Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Bağımsız Denetçi

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir, İstanbul Anadolu Yakası
  • 17.09.2021
  • 50 - 100

İş Tanımı

Şirketimiz Sermaye Piyasası Kurulu, Kamu Gözetimi Kurumu ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'ndan bağımsız denetim lisansı almış olup ilgili kuruluşlar tarafından bağımsız denetim faaliyeti yapmak üzere yetkilendirilmiştir. 

İşin Tanımı ;

Türkiye Denetim Standartları ve gerektiğinde Uluslararası Denetim Standartlarına uygun olarak bağımsız denetim çalışmalarında yer almak, Denetim raporu ve çalışma kağıtlarını hazırlama sürecinde yer almak, Türkiye Muhasebe / Finansal Raporlama Standartları, Uluslararası Finansal Raporlama Standartları, Uluslararası Denetim Standartları ve Türkiye Denetim Standartlarındaki değişiklik ve yenilikleri yakından takip etmek, Denetim ekibiyle uyumlu bir şekilde çalışmak.
Firmanın genel özelliklerini ve bütününü kavrar. Organizatör ve firma ile muhatap olan kişidir. Süreci yönetir. İş paylaşımını yapar, toplantı ve denetim planını yapar. Kıdemli denetçinin takibini yapar, İç kontrolden gelen raporu inceler ve risk tespitini yapar. Raporun kilit konusu nedir onu tespit eder. Rapor yazar denetim müdürüne gelmeden önce son kontrollerini yapar. Kendisine tevdi edilecek işleri yapar.

Aranan Nitelikler

Pozisyon İçin Aranan Nitelikler ;

Örgün eğitim veren üniversitelerin İşletme,
Maliye ve benzeri bölümlerinden mezun, 
KGK kapsamındaki denetimlerde en az 3 yıllık deneyim sahibi olan,MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen,
Tercihen İngilizce bilgisine sahip, 
Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, 
Seyahat engeli bulunmayan, 
Analitik düşünebilen,iletişim yeteneği güçlü,öğrenmeye ve gelişmeye açık, 
Yoğun, disiplinli ve zaman baskısı altında çalışabilen adaylar aramaktayız.

Özet Bilgiler

İTİMAT BAĞIMSIZ DENETİM ANONİM ŞİRKETİAydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

HAKMAR MAĞAZACILIK LTD ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe
Dün
Tursoy Otelcilik ve Turizm
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
MENTOR YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLIK VE BAĞIMSIZ DENETİM A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

İTİMAT BAĞIMSIZ DENETİM ANONİM ŞİRKETİ

İtimat Bağımsız Denetim A.Ş. 1992 yılında kurulmuştur. Kurulduğu yıl Sermaye Piyasası Kurulundan bağımsız denetim yapmak üzere yetki alan kuruluşumuz, 2005 yılından itibaren Amerika Halka Açık Şirketler Muhasebe Gözetim Kurulu’na Public Company Accounting Oversight Board kayıt olmuştur. Şirketimiz, 2013 yılında Türkiye’de Kamu Gözetim Kurulu’nun Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu KGK kurulmasını müteakip bu kuruma da akredite olarak Kamu Yararını İlgilendiren Kuruluşlar KAYİK ve Enerji Piyasası Düzenleme ve Denetleme Kurumu’na EPDK tabi Şirketler dahil, bağımsız denetim yapma yetkisini almıştır. İtimat Bağımsız Denetim A.Ş. Finexpertiza’ nın bir üyesidir. 2013 yılında Moskova merkezli olarak kurulan FinExpertiza, Forum of Firma üyesi olan ilk ve tek Rus şirketidir. FinExpertiza, uluslararası düzeyde ve uluslararası standartlara uygun olarak işin küresel düzeyde kapsamlı bir şekilde desteklenmesi için eksiksiz bir hizmet yelpazesi sunan uluslararası bir profesyonel denetim, değerlendirme ve danışmanlık firmaları ağıdır. FinExpertiza International Accounting Bulletin Uluslararası Muhasebe Forumu tarafından en büyük denetim ağlarının bulunduğu listede ilk 10 içerisinde yer
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları