ge merkezinde en son teknolojilerle geliştirdiği CRM ve Yapay Zeka tabanlı Robotik süreç otomasyonu uygulamaları ile müşterilerinin ihtiyaçlarına özel çözümlerini, 7/24 kesintisiz teknik destek hizmeti ile birlikte sunuyor. Müşteri hizmetleri, müşteri deneyimi, tahsilat yönetimi, sosyal medya ve backoffice yönetimi konularındaki başarılı projeleriyle M Plus Türkiye, yeni nesil müşteri yönetimi ve müşteri memnuniyeti anlayışıyla sektöre yön vermeye devam ediyor.

Aranan Nitelikler

Allgemeine Qualifikationen:Deutschkenntnisse auf fortgeschrittenem Niveau,Mindestens Realschulabschluss,Fließende Aussprache,Kunden- und serviceorientierte Arbeitskompetenz,Bereit im Team zu arbeitenAnpassungsfähigkeit an flexible Arbeitszeiten (Arbeit im Schichtbetrieb)Zuversichtlich in seiner Überzeugungskraft,Verantwortungsbewusst und initiativErfolgreich in zwischenmenschlichen BeziehungenComputer Beherrschung,Für männliche Kandidaten; Abgeschlossener Militärdienst oder um 2 Jahre verschoben, Arbeitsbeschreibung:Korrektes Beantworten eingehender Anrufe gemäß den betrieblichen Zielen und gemäß den festgelegten SprachqualitätsstandardsDie im Erstkontakt mit dem Kunden nicht lösbaren Probleme an die zuständigen Stellen zu vermitteln,Alle Arten von detaillierten Informationen über das Produkt zu haben und die Informationen auf dem neuesten Stand zu halten, um das Produkt gemäß den Bedürfnissen des Kunden zu präsentieren, die erforderlichen Ressourcen (Website, Schulungsunterlagen usw.) effektiv zu nutzen,Um Kunden genaue Informationen zu vermitteln, indem sie an Produkt- und Bildschirmschulungen teilnehmen,Wenn es notwendig ist, zu den Kunden zurückzukehren, deren Probleme oder Anforderungen gelöst wurden, rufen Sie so schnell wie möglich an, informieren Sie die Kunden / verfolgen Sie den Prozess und schließen Sie ihn ab.Anpassung an den Arbeitstag, Arbeitszeiten und Pausen, Essensreihenfolge,Maßnahmen ergreifen, indem das Feedback des Teamleiters und der leitenden Manager berücksichtigt wird,Demonstrieren Sie die notwendige Leistung, um projektspezifische KPI-Ziele zu erreichen,Die im Projekt eingesetzten Programme zu beherrschen und richtig einzusetzen.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Türkiye
15.02.2023
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

M Plus Türkiye

M Plus Türkiye Hakkında:

Türkiye’nin en büyük bağımsız dış kaynak sağlayıcılarından biri olan M Plus Türkiye, 2000 yılında İstanbul’da kuruldu. Ocak 2020’de, Türkiye ve Avrupa’daki 15 lokasyonuyla, 58 ülkeden 260 markaya 12.500 çalışanı ile 32 dilde hizmet veren, BPO, Teknoloji ve Danışmanlık şirketler grubu M+ Group’un en büyük üyesi olarak yerini aldı.

M+ Group’un M Plus Türkiye kadrosunda yaklaşık 8.000 kişi görev yapıyor. M PlusTürkiye, Ar-Ge merkezinde en son teknolojilerle geliştirdiği CRM ve Yapay Zeka tabanlı Robotik süreç otomasyonu uygulamaları ile müşterilerinin ihtiyaçlarına özel çözümlerini, 7/24 kesintisiz teknik destek hizmeti ile birlikte sunuyor. Müşteri hizmetleri, müşteri deneyimi, tahsilat yönetimi, sosyal medya ve backoffice yönetimi konularındaki başarılı projeleriyle M Plus Türkiye, yeni nesil müşteri yönetimi ve müşteri memnuniyeti anlayışıyla sektöre yön vermeye devam ediyor.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları