Balıkesir Yatılı Çocuk Bakıcısı Arıyorum

Balıkesir
  • 27.03.2024
  • Yönlendirmeli İlan

İş Tanımı

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz ailemiz için Balıkesir - Ayvalık ilçesinde Çocuk Bakıcısı pozisyonunda bakıcı arayışımız bulunmaktadır.


Ayvalıkta oturuyoruz. 4 kişilik bir aileyiz. Yenidoğan bebeğim var ve 3 yaşında oğlum var. Bebeğim ile ben ilgileniyorum bakıcıdan sadece 3 yaşında ki oğlum ile ilgilenmesini istiyorum, ev işlerinde bana yardımcı olmasınıda bekliyorum. Sorumluluk sahibi , bilinçli , temiz titiz biri olması bizim için önemli. Haftada 1 gün izin maaş 24. 000 tl + yol ücreti.

Aranan Nitelikler

Pozisyon Bilgileri

İl/İlçe: Balıkesir - Ayvalık
Pozisyon: Çocuk Bakıcısı
Çalışma Şekli: Yatılı
Ücret: 24000 TL Aylık
ENDOSTEL İNSAN KAYNAKLARI DANIŞMANLIK A.Ş. Türkiye İş Kurumu nun 1150 numaralı izin belgesi ile faaliyet göstermektedir.

Benzer İlanlar

Balıkesir
Son 1 Ay
Balıkesir
Son 1 Ay
Balıkesir
Son 1 Ay
Balıkesir
18.03.2024
Balıkesir
15.03.2024
Balıkesir
12.03.2024
Balıkesir - Bandırma
Bugün
BAŞVUR
Balıkesir
Son 1 Hafta
Balıkesir
Son 1 Hafta
BENZER TÜM İLANLAR

enuygunbakıcı

enuygunbakici.com Endostel İnsan Kaynakları Danışmanlık AŞ.' ye ait bir markadır. Endostel İnsan Kaynakları Danışmanlık A.Ş. olarak 2012 yılında kurulan İstreisen Turizm Tic. Ltd. Şti. iştiraki olarak faaliyete başlamış bir İnsan Kaynakları Danışmanlık firmasıyız ve İŞKUR 1150 numaralı izin belgesi ile faaliyet göstermekteyiz. Kurulduğumuz günden itibaren hem bir çok işveren gerçek ve tüzel kişiye, hem de bir çok iş arayan bireye danışmanlık hizmeti verdik, vermeye devam ediyoruz. Ağırlıklı olarak ev hizmetleri sektörü üzerine yoğunlaşan firmamız, gelen taleplere göre farklı sektör ve pozisyonlar için de talepleri karşılayabilmektedir. 
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları