Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Anaokulu Müdürü

  • 17.09.2022
  • 50 - 100

İş Tanımı

Birikim Okulları Türkiye’de 30 Okulu 8 Kampüsü ile geleceğe yön veren,  ahlaki değerleri her şeyin üstünde tutan nesiller yetiştirmek üzere 1996’dan bu yana eğitim-öğretim hizmeti vermektedir. Bu yolda bizimle birlikte yürüyebilecek aşağıdaki niteliklere  sahip Yönetici adayları  aramaktayız.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun.             En az 5 yıl anaokulu müdürlüğü alanında görev almış.                                                       Yöneticilik  ve liderlik vasıflarına sahip.         Dinamik, yenilikçi, gelişime açık ve vizyon sahibi Ekip yönetimi becerilerine sahip.                      Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek  Kurum kültürüne sahip çıkıp benimseyecek  giderek büyüyen kurumlarımızda                                   Uzun süreli yöneticilik yapacak ANAOKULU KOORDİNATÖRÜ VE ANAOKULU MÜDÜRÜ ihtiyacımız vardır. Not : Fotoğrafsız cvler değerlendirmeye alınmayacaktır  

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

UĞUR OKULLARI
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya
Dün
UĞUR OKULLARI
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya
Dün
VİZYONER KOLEJİ
Antalya - Muratpaşa
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ANTALYA
Antalya
Son 1 Ay
BAŞVUR
YÜZYÜZE EĞITIM A.Ş.
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
NESİBE AYDIN OKULLARI
Antalya
Son 1 Ay
BAŞVUR
AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJLERİ
Antalya - Alanya
Son 1 Ay
BAŞVUR
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Antalya Bilgin Akademi Anaokulu
Antalya, Antalya - Döşemealtı
4.04.2024
BAŞVUR
Girne Amerikan Dil Kursu
Antalya - Muratpaşa
29.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

TAHTAKALE SPOT MAĞAZACILIK GIDA TÜK. ÜRÜ. SAN. VE TİC. A.Ş.

Birikim Okulları 1996 yılında bir grup gönüllü girişimci tarafından kurulmuştur. Aynı yıl bir ilköğretim okulu ve bir dersane eğitim-öğretim hayatına başlamıştır. Bugün 40 Okul, 17 Kampüs ile eğitim öğretim alanında hizmet vermeye, çocuklarımızın geleceklerini aydınlatmaya devam etmektedir.

Vizyonumuz;
  • Kültür ve medeniyetimizden beslenerek, ihtiyaç duyduğu anda özgün kültür ve medeniyet unsurlarını üretebilen ve umrana ulaşmayı gaye edinmiş bilge insanları, tüm ihtiyaçları giderilmiş eğitim ortamlarında yetiştirmiş olma, hayat boyu eğitim etkisi sağlama.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları