Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Amerika'da Accor Hotels Group Sofitel Philadelphia için Resepsiyonistler aranıyor

ABD
  • 4.12.2018
  • 0 - 20

İş Tanımı

Worldwide Career Center olarak Amerika'daki ACCOR Hotels - Sofitel Philadelphia Oteli için Resepsiyonistler arıyoruz. Kabul edilen Garsonlar saatlik 14 USD lık ücret ile haftada 40 saat çalışacak üzere Ocak veya Şubat 2019 da Amerika'da işbaşı yapacaklardır.

Başvuracak adaylardan CV si uygun olanlar ile Amerika'daki partner şirketimizin mülakat sorumlusu hakkında Skype web cam mülakat organize edilecektir. İlk mülakatta başarılı olan adaylar ile Sofitel Philadelphia oteli Front Office Directorü arasında ikinci mülakat organize edilecektir. Her iki Skype web cam mülakatı başarı ile geçen adaylar Sofitel Philadelphia otele Resepsiyonist olarak kabul edilmiş olacaktır.

Konaklama için ise otele yakın eşyalı apartman dairesi kiralanacak ve gidecek olan Garsonlar ev paylaşımı yaparak konaklayacaktır. Aylık kişibaşı 500-700 USD civarı konaklama masrafı olacaktır.

Aranan Nitelikler

1-) Konaklama İşletmeciliği veya Turizm Otel İşletmeciliği alanında 2 veya 4 Yıllık Üniversite Mezunu olmak
2-) 21-33 yaşları arasında olmak
3-) En az B1 seviyesinde temel seviye İngilizce konuşabilmek
4-) Programa başvururken Üniversite mezuniyeti üzerinden 12 aydan daha az zaman geçti ise En az 6 aylık otel Önbüro departmanında Resepsiyonistik iş tecrübesine sahip olmak.Eğer üniversite mezuniyet tarihinden sonra 12 aydan fazla zaman geçti ise en az 12 aylık Resepsiyonistlik iş tecrübesine sahip olmak

Amerikaya Gidiş Masrafları Şunlardır

1-) 12 aylık Program ücreti: 4250 USD ( İsterseniz Program ücretinin 2450 USD ını Türkiye’de ödeyip kalan kısmını aylık 180 USD lık 10 taksitte Amerika’da çalışarak ödeyebilirsiniz )

2-) ABD Konsolosluğu Vize Başvuru Ücreti: 160 USD

3-) Amerika Uçak Bileti: 700-1000 USD civarı

4-) Minimum 2000 USD İlk Giderken Yanınızda bulunması gereken Cep Harçlığı

 5-) Amerika Güvenlik Sistemi SEVIS e kayıt ücreti: 180 USD

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR