Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Bayi Yöneticisi

Adana, Mersin(İçel)
  • 29.03.2021
  • 100 - 200

İş Tanımı

Batman il sınırları içinde bulunan FERNAS GIDA A.Ş. bünyesindeki meyve suyu fabrikamızda Adana, Mersin Bölgesinde istihdam edilmek üzere Bayi Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

  • Yeni müşterileri firmaya kazandırmak, sürekli yeni satış kanalları geliştirmek,
  • Mevcut müşteri portföyünde iş hacmini genişletmek ve güçlendirmek,
  • Haftalık olarak gerçekleşen ziyaret sayısının rut planına uygunluğunu, hedef tahsilat planının gerçekleşip gerçekleşmediğini takip etmek,
  • Satışı yapılan ürünlerin teslim sürecini takip etmek, Belirlenen yıllık/aylık satış hedeflerini öngörülen vade yapısında gerçekleştirmek.

Aranan Nitelikler


  • Satış ve Pazarlama alanında en az 3 yıl tecrübeli,
  • Meyve Suyu ve Gıda satışı konusunda deneyimli,
  • Üniversite veya Meslek Yüksek Okulu mezunu,
  • MS Office programlarını aktif olarak kullanabilen,
  • İletişimi kuvvetli, dinamik ve sonuç odaklı,
  • İkna ve temsil kabiliyeti yüksek,
  • Aktif sürüş tecrübesi olan,
  • B sınıfı ehliyetli, Adana, Mersin’ de ikamet eden veya edecek,
  • Erkek adaylar için, askerliğini tamamlamış Bayi Yöneticisi aramaktayız.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

NEW Yurtdışı Eğitim
Mersin(İçel)
Son 1 Ay
Türkiye
Bugün
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
American VIP Language Schools
Mersin(İçel) - Yenişehir
Bugün
BAŞVUR
İngiliz Kültür Dil Okulu
Mersin(İçel)
Bugün
BAŞVUR
American VIP Language Schools
Adana
Bugün
BAŞVUR
TÜRKİYE EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
Mersin(İçel)
Dün
ADANA GÜNDOGDU KOLEJİ
Adana
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Adana
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

FERNAS İNŞAAT

-1982 yılında kurulan FERNAS, kurulduğu günden günümüze kadar Orta Doğu, Güney Asya, Türki Cumhuriyetleri ve Türkiye’de işler yapmıştır. Başlıca faaliyet alanları inşaat, enerji üretimi, şehir içi doğal gaz dağıtımı, sanayi, madencilik, gıda ve turizm olan Grubumuzun bu sektörlerde faaliyetleri büyüyerek devam etmektedir.

-Grubumuz ülkemizin stratejik öneme sahip ilk doğalgaz depolama tesisi yapımını üstlenmiş ve başarıyla tamamlamıştır. Başta endüstriyel tesisler, petrol ve gaz boru hatları, barajlar, sulama kanalları, karayolları, demiryolları, telekomünikasyon, altyapı ve üstyapı inşaatları olmak üzere pek çok inşaat projesi tamamlamıştır.

-Bünyesinde bulunan Hidroelektrik Üretim Santralleri, Rüzgar Enerji Santralleri ve Güneş Enerji Santrali ile 380 MW işletmede olmak üzere toplam 610 MW kurulu güç kapasitesi ile tamamı yenilenebilir kaynaklardan enerji üretimi yapmaktadır.

-Diyarbakır şehrinde doğal gaz dağıtım faaliyetlerini yürütmek için 2007 yılında Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından Diyarbakır il sınırları içerisinde bulunan konut, ticari işletmeler ve sanayi tesislerine doğal gaz dağıtımını yapmak üzere dağıtım sistemini kurma ve işletme yetkisi verilmiştir.

-Şirketler grubumuz sanayi yatırımlarına önem vermiş ve bu doğrultuda Aksaray, Ankara ve Batman illerinde toplamda 14 adet fabrika ve üretim tesisi yatırımı yapmıştır. Kurmuş olduğu bu fabrikalar ve üretim tesislerinde; alçı, alçı plaka, beton astarı, yapı kimyasalları ve araç fren sistemleri üretimi yapmaktadır.

-Fernas Grup Şirketlerinden biri olan FERNAS GIDA, grubumuzu gıda sektöründe temsil etmesi için kurulmuştur. Firma bu kapsamda meyve bahçeleri, meyve suyu fabrikası ve soğuk hava deposu yatırımları yapmıştır. Firma yaptığı bu yatırımlar sayesinde gıda ihracatı yapmaktadır.

-Şirketler grubumuz turizm sektöründe yatırımlar planlamış olup, bu doğrultuda ilk adım olarak Bodrum/Muğla'da hotel yatırımı gerçekleştirmiştir. Grubumuz turizm alanında büyümeyi hedeflemekte ve bu doğrultuda yatırım araştırmalarına devam etmektedir.

-Kaliteli hizmetlerini yurtiçinde ve yurtdışında devam ettiren grubumuz, faaliyet gösterdiği her sektörde maksimum verimlilik ve etkinlik ilkesi ile çalışarak içinde bulunduğu sektörlerde öncü şirketler arasındaki yerini daha da ileriye taşımayı hedeflemektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları