Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı

  • 2.01.2024
  • 0 - 20

İş Tanımı

TAM ZAMANLI B SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI

Aranan Nitelikler

SİLİVRİ'DE BULUNAN DOĞRULAR OSGB BÜNYESİNDE TAM ZAMANLI GÖREV ALABİLECEK SİLİVRİ-ÇATALCA-BÜYÜKÇEKMECE-ÇERKEZKÖY-ÇORLU  LOKASYONUNDAKİ FİRMALARA HİZMET VERECEK B SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI ÇALIŞMA ARKADAŞI ARAMAKTAYIZ.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Experto Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi Aş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
13.03.2024
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Mall of İstanbul AVM
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Son 1 Hafta
Karaelmas İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
20.03.2024
Karaelmas İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
3.03.2024
BENZER TÜM İLANLAR

DOĞRULAR ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ

Doğrular Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi kadrosundaki A, B, ve C sınıfına uzmanlığına dahil, her biri işinde ayrıca profesyonelleşmiş kadrosu ile iş sağlığı ve güvenliği konusunda hizmetler vermektedir.İşveren ve çalışanların sağlıklı ve güvenli bir şekilde hizmet verebilmeleri adına çalışmalar düzenlemekteyiz. Yaklaşık otuz yıllık bir geçmişse sahip olan şirketimiz bünyesinde birçok uzman ile iş yerlerinde seminerler vermekte ve işçilerin sağlığı ve güvenliği konusunda gerekli tedbir ve önlemlerin alınması hususunda yardımcı olmaktayız. Yıllarıdır yaptığımız çalışmalar ile işçi sağlığı ve güvenliği konusunda emin adımlarla ilerledik ve bu konuyu her işverene ve işçiye aşılamaya gayret gösterdik. Hizmet vermiş olduğumuz firmaların iş kazalarını önemli ölçüde azalttık. Devam eden çalışmalarımız daha profesyonel ve daha güvenli bir şekilde devam etmektedir.
İş Sağlığı ve Güvenliği Değil İşçi Sağlığı ve GüvenliğiDoğrular Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi kadrosundaki A, B, ve C sınıfına uzmanlığına dahil, her biri işinde ayrıca profesyonelleşmiş kadrosu ile iş sağlığı ve güvenliği konusunda hizmetler vermektedir.İşveren ve çalışanların sağlıklı ve güvenli bir şekilde hizmet verebilmeleri adına çalışmalar düzenlemekteyiz. Yaklaşık otuz yıllık bir geçmişse sahip olan şirketimiz bünyesinde birçok uzman ile iş yerlerinde seminerler vermekte ve işçilerin sağlığı ve güvenliği konusunda gerekli tedbir ve önlemlerin alınması hususunda yardımcı olmaktayız. Yıllarıdır yaptığımız çalışmalar ile işçi sağlığı ve güvenliği konusunda emin adımlarla ilerledik ve bu konuyu her işverene ve işçiye aşılamaya gayret gösterdik. Hizmet vermiş olduğumuz firmaların iş kazalarını önemli ölçüde azalttık. Devam eden çalışmalarımız daha profesyonel ve daha güvenli bir şekilde devam etmektedir.Yaklaşık 30 yıllık bir Aile şirketi olan Doğrular Grup bünyesine Doğrular OSGB 2013 yılında dahil olmuştur.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları