Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Özel İzmir Anka Koleji, öğrencilerini Atatürk ilke ve inkılapları ışığında, Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, çağdaş bilimsel akla inanan, yabancı dile hakim, kendine güvenen başarılı öğrenciler yetiştirmeyi amaç edinmiştir.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Gaziemir'de bulunan okulumuza, İlkokul ve Ortaokul kademeleri için görevlendirilmek üzere Branş Öğretmeni alınacaktır.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
Pedagojik formasyona sahip,
En az 5 yıl özel okul deneyimi olan,
Alanında yeterli akademik bilgi ve donanıma sahip,
Öğretim metodları, sınıf yönetimi ve ders anlatım tekniklerine hakim,
Güncel mesleki gelişmeleri takip eden, İletişim ve temsil yeteneği güçlü,
Ekip çalışmasına yatkın,
Eğitim teknolojilerini etkin olarak kullanabilen,
Yenilikçi, üretken ve vizyon sahibi,
 
İlkokul ve Ortaokul kademeleri için Branş Öğretmeni alınacaktır.

Özet Bilgiler

  • Öğretmen
  • Eğitim
  • Eğitim
  • Tam zamanlı
  • Uzman
  • İzmir Gaziemir Dokuz Eylül, Akçay Caddesi No:271, Gaziemir/İzmir
    • Toplu Taşımaya Erişim
  • 0-25 yıl
  • 28.02.2023
  • 28.02.2023
  • 29.04.2023

Benzer İlanlar

SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
KAVRAM KURS MERKEZİ
İzmir - Torbalı
Dün
KAVRAM EĞİTİM KURUMLARI
İzmir - Gaziemir
Dün
İzmir - Karşıyaka
Dün
KUZEY EGE KURS
İzmir
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

İZMİR ANKA KOLEJİ EĞİTİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ

Özel İzmir Anka Koleji’inde öğrencilerimiz en geç 8.45’te okulda olurlar. İsteyen öğrencilerimiz sabah kahvaltısıyla güne başlar.  Günlük ders programı başlama saati 9.00 ‘dur. 12.10’ da öğle yemeği; 15.20’de ikindi kahvaltısı verilir. Saat 17.00 da eğitim sona erer.  Hafta sonu 9.00 – 13.00 arası belirlenen sınıflar için etüt çalışması yapılır. Beden Eğitimi dersleri, dersin konusuna uygun olarak,  kapalı spor salonunda,  müzik dersleri müzik atölyesinde, resim dersleri resim atölyesinde yapılır. Ayrıca robotik kodlama, lego, ve dans dersleri de özel dersliklerde yapılır. Hafta sonu  kulüp çalışmalarımız vardır.

Ö.Anka Koleji’nde yabancı dil eğitimi yalnızca iletişim için gerekli bir unsur olarak ele alınmaz bir kültürün parçası olarak görülür. Yabancı dil eğitimiyle öğrencilerimizin ulusal değerlere önem verdiği kadar,  evrensel dünyayı da barışçıl bir gözle algılaması hedeflenir. Yaratıcı, sorgulayıcı ve bilimsel bir eğitim için düşüncenin ve duyumsamanın ifadesi olan anadil eğitimine de birincil derecede önemlidir. Okuma saatleri, okuma ödevleri  öğrencinin diğer alanlardaki çalışmalarına da temel teşkil eder. Duyumsayan, yaratıcı, duygusal zekası gelişmiş bireylerin bilim yapabileceğine olan inancından hareketle; ülkemizi ve dünyamızı şekillendirecek olan entelektüel gençlerimizi yetiştirirken insani bilimler eğitimimizin ana gövdesi olarak kurgulanır, sosyal bilimler ve sanat eğitimine önem verilerek onların duyarlılıklarını arttırılır. Bilim ve teknoloji ağırlıklı dersler bu derslere ait laboratuvarlarda yapılır, öğrencilerin bu alandaki bilgilerini deneyimlemeleri ve uygulamaları sağlanarak ulusal yarışmalara katılması sağlanır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları